Saltar al contenido

Hur du åtgärdar Libmmd.dll hittades inte eller saknas fel

19 de junio de 2021
libmmd dll error message 5ae764500e23d90039f0ba18

Libmmd.dll-fel orsakas av situationer som leder till att libmmd DLL-filen tas bort eller skadas. I vissa fall kan libmmd.dll-fel indikera ett registerproblem, ett problem med virus eller skadlig kod eller till och med ett maskinvarufel. Felmeddelandet libmmd.dll kan gälla alla program eller system som kan använda filen i något av Microsofts operativsystem, inklusive Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP och Windows 2000.

Libmmd.dll-fel

Libmmd.dll-fel.
Det finns flera olika sätt som libmmd.dll-fel kan visas på din dator. Här är några av de vanligaste sätten att se libmmd.dll-fel:

 • Libmmd.dll hittades inte
 • Det här programmet kunde inte startas eftersom libmmd.dll inte hittades. Problemet kan åtgärdas genom att installera om programmet.
 • Kan inte hitta [PATH] libmmd.dll
 • Filen libmmd.dll saknas.
 • Kan inte starta [APPLICATION]. En nödvändig komponent saknas: libmmd.dll. Vänligen installera [APPLICATION] om igen.

Libmmd.dll felmeddelanden kan visas när du använder eller installerar vissa program när Windows startar eller stängs av, eller kanske till och med under en Windows-installation. Sammanhanget med libmmd.dll-felet är en viktig information som kommer att vara till hjälp när du löser problemet.

Hur du åtgärdar Libmmd.dll fel

Ladda inte ner libmmd.dll från en «DLL-nedladdningswebbplats». Det finns många anledningar till att det är en dålig idé att ladda ner en DLL-fil. Om du behöver en kopia av libmmd.dll är det bäst att få den från sin ursprungliga, legitima källa. Starta Windows i felsäkert läge för att slutföra något av följande steg om du inte kan komma åt Windows normalt på grund av libmmd.dll-felet.

 1. Återställ libmmd.dll från papperskorgen. Den enklaste möjliga orsaken till en «saknad» libmmd.dll-fil är att du felaktigt har tagit bort den. Om du misstänker att du av misstag har raderat libmmd.dll men du redan har tömt papperskorgen kan du kanske återställa libmmd.dll med ett gratis filåterställningsprogram. Återställa en borttagen kopia av libmmd.dll med ett filåterställningsprogram är en smart idé bara om du är säker på att du har tagit bort filen själv och att den fungerade ordentligt innan du gjorde det.

 2. Kör en virus / malware-genomsökning av hela ditt system. Vissa libmmd.dll-fel kan relateras till ett virus eller annan infektion med skadlig kod på din dator som har skadat DLL-filen. Det är till och med möjligt att libmmd.dll-felet som du ser är relaterat till ett fientligt program som maskerar sig som filen.

 3. Använd Systemåterställning för att ångra senaste systemändringar. Om du misstänker att libmmd.dll-felet orsakades av en ändring av en viktig fil eller konfiguration kan en systemåterställning lösa problemet.

 4. Installera om programmet som använder libmmd.dll-filen. Om libmmd.dll DLL-felet uppstår när du använder ett visst program bör filen ominstalleras om du installerar om programmet. Gör ditt bästa för att slutföra detta steg. Ominstallation av programmet som tillhandahåller libmmd.dll-filen, om möjligt, är en trolig lösning på detta DLL-fel.

 5. Uppdatera drivrutinerna för hårdvaruenheter som kan vara relaterade till libmmd.dll. Om du till exempel får ett felmeddelande «Filen libmmd.dll saknas» när du spelar ett 3D-videospel, försök att uppdatera drivrutinerna för ditt grafikkort. Libmmd.dll-filen är kanske inte relaterad till grafikkort – det här var bara ett exempel. Nyckeln här är att vara mycket uppmärksam på felets sammanhang och felsöka därefter.

 6. Rulla tillbaka en drivrutin till en tidigare installerad version om libmmd.dll-fel började efter uppdatering av en viss hårdvaruenhets drivrutin.

 7. Installera alla tillgängliga Windows-uppdateringar. Många servicepaket och andra korrigeringar ersätter eller uppdaterar några av hundratals Microsoft-distribuerade DLL-filer på din dator. Libmmd.dll-filen kan ingå i en av dessa uppdateringar. Du bör uppdatera Windows även om libmmd.dll inte är en av de medföljande uppdateringarna. Det är möjligt att en annan Windows-uppdatering ger funktionalitet för att libmmd.dll ska fungera korrekt.

 8. Testa ditt minne och testa sedan hårddisken. Vi har lämnat majoriteten av felsökning av maskinvara till sista steget, men datorns minne och hårddisk är lätta att testa och är de mest troliga komponenterna som kan orsaka libmmd.dll-fel när de misslyckas. Om hårdvaran misslyckas med några av dina tester, byt ut minnet eller byt ut hårddisken så snart som möjligt.

 9. Reparera din installation av Windows. Om de enskilda libmmd.dll-felsökningsrådens ovan fel misslyckas, bör en startreparation eller reparationsinstallation återställa alla Windows DLL-filer till deras fungerande versioner.

 10. Använd en gratis registerrensare för att reparera libmmd.dll-relaterade problem i registret. Ett gratis registerrensare kan kanske hjälpa till genom att ta bort ogiltiga libmmd.dll registerposter som kan orsaka DLL-felet. Vi rekommenderar sällan användning av registerrensare. Vi har inkluderat alternativet här som ett «sista utväg» -försök innan det destruktiva steget kommer nästa.

 11. Utför en ren installation av Windows. Detta raderar allt från hårddisken och installerar en ny kopia av Windows. Om inget av stegen ovan korrigerar libmmd.dll-felet bör detta vara din nästa åtgärd. All information på hårddisken raderas under en ren installation. Se till att du har gjort det bästa försöket att fixa libmmd.dll-felet med hjälp av ett felsökningssteg före det här.

 12. Felsök ett maskinvaruproblem om några libmmd.dll-fel kvarstår. Efter en ren installation av Windows kan ditt DLL-problem bara vara relaterat till maskinvaran.

Behöver du mer hjälp?

Om du inte är intresserad av att åtgärda problemet själv, se Hur fixar jag min dator? för en fullständig lista över dina supportalternativ, plus hjälp med allt på vägen som att räkna ut reparationskostnader, få bort dina filer, välja en reparationsservice och mycket mer.