Saltar al contenido

Hur man använder ett telefonnummer på flera enheter

12 de agosto de 2021
obtain phone number that rings on multiple phones 3426655 bd6d8ae371514134811a054c51246f37

För vissa människor är det viktigt att flera telefoner ringer vid ett inkommande samtal. Det betyder att när ett visst telefonnummer rings upp ringer flera enheter på en gång istället för bara en. Den här artikeln förklarar hur du ringer flera telefoner med ett nummer med din mobiloperatör, Google Voice, Phonebooth eller andra röstsamtal.

Trådlös bärare

Vissa mobiloperatörer låter dig använda ditt nummer med flera enheter. Med dessa tjänster kan du vidarebefordra inkommande samtal till alla dina enheter, inklusive din telefon, smartklocka eller surfplatta. Med AT&T NumberSync kan du använda en kompatibel enhet för att besvara dina samtal även om telefonen är avstängd eller inte är med dig. Två liknande enheter inkluderar DIGITS från T-Mobile och Verizon One Talk. Samma funktion kan aktiveras på iOS -enheter som iPhone och iPad. Så länge personen ringer dig via FaceTime, eller om du har hårdvara som uppfyller systemkraven för kontinuitet för iPhone -mobilsamtal, kan du svara på samtalet på dina andra iOS -enheter, inklusive din Mac.

Google röst

Den kostnadsfria tjänsten Google Voice har revolutionerat idén «ett nummer för att ringa alla». Google Voice (tillgängligt för Android och iOS) erbjuder ett gratis telefonnummer som ringer flera telefoner samtidigt, tillsammans med ett paket med andra funktioner, inklusive röstbrevlåda, röst-till-text-transkription, samtalsinspelning, konferenser och visuell röstbrevlåda.

Telefonskärm

Phonebooth är ett seriöst alternativ till Google Voice och är fullt av funktioner. Det kostar dock pengar. När du registrerar dig för en användare får du två telefonlinjer. Det ger dig ett nummer i ditt område och låter dig ta emot 200 minuters samtal. Det erbjuder också röst-till-text-transkription, en autoskötare och en klick-och-ring-widget. Tjänsten Phonebooth har en gedigen VoIP -bakgrund bakom sig och erbjuder konkurrenskraftiga samtalspriser, jämförbara med andra VoIP -spelare på marknaden.

Installera en röstsamtal

Vissa appar ger dig ditt eget telefonnummer medan andra inte är tekniskt sett (eftersom det inte finns ett nummer) men låter dig ta emot samtal från flera enheter, inklusive telefoner, surfplattor och datorer. Till exempel kan dessa iOS -appar som kan ringa gratis ringa och ta emot samtal från andra användare av apparna, men eftersom programmen är kompatibla med flera plattformar kan du få dina telefonsamtal att ringa på alla enheter samtidigt. Som ett exempel kan du installera FreedomPop -appen för att få ett gratis telefonnummer som har möjlighet att ringa en fast telefon eller mobiltelefon i USA. Logga in på ditt konto på din surfplatta och telefon för att få samtal till båda enheterna. Dessa typer av appar låter dig inte vidarebefordra ditt «huvud» telefonnummer till andra enheter.

Varför skulle du ringa två telefoner med samma nummer?

Kanske vill du att din hemtelefon, kontortelefon och mobiltelefon ska ringa samtidigt. Detta gör att du mindre troligt missar viktiga samtal. Installationen låter dig också välja var du vill prata utifrån samtalets art. Traditionellt kräver denna typ av situation en PBX -konfiguration, som är dyr både som tjänst och när det gäller utrustning. Den enorma investeringen är avskräckande som förklarar varför det är en ganska sällsynt installation. Med ett nummer kan du konfigurera en serie enheter för att ringa när det kommer ett inkommande samtal. Vi pratar inte om att ha en linje med olika filialer och telefonterminaler, utan istället att flera oberoende enheter ringer och friheten att välja vilken som ska svaras.