Saltar al contenido

Hur man använder Paramount +

19 de julio de 2021
cbs all access 4155838 46e672e975b947ff8aba0a66c9ef1dd2

Vad du ska veta

 • Gå till www.paramountplus.com och välj Prova gratis. Ange ditt namn och lösenord.
 • Välj Bli Medlem och välj en faktureringsplan. Välj Paramount +.
 • Välja Välj din enhet för att ställa in en strömmande enhet.

Den här artikeln förklarar hur du registrerar dig för ett Paramount + -konto och väljer en plan och tittar på CBS live-tv och on-demand-innehåll. Paramount + kan visas på tv från olika tillverkare, inklusive LG, Samsung, Panasonic, Sony, Vizio och mer.

Hur man registrerar sig för Paramount +

Paramount + (tidigare CBS All Access) är en streamingtjänst med ett nätverk som gör att kabelskärare kan titta på live-tv utan kabelabonnemang. Till skillnad från de flesta andra tjänster erbjuder det innehåll från CBS och andra kanaler från moderbolaget ViacomCBS. Det är också en av de enda platserna du kan titta på CBS online, och det är det enda stället du kan titta på exklusivt innehåll som Star Trek: Discovery. Paramount + är lätt att registrera sig för och det inkluderar en gratis provperiod. Du måste ange din faktureringsinformation, men företaget debiterar dig inte om du avbryter innan provperioden slutar. För att registrera dig för Paramount +:

 1. Navigera till www.paramountplus.com.

 2. Välj Prova gratis.

 3. Välj Fortsätta.

  Paramount + registreringsprocessen. Knappen 'Fortsätt' är markerad.

 4. Välj om du vill ha Essential Plan eller Premium Plan och välj sedan Välj Plan knapp.

  Paramount + Välj din plan-sida med 'Välj plan' markerad under Premium-planen.

 5. Därefter uppmanas du att skapa ett konto. Välj Fortsätta.

  Välj Fortsätt.

 6. Ange din information och välj ett lösenord och välj sedan Fortsätta att fortsätta.

  Välj Fortsätt efter att du har angett kontoinformation.

 7. Ange din betalningsinformation. Välj Fortsätta.

  Välj Fortsätt efter att du har angett kontoinformation.

 8. Ange betalningsinformation. Du debiteras inte så länge delsumman på den här skärmen visar $ 0,00, men du kommer att debiteras i slutet av testperioden om du inte avbryter först.

  Sidan för betalningsmetod.

 9. Välj Starta Paramount + eller om du använder Paypal, välj Checka ut med Paypal > Starta Paramount +.

  Avsluta betalning och aktivera Paramount + -konto.

Välj en Paramount + -plan

Det finns två planer tillgängliga från Paramount +, Essential Plan och Premium Plan. Essential Plan är det billigare alternativet och inkluderar reklam inbäddad i on-demand-videor, medan Premium-planen tar bort dem. Men även om du betalar för den kommersiella fria versionen av Paramount + tas inte reklamen bort från live CBS-strömmen och visas i några shower. Båda planerna erbjuder tiotusentals filmer och TV-avsnitt, NFL på CBS och 24/7 nationella nyheter. Med Premium-planen kan du titta på din lokala CBS-station live och ladda ner program för att titta senare. Om du bestämmer dig för att hellre ha den annonsfria versionen eller byta tillbaka till den med annonser kan du göra det när som helst efter att du prenumererar. Redo att sluta? Avbryt Paramount + i några steg.

Hur man använder Paramount +

För att använda Paramount + behöver du en höghastighetsinternetanslutning och en kompatibel enhet. De mest tillgängliga alternativen är att titta på den på din dator med din favoritwebbläsare eller din telefon, men Paramount + stöder också enheter som Roku och Amazon Fire TV. Du kan också kasta Paramount + från din telefon till din TV från Android eller iOS.

Vilket innehåll erbjuder Paramount +?

Paramount + konkurrerar med andra live-tv-streamingtjänster som Sling TV, YouTube TV och DirecTV Now, men i mindre skala. Medan de tillhandahåller dussintals eller till och med hundratals kanaler har de en prislapp att matcha. Paramount + hämtar från moderbolagets katalog, som inkluderar programmering från kanaler som BET, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Smithsonian Channel och TV Land, samt filmer från Paramount Pictures. ViacomCBS har ett stort bibliotek med shower. Du kan till exempel titta på hela körningen av Skåloch alla Star Trek -serien, på Paramount +. Medan dessa program ursprungligen sändes i andra nätverk är CBS den som äger dem. Andra populära program inkluderar BET Verkliga män i Hollywood, Comedy Central’s Chappelle’s Showoch Nickelodeons Rugrats. Den svaga punkten för de flesta live-TV-streamingtjänster är lokalnät-TV, som vanligtvis finns på en handfull begränsade marknader. Paramount + är unikt i det här fallet eftersom det är tillgängligt på över 200 marknader över hela USA. Så om du inte hittar en online-streamingtjänst som tillhandahåller ett lokalt nätverk, finns det en god chans att Paramount + har täckning där du bor. Förutom ditt lokala CBS-dotterbolag tillhandahåller Paramount + också en ström av CBSN, som är CBS: s live-nyhetskanal dygnet runt.

Hur många shower kan du titta på samtidigt på Paramount +?

När du tittar på en show på Paramount +, oavsett om det är live-flöde eller on-demand, är det en ström. Tjänsten begränsar antalet strömmar som kan vara aktiva åt gången, så även om du har Paramount + på flera enheter finns det en gräns för hur många du kan använda samtidigt. Paramount + tillåter upp till tre strömmar samtidigt, och dessa strömmar gäller alla enheter du äger och alla videor du strömmar. Det betyder att du kan titta på en livestream av ditt lokala CBS-dotterbolag på din dator samtidigt som någon annan använder samma konto för att kasta ett avsnitt på begäran till din TV. Du kan mixa och matcha enheter och live- eller on-demand-innehåll, men du är alltid begränsad till tre strömmar samtidigt.

Hur snabbt behöver ditt internet vara för att titta på Paramount +?

Paramount + kräver en höghastighetsinternetanslutning, och videokvaliteten varierar beroende på dess hastighet. De minimihastigheter som rekommenderas för Paramount + är:

 • 800+ Kbps för att strömma på en mobil enhet.
 • 1,5+ Mbps för att strömma live-tv eller on-demand-video till en dator eller en enhet som Amazon Fire TV eller Roku.
 • 4+ Mbps för att strömma Big Brother Live-flöden.

Big Brother Live använder fyra samtidiga videoströmmar, vilket kräver mer bandbredd än vanligt.

Erbjuder Paramount + några alternativ eller specialfunktioner?

Paramount + är en ViacomCBS-streamingtjänst, men erbjuder möjligheten att lägga till Showtime-innehåll mot en extra avgift. Det här alternativet är troligt eftersom CBS äger Showtime, så att lägga till premium Showtime-innehåll till Paramount + är en naturlig passform.

Paramount + lägg till alternativ.

Hur man tittar på live-tv på Paramount +

Huvudfokus för Paramount + är att tillhandahålla en online-feed för din lokala CBS-station, vilket innebär att du kan använda tjänsten för att titta på CBS på din dator, telefon eller på din TV med rätt hårdvara. För att titta på live-tv på Paramount +:

 1. Navigera till www.paramountplus.com.

 2. Flytta musen över Live TV.

  Paramount + -webbplatsen.

 3. Välj CBS (lokal station) för att titta på din lokala CBS-kanal, CBSN (24/7 nyheter) för att titta på ett live-flöde av CBSN, CBS Sports HQ för att titta på sportnyheter, eller ET Live för att se nyheter om underhållning.

  Titta på live-tv på Paramount +.

  Medan videospelaren har en pausknapp när du tittar på Paramount + på din dator kan du inte pausa live-tv med tjänsten.

Har Paramount + On Demand eller en DVR?

Även om huvudfokus för Paramount + är live-tv, innehåller det också on-demand-innehåll. Urvalet är begränsat till den aktuella säsongen för de flesta shower på luften, men hela säsonger och till och med kompletta serier är tillgängliga för vissa äldre shower. Förutom nuvarande serier och äldre shower har Paramount + exklusivt innehåll. Till exempel det enda stället du kan titta på Star Trek: Discovery är på Paramount +. Den goda kampen, vilket är en avknoppning av Den bra frun, är också exklusivt för Paramount +. Paramount + har inte en digital videoinspelningsfunktion (DVR), så det enda sättet att titta på en sak du missade är att vänta på att den ska visas i avsnittet on-demand. För att titta på en tv-show eller film på begäran på Paramount +:

 1. Navigera till www.paramountplus.com.

 2. Välj Visar för att avslöja en lista över tillgängliga serier och välj sedan den du vill titta på.

  Välj Visar för att se alla tillgängliga program.

 3. Välj Kolla nu för att omedelbart hoppa in i showen, eller bläddra ner och välj ett specifikt avsnitt som du vill titta på.

  Paramount + på begäran och exklusiva.

  Du kan pausa innehåll på begäran, och om du lämnar och kommer tillbaka, fortsätter det där du slutade. Du kan också välja en plats på videotidslinjen för att spola framåt, men om du försöker hoppa över en reklam spelas reklamen automatiskt.

Kan du hyra filmer på Paramount +?

Vissa direktuppspelningstjänster för live-TV tillhandahåller betal-per-view och hyresinnehåll, men Paramount + inte. Det finns ett urval gratis on-demand-filmer tillgängliga, och du får tillgång till mer om du lägger till Showtime i din prenumeration.

Filmer på Paramount +.

Om du vill hyra en ny version kan du göra det via icke-prenumerationstjänster som Vudu, Amazon och många andra onlinekällor. FAQ

 • Hur mycket kostar Paramount + (tidigare CBS All Access)?

  Planen för begränsad reklam börjar från $ 5,99 per månad eller $ 59,99 per år. Den kommersiella fria planen är $ 9,99 per månad eller $ 99,99 per år.

 • Hur avbryter jag Paramount + (tidigare CBS All Access)?

  De flesta prenumeranter kan avbryta sina Paramount + -prenumerationer via Paramount + -webbplatsen eller deras streaming-enhet. Avinstallationen av appen avbryter inte din prenumeration.

 • Är Paramount + (tidigare CBS All Access) gratis om jag har Amazon Prime?

  Medan Amazon Prime erbjuder en 7-dagars gratis testperiod för Paramount +, är prenumerationen inte gratis. För att registrera dig för en gratis testperiod, gå till amazon.com/channels, välj Paramount + kanal och välj Begränsad reklam alternativ.

 • Försvinner CBS All Access?

  Nej. Namnet ändrades dock. Den 4 mars 2021 ommärktes CBS All Access som Paramount +. Om du var en CBS All Access-prenumerant är du nu en Paramount + -prenumerant.