Saltar al contenido

Hur får man Minecraft gratis

28 de junio de 2021
001 how to get minecraft for free 5074941 c7d5ccc4b40c497bb61408c7224a099a

Mer än ett decennium efter lanseringen är Minecraft fortfarande ett av de mest populära spelen på datorer, konsoler och mobila enheter. Även om det inte finns något lagligt sätt att spela hela versionen av spelet utan att köpa det, har du några alternativ för hur du får Minecraft gratis. Informationen i denna artikel gäller Minecraft för alla plattformar inklusive PC, mobila enheter och spelkonsoler.

Kan du få Minecraft gratis?

Det finns några sätt att spela Minecraft gratis:

  • Ladda ner en gratis provperiod.
  • Spela Minecraft i webbläsarläge.
  • Använd ett obehörigt hackverktyg.

Om du äger en äldre version av spelet kan du kanske uppgradera till den senaste upplagan gratis. Din dator måste ha den senaste versionen av Java installerad för att kunna köra Minecraft.

Spela gratis med en Minecraft-demo

De flesta plattformar erbjuder en gratis testversion av Minecraft, men det finns begränsningar. Du kan spela demo i fem dagar i spelet, var och en varar 20 minuter, så du har 100 minuters total speltid. Efter det måste du betala för hela versionen av spelet. Du kan ladda ner en gratis Minecraft-demo från den officiella webbplatsen. Du hittar också gratis demos för Minecraft i PS4 och Xbox One onlinebutiker. Tyvärr finns det ingen demoversion för Android eller iOS. När du startar spelet måste du skapa ett konto, men du behöver inte ange någon betalningsinformation. Du debiteras inte om du inte väljer att uppgradera, så du behöver inte oroa dig för att avbryta din kostnadsfria provperiod.

Använd din webbläsare för att spela Minecraft Classic

Ett annat gratis alternativ är att spela Minecraft Classic i en webbläsare. Gå till Minecraft Classic-webbplatsen i valfri webbläsare för att spela originalversionen av Minecraft i Creative Mode. Webbplatsen genererar automatiskt en slumpmässig värld och ger dig en länk som du kan dela för att spela med vänner. Eftersom detta är den ursprungliga Java-versionen av spelet som släpptes 2009 har du inte tillgång till de senaste funktionerna. Du kan bara spela med de personer du bjuder in och du har inte tillgång till Minecraft-mods. Ändå finns det ingen begränsning för hur mycket tid du kan spela.

Minecraft Classic i Google Chrome

Spela Minecraft gratis med TLauncher

Det finns ett inofficiellt program som heter TLauncher som låter dig skapa ett Minecraft-konto gratis. Gå till TLaunchers webbplats för att ladda ner programmet för ditt operativsystem. TLauncher levereras med ytterligare funktioner som möjligheten att skapa egna skräddarsydda skinn. Tänk på att TLauncher inte stöds av företaget som tillverkar Minecraft, så du kan uppleva buggar och kraschar när du spelar.

Uppgradera till Minecraft Bedrock Edition gratis

Den senaste versionen av Minecraft heter Bedrock Edition. Om du köpte Java-versionen av Minecraft för Windows före den 19 oktober 2018 kan du uppgradera till Bedrock Edition gratis. Allt du behöver göra är att öppna en webbläsare och logga in på ditt Mojang-konto. Bedrock Edition kommer med plattformsspel, vilket innebär att du kan interagera med andra som spelar på olika plattformar (PC, PS4, etc.). Om du har en äldre version av Minecraft för PS4 uppdateras den automatiskt till Bedrock Edition när du startar spelet. Tyvärr är den kostnadsfria uppgraderingen inte längre tillgänglig för Xbox One.