Saltar al contenido

Hur man hittar Discord-servrar

30 de junio de 2021
how to find discord servers b447ec12e34e4e349f5dcca2864df95d

Den här artikeln beskriver hur man hittar Discord-servrar med Discord-appen, onlinekataloger och andra resurser och hur man sorterar de bästa Discord-servrarna från de som du bör undvika.

Hur man använder Discord Server Search

Discord-servrar är i huvudsak avancerade diskussionsforum online med extra funktionalitet som röstchatt, systemaviseringar och appstöd på både datorer och smarta enheter. Det finns hundratals miljoner Discord-servrar att gå med i nästan alla tänkbara ämnen, från Discord-datingservrar till servrar dedikerade till spel och anime-serier. Det enklaste sättet att hitta offentliga Discord-servrar är att använda den inbyggda serversökningen på Discord-skrivbordsappen.

 1. Öppna Discord-appen på din dator.

 2. Klicka på Utforska allmänna servrar ikon som ser ut som en kompass.

 3. Du kommer att landa på den officiella Discord-serverkatalogens förstasida med ett sökfält högst upp och flera populära Discord-servrar under, till exempel de som är dedikerade till Fortnite videospel och Minecraft. Klicka på någon av dessa för att se hur deras community är och hur aktiv de är.

  Discord-servrar i Discord-skrivbordsappen på Windows 10.

 4. Om du gillar en Discord-server är allt du behöver göra för att gå med att klicka på Ansluta sig högst upp på skärmen. Du kan också klicka på kompassikonen igen för att återgå till huvudkatalogen.

  Discord Fortnite-server i Discord-skrivbordsappen på Windows 10.

 5. Förutom de populära populära servrarna kan du också upptäcka andra Discord-servrar att gå med genom att navigera via kategorierna till vänster. De tillgängliga kategorierna är Spel, musik, Utbildning, Vetenskap och teknikoch Underhållning.

  Discord-servrar i Discord-skrivbordsappen på Windows 10.

 6. Ett annat sätt att hitta Discord-servrar är att använda sökfältet. Det kan vara till hjälp om du inte är säker på vilken kategori ditt föredragna ämne passar in eller om det relaterar till mer än en kategori. Ett exempel på ett sådant ämne skulle vara Star Wars som har Discord-servrar dedikerade till Star Wars-videospel som Star Wars Battlefront II och Den gamla republiken. Det finns också servrar för dess filmer och Disney Plus-serier som Mandalorianen, Ahsokaoch Rangers of the New Republic.

  Star Wars Discord-servrar i Discord-skrivbordsappen på Windows 10.

Online-kataloger för populära Discord-servrar

En alternativ metod för att hitta Discord-servrar att gå med är att bläddra online Discord-serverlistor via en onlinekatalog. Här är några av de mer populära Discord-serverkatalogerna som är värda att utforska.

 • Disboard.org: Den största Discord-serverkatalogen med kategorier för att lära sig språk, musik, HBT och politik utöver de vanliga videospelämnena.
 • Discord.me: En annan tillförlitlig serverkatalog med tusentals alternativ per kategori.
 • DiscordServers.com: Den här katalogen har ett stort urval av spel och geek kultur Discord servrar att gå med.

Andra sätt att hitta Discord-servrar att gå med på

Du kan hitta populära Discord-servrar via den inbyggda serversökningen eller någon av ovanstående kataloger, men du kan också upptäcka många andra på nätet.

 • Hitta Discord-servrar på sociala medier. Många företag och privatpersoner delar ofta sina Discord-servrar på sociala nätverk som Twitter, Facebook och Instagram.
 • Gå med i exklusiva servrar via Patreon. Patreon har stark integration med Discord, och många skapare erbjuder exklusiv tillgång till privata Discord-servrar till sina supportrar.
 • Sök efter Facebook-grupper för servrar. Vissa Facebook-grupper har också Discord-servrar som deras medlemmar kan ansluta till.
 • Videospel-streamers handlar om Discord. Många små och stora streamers på Twitch, YouTube Gaming och Facebook Gaming äger sina Discord-servrar för att deras community ska chatta om sina strömmar, spel och andra relaterade ämnen. Kontrollera din favoritströms profilsida för att se om de har en Discord-server att gå med.

Du kan gå med i så många Discord-servrar som du vill, så bläddra gärna och söka tills du hittar den online-community som är bäst för dig. Men om du har svårt att hitta rätt server, varför inte skapa en Discord-server och bjuda in andra att gå med och bygga en ny gemenskap med dig?