Saltar al contenido

Hitta snabbt dina äldsta Gmail-meddelanden

10 de julio de 2021
go to an email lists last page fast in gmail 1171981 68b6a37d5f0842f88266d0de1eaf6508

Vad du ska veta

  • Visa meddelanden i omvänd kronologisk ordning genom att hålla muspekaren över 1- ?? i det övre högra hörnet och välj Äldsta.
  • Du kan också söka efter e-postmeddelanden efter datum med hjälp av en mängd olika sökoperatörer som efter, innanoch äldre än.

Den här artikeln förklarar hur du kan sortera efter datum i Gmail för att visa meddelanden i omvänd kronologisk ordning. Instruktioner gäller webbversionen av Gmail. Det är inte möjligt att sortera meddelanden efter datum i Gmail-appen.

 

Så här visar du Gmail-meddelanden i omvänd kronologisk ordning

När du sorterar meddelanden efter datum i Gmail ser du den sista sidan med meddelanden först, men meddelandena listas fortfarande från det senaste till det äldsta. Om en mapp bara har en sida med meddelanden, titta längst ner på skärmen för att se den äldsta konversationen. Om en mapp har flera sidor med meddelanden, använd den här lösningen: Du kan justera hur många konversationer som ska visas per sida i dina Gmail-inställningar.

  1. I det övre högra hörnet, precis ovanför dina meddelanden, finns det ett nummer som visar hur många e-postmeddelanden som finns i den aktuella mappen. Håll muspekaren över e-postdisken tills en liten meny faller ner och välj Äldsta. Du kommer till den sista sidan med e-postmeddelanden i den mappen; det äldsta meddelandet listas längst ner. För att gå tillbaka till en föregående skärm för att se nyare meddelanden, använd bakåtpil bredvid antalet e-postmeddelanden.
  2. Om du vill läsa dina Gmail-meddelanden i standardordning väljer du e-posträknaren och väljer Nyaste från rullgardinsmenyn.

    Nyare pil i Gmail-inkorgen för omvänd kronologisk ordning

 

Sök i Gmail efter datum

Om du vill hitta ett meddelande från en viss tidpunkt, sök i ditt Gmail efter datum. Du kan även kombinera sökoperatörer för att visa meddelanden mellan specifika datum. Exempel på giltiga sökfrågor inkluderar:

efter: 2020-01-01 Visa meddelanden efter datumet.
före: 2015-12-31 Visa meddelanden före datumet.
efter: 1/1/2020 eller före: 1/7/2020 Visa meddelanden mellan två datum.
äldre_ än: 3d Visa meddelanden som är äldre än tre dagar.
nyare än 1m Visa meddelanden nyare än 1 månad.