Saltar al contenido

Hur man använder Showtime Streaming Services

17 de julio de 2021
thought catalog 2k58cwVzMQI unsplash 5dda7f2c53e949b5b66aabe580809543

Showtime erbjuder två streamingtjänster: Showtime Streaming Service och Showtime Anytime. Båda tjänsterna gör det möjligt att se filmer, live-tv, originalserier och annat innehåll. Lär dig mer om detaljerna, kraven och fördelarna med dessa tjänster, vilka av alternativen som bäst passar dina streamingbehov och hur du kan börja streama Showtime-programmering.

Vad är Showtime när som helst?

Showtime Anytime är vad Showtime kallar sin streamingtjänst om du prenumererar på Showtime via kabel- eller satellit-tv. Showtime när som helst ingår i kostnaden för ditt kabel- / satellitabonnemang. Deltagande tv-leverantörer inkluderar:

 • U-vers
 • Cox
 • DirecTV
 • Maträtt
 • Gräns
 • Mediacom
 • Optimalt
 • Spektrum
 • Suddenlink
 • Verizon Fios
 • Titta på tv
 • Xfinity

Du hittar en fullständig lista över deltagande leverantörer på Showtime Anytime-webbplatsen. Showtime Anytime-funktioner inkluderar möjligheten att ladda ner innehåll för att titta offline; skapa listor med ditt favoritinnehåll; flytta från en enhet till en annan och fortsätta där du slutade. Du kan använda Showtime Anytime för att strömma innehåll till de flesta streamingenheter samt mobila enheter med iOS-, Android-, Amazon- och Oculus-appar. Showtime Anytime är inte tillgängligt som en fristående streamingtjänst.

Hur man aktiverar Showtime när som helst

Om du redan har en Showtime-prenumeration hos en deltagande leverantör och vill börja streama Showtime när som helst, aktivera din kompatibla enhet.

 1. Lägg till Showtime Anytime-kanalen eller appen till din streaming-enhet, till exempel en Roku eller Fire TV, eller din mobila enhet. Länkar till alla Showtime när som helst appar finns på Showtime webbplats.

 2. Logga in på Showtime när som helst i appen med ditt tv-leverantörs användarnamn och lösenord. En aktiveringskod visas.

 3. Gå till aktiveringssidan för Showtime när som helst i en webbläsare och ange koden för att börja titta på showtime på din streamingenhet eller mobilapp.

 4. Alternativt kan du titta på Showtime Anytime i din webbläsare genom att logga in med din tv-leverantörs användarnamn och lösenord på Showtime Anytime-sidan.

  Skärmdump av Showtime när som helst inloggning i webbläsaren

Vad är Showtime Streaming Service?

Showtimes streamingtjänst heter helt enkelt Showtime. Om du inte har ett kabel- / satellit-TV-paket registrerar du dig för Showtime, inte Showtime när som helst. Showtime har en månadsavgift (vid tidpunkten för publiceringen kostar det $ 10,99 / månad med en 7-dagars gratis provperiod). Showtime-streamingtjänsten är tillgänglig för alla, förutsatt att du har en höghastighetsinternetanslutning och en enhet som stöds. För närvarande kan du prenumerera på Showtime-streamingtjänsten med följande företag / enheter:

 • Amazon
 • Android
 • Apple TV
 • Roku

Du kan också streama programmering i din webbläsare via Showtime.com. Som Showtime Anytime kan du strömma innehåll eller ladda ner program för att se senare offline. En prenumeration ger dig tillgång till alla Showtimes filmer, plus originalprogram.

Hur du registrerar dig för Showtime Streaming Service

Det snabbaste sättet att registrera sig för Showtime-streamingtjänsten och börja titta direkt är att göra det direkt från din streaming-enhet. Oavsett vilken enhet eller metod du använder för att konfigurera ett Showtime-streamingtjänstkonto kan du titta på det på vilken enhet som helst med ditt användarnamn och lösenord. Lägg bara till Showtime Anytime-kanalen eller appen till dina strömmande enheter som en Roku eller Fire Stick eller din mobila enhet. Söka efter showtime i din appbutik eller kanalbutik och lägg till den på din enhet. Sedan kan du öppna appen och följa instruktionerna på skärmen för att starta en gratis provperiod och skapa ett Showtime-konto. Se till att du laddar ner grundläggande Showtime-app och inte Showtime Anytime-appen, eftersom den senare inte fungerar utan ett TV-leverantörsabonnemang.

Alternativa sätt att få Showtime Streaming-innehåll

Om du redan har ett Amazon Prime- eller Hulu-konto har du det extra alternativet att lägga till Showtime till ditt befintliga konto som ett premiumtillägg. Showtime finns också som en kanal på Apple TV och YouTube TV. YouTube TV erbjuder också Showtime som en del av dess Entertainment Plus-paket, som också inkluderar HBO Max och Starz. Om du har ett Amazon Prime-konto, gå till Prime Video i Kanaler kategori och lägg till Showtime. Du kan också lägga till Showtime till din Prime Video från Amazonas webbplats.

Skärmdump av Showtime på Prime Video

Gå till Hulu Hantera tillägg eller logga in på ditt Hulu-konto online och gå till hulu.com/showtime för att lägga till Showtime i din Hulu-prenumeration.

Skärmdump som visar Showtime-tillägget för Hulu

Välj din på YouTube TV profil ikon> inställningar > Medlemskap. Välj Entertainment Plus bunt eller fristående Showtime kanal.

Showtime-alternativ i tillägg för YouTube-TV-kanaler

Du kan också starta ett abonnemang direkt från Showtime.com. Välj bara Påbörja din gratis provperiod, skapa ett konto och ange din betalningsinformation.