Saltar al contenido

Hur du blir verifierad på TikTok

20 de julio de 2021
how to get verified on tiktok a263bf7fa4234b8a8627cc7ed32987e8

Vad du ska veta

  • Du kan inte få dig verifierad. TikTok måste välja dig.
  • Verifierade konton på TikTok tenderar att vara reserverade för kändisar.
  • «Populära skapare» -konton har vanligtvis minst 10 000 följare.

Den här artikeln förklarar de olika kontonivåerna och verifieringssystemet på TikTok. Liksom på andra sociala nätverk tillhör majoriteten av verifierade TikTok-konton kändisar eller populära sociala medier som påverkar. Att ha en blå verifierad bock bredvid ditt TikTok-användarnamn har blivit något av en elitstatussymbol och ett slags mål att sträva efter.

Vad är skillnaden mellan en TikTok Popular Creator och ett verifierat konto?

Det finns två typer av verifierade kontostatuser på TikTok. Båda implementerar samma blå bock bredvid användarkontonamn men alla har en annan beskrivning till höger om den.

Här är vad varje typ av TikTok-verifierade konton är för.

  • Populär skapare: Det här är den enklaste statusen att få eftersom den tilldelas TikTok-användare som är aktiva, har många följare, får mycket engagemang för sitt innehåll och följer riktlinjerna för det sociala nätverket.
  • Verifierat konto: Verifierade konton är mycket svårare att få och ges vanligtvis bara till superpopulära kändisar och större organisationer.

Den blå bocken visas bredvid användarnamnen i sökningar och inom följarelistor medan typen av verifierat konto visas bredvid bocken i TikTok-profiler. Att verifieras på TikTok erbjuder inte många fördelar, men det kan vara användbart för att bevisa att ditt konto verkligen drivs av dig och den blå bocken erbjuder mycket inflytande som kan leda till fler klick i sökresultaten och fler följare under lång tid termin.

Hur blir du verifierad på TikTok?

Tyvärr har TikTok inte någon form av ansökningsprocess för att få ditt konto verifierat som en populär skapare eller som ett verifierat konto. Den blå bocken ges av TikTok-personal när de ser ett behov eller vill belöna en användare för deras högkvalitativa innehåll och bidrag till nätverket. På grund av detta måste du antingen vara riktigt känd utanför TikTok eller bli känd på plattformen och hoppas att TikTok-herrarna märker dig. Det finns många onlinebedrägerier och falska webbplatser som hävdar att de kan få ditt TikTok-konto verifierat, men alla är nackdelar utformade för att antingen få tillgång till ditt konto, din personliga information eller båda. Att använda sådana tjänster är farligt och kan till och med få ditt TikTok-konto att stängas av.

Hur många följare behöver du för att bli verifierad?

Det minsta antalet följare som behövs för att verifieras på TikTok har aldrig officiellt angivits. Vissa kändisar kan få sina konton verifierade helt enkelt för att de är kändisar trots att de inte har några TikTok-anhängare. Populära skaparkonton brukar ha allt från tiotusen följare till flera miljoner följare. Det bör noteras att även om det finns många TikTok-konton med följarenummer i hundratusentals som inte verifieras så är kraven helt klart inte bara om hur många följare du har.

Finns det krav på hur man blir verifierad på TikTok?

Det finns inga specifika krav som behöver uppfyllas för att verifieras på TikTok, men följande fyra faktorer beaktas när användare väljs för att gå med i eliten:

  • Äkthet: Se till att du är den du säger att du är och att dina videor är äkta.
  • Unikhet: Bevisa att du erbjuder något annat än miljontals andra användare. Kopiera inte bara någon annans stil. Stå ut i mängden.
  • Aktivitet: Lägg upp innehåll regelbundet och titta också på videor gjorda av andra och kommentera dem dagligen.
  • Följer reglerna: Om du har flaggat ditt konto för att bryta mot reglerna minskar dina chanser att bli verifierade enormt. Ingen nakenhet, inget hatprat och ingen mobbning.

Finns det en TikTok-krona?

TikTok-kronetiketten har fasats ut helt och har ersatts med det populära kontoverifieringssystemet. Det är inte längre möjligt att få en krona på ditt TikTok-konto och alla befintliga kronor har ersatts med den blå bocken och den populära skaparen.