Saltar al contenido

Hur man använder DC Universe Streaming Service

22 de junio de 2021
how to use dc universe streaming service 4177979 204afb0d4a9e4a57b8e7629b9eacedde

DC Universe är en multimedia-streamingtjänst som lanserades i september 2018. Tjänsten ägs av DC Entertainment och Warner Bros och ger användare tillgång till TV-serier, filmer, tecknade serier och serietidningar baserade på DC Comics superhjältekaraktärer som Batman, Superman , Wonder Woman och The Flash.

DC Universe Streaming Service Content

Media on DC Universe består av klassiska DC Comics TV-program från flera epoker. Varje avsnitt av TV-serien Wonder Woman från 1970-talet är till exempel tillgängligt på DC Universe, vilket är populärt Batman: The Animated Series tecknad film från 1990-talet. När det gäller filmer, originalet Stålman och Läderlappen filmer ingår i DC Universes bibliotek, tillsammans med en mängd moderna animerade Justice League-filmer. Mer tidigare släppt innehåll förväntas läggas till när streamingtjänsten mognar, förutom en rad nya exklusiva liveshower.

Vilka TV-program är exklusiva för DC Universe Streaming Service?

För att göra DC Universe mer attraktivt för fans har en rad nya live-TV-serier baserade på DC Comics karaktärer tillkännagivits. Dessa serier är exklusiva för DC Universe och kommer inte att kunna visas på konkurrerande streamingtjänster i USA.

  • Exklusiv live action-serie: Young Justice: Outsiders, Doom Patrol, Swamp Thing, Stjärn tjej, Harley Quinnoch a Titans show baserad på de populära Teen Titans-serierna och serietidningarna.
  • DC Daily: Ett dagligt nyhetsprogram som täcker serietidnings- och nördnyheter relaterade till DC Comics karaktärer och serier. Denna show är exklusiv för DC Universe och sänder nya avsnitt varje vardag.

Hur man läser serietidningar med DC Universe Streaming Service

Som en del av DC Universe-tjänsten får abonnenter tillgång till en samling klassiska och moderna DC Comics serietidningar som kan läsas i DC Universe-appen. På apparna för smartphones och surfplattor kan de digitala serietidningarna läsas precis som en e-bok skulle göra. När de ses på en av TV-apparna blir serietidningarna mer av en filmupplevelse och spelas som ett bildspel som kan ses av en grupp. Digitala serietidningar ingår i den vanliga abonnentavgiften och ingår inte i någon särskild medlemsnivå.

DC Universe Streaming Service Fan-funktioner

Förutom TV-serier, filmer och digitala serietidningar har DC Universe också en webbutik och diskussionsforum i sin app. DC Universes onlinebutik är en plats där fans kan köpa varor, till exempel kläder och actionfigurer baserade på DC Comics-karaktärer. Flera produkter, till exempel några Superman- och Batman-figurer i begränsad upplaga, är exklusiva för denna butik. Diskussionsforum är inbyggda online-anslagstavlor i DC Universe-apparna och är en plats för prenumeranter att ansluta till andra fans och prata om deras favoritserier. Dessa forum fungerar på ungefär samma sätt som de flesta online-anslagstavlor, men kan endast nås av betalande DC Universe-användare.

DC universums planer och tillgänglighet

DC Universe är endast tillgängligt i USA och det är oklart om det finns planer på att lansera det internationellt, som Netflix och Hulu har gjort. Netflix har för närvarande strömmande rättigheter till DC Universes exklusiva serie, Titansutanför USA vilket föreslår att en internationell lansering kan vara ett sätt bort.

Hur mycket kostar DC Universe?

DC Universe kostar $ 7,99 per månad eller $ 74,99 för ett årligt medlemskap. Att betala månadsavgiften för ett år uppgår till $ 95,88, så den engångsavgiften rekommenderas för dem som planerar att vara långtidsabonnenter.

Hur kan jag titta på DC Universe?

DC Universe-innehåll kan nås via en webbläsare på en dator eller via en av dess officiella appar. DC Universe-appar finns tillgängliga på iOS- och Android-enheter, Apple TV, Roku, Android TV och Google Chromecast.

Hur kan jag registrera mig för DC Universe?

Alla i USA kan registrera sig för DC Universe via den officiella webbplatsen eller någon av dess officiella appar.

Hur skiljer sig DC-universum från Netflix?

DC Universe och Netflix är helt olika tjänster. Medan Netflix och DC Universe båda erbjuder strömmande TV-serier och filmer drivs de båda av olika företag, kräver separata prenumerationsavgifter och tillhandahåller olika typer av innehåll. Vissa människor kan hänvisa till DC Universe som «en Netflix för DC Comics-fans», men detta sägs helt enkelt för att kommunicera att det också är en streamingtjänst och liknar Netflix.

Alternativ till DC Universe

Det finns flera streaming- och onlinetjänster som fans av DC Comics kanske vill kolla in, antingen utöver DC Universe eller istället för det.

  • Netflix: Det största alternativet till DC Universe är Netflix, som har flera DC-superhjälte-TV-serier och filmer som ännu inte finns tillgängliga på DC Universe.
  • CW-app: CW TV-kanalen är hem för den populära serien Pil, Blixten, Super tjej, Svart blixtoch DC: s Legends of Tomorrow, som alla är baserade på DC Comics-karaktärer och kan ses i den officiella CW-appen.
  • Komixologi: De som är intresserade av att läsa digitala serietidningar bör kolla in Comixology, den mest populära online-platsen för att läsa serietidningar från DC Comics och rivaler som Marvel Comics. Serietidningar som köpts på Comixology kan läsas på deras smarttelefon- och surfplattaappar eller i en webbläsare, och alla utgåvor kan laddas ner för offline-läsning.
  • Disney +: Disney + är Disneys nya streamingtjänst. Även om det inte har några shower eller filmer baserade på DC Comics-karaktärer, kommer det att finnas hem för ett antal Marvel-karaktärer och egenskaper, som The Avengers, Spider-man, X-Men och Black Panther.