Saltar al contenido

Hur får jag en YouTube Premium-studentrabatt

30 de junio de 2021
youtube app icon channel on iphone xr 1146031907 7cbfc9569c88432fa47d290ae73ec3dc

Studenter kan registrera sig för en YouTube Premium-kontorabatt om de går på en kvalificerad högre utbildningsinstitution i USA eller över 60 andra länder. Studenter kan registrera sig för antingen ett YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-medlemskap. YouTube Premium-medlemmar får tillgång till en annonsfri version av YouTube samt YouTube Originals.

Vem är berättigad till YouTube Premium Studentrabatt?

Studenter kan registrera sig för antingen ett YouTube Music Premium- eller YouTube Premium-medlemskap med rabatt. Studenter måste vara inskrivna på heltid vid en kvalificerad högre utbildningsinstitution i USA och 60 plus andra länder för att kvalificera sig. De rabatterade prenumerationerna är giltiga i upp till fyra år och studenter måste verifiera sin behörighet varje år. Ett företag som heter SheerID gör verifieringen.

Vad inkluderar YouTube Premium Studentrabatt?

Studenter får en månads gratis provperiod och betalar ungefär hälften av det månatliga prenumerationsbeloppet. Medlemskapet inkluderar samma förmåner som ett icke-rabatterat medlemskap. Medlemmar får tillgång till både YouTube och YouTube Music Premium, annonsfria videor och nedladdningar av musik, video och musik för offlinevisning och lyssning, och möjligheten att spela upp videor i bakgrunden när du använder andra appar eller när skärmen är låst.

Så här registrerar du dig för YouTube Premium Studentrabatt

YouTube använder en tjänst som heter SheerID för att bekräfta behörigheten. Du kan kontrollera om din skola ingår genom att gå till målsidan för studentmedlemskap för YouTube Premium eller YouTube Music Premium.

 1. Klicka på målsidan PROVA GRATIS.

 2. Ett meddelande dyker upp som varnar att du kommer att omdirigeras till SheerID för verifiering. Klick FORTSÄTTA.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt

 3. Fyll i ditt land, universitet (alternativen fylls när du skriver), för- och efternamn, födelsedatum och e-postadress. Markera rutan för att godkänna verifieringsprocessen.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt.

 4. Klick NÄSTA.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt.

 5. Ibland behöver SheerID mer information som en genomsökning av ditt student-ID, transkript eller annan dokumentation från ditt universitet. Ladda upp filerna och klicka SKICKA IN. YouTube säger att du får ett e-postmeddelande om din status inom 20 minuter om du bor i USA och inom 48 timmar om du bor någon annanstans.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt.

 6. Om verifieringen lyckas omdirigerar SheerID dig tillbaka till YouTube Premium-registreringssidan. Du kan behöva logga in på ditt YouTube-konto.

 7. Klicka på din profilbild.

 8. Välj Betalda medlemskap och följ anvisningarna på skärmen.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt.

 9. Klick LÄR MER.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt.

 10. Välj en betalningsmetod eller lägg till en ny. Klick STARTA 1-MÅNADSFÖRSÖK. Efter den första månaden börjar YouTube fakturera dig.

  Anmälan till YouTube Premium Studentrabatt.

Vad händer när du avslutar skolan?

YouTube Premium-studentrabatten är endast tillgänglig om du går i en kvalificerad skola och är begränsad till totalt fyra år. Det som kommer först – examen eller fyra år i skolan – är när din rabatt går ut. YouTube kräver att du verifierar din studentstatus en gång per år genom att upprepa processen ovan. När du inte längre kvalificerar dig kan du välja att betala hela priset för ett premiumkonto eller säga upp ditt abonnemang.