Saltar al contenido

Hur man installerar ‘The Sims 3’ nedladdningar

20 de junio de 2021
GettyImages 176562300web 57b358f63df78cd39c7b1580

«The Sims 3» livssimuleringsvideospel publicerat av Electronic Arts är ett av de bästsäljande PC-spelen genom tiderna. De flesta spelare använder spelet precis som Electronic Arts tänkte, men vissa föredrar att lägga till anpassat innehåll i form av mod till spelet. Anpassat innehåll kallas ibland för nedladdningar av Sims 3 och det finns i tre filformat:

  • Paket
  • Sims3packs
  • .Sim

Innan du laddar ner

Innan du laddar ner anpassat innehåll bör du installera eventuella korrigeringar som är tillgängliga för ditt spel. Gå till Uppdateringar fliken i Game Launcher att lappa spelet. Ladda bara ner innehåll från en ansedd webbplats och bekräfta att du laddar ner innehåll som är kompatibelt med din version av spelet. När du laddar ner anpassat innehåll kommer filerna sannolikt att arkiveras eller «zippas», och du behöver programvara för att arkivera eller packa upp dem. Du har sannolikt redan denna programvara för arkivering redan installerad på din dator. Viktig anmärkning: Filer för «The Sims 2» är inte kompatibla med «The Sims 3.» Du bör bara använda filer gjorda för «The Sims 3.»

Installera Sims3packs

För att installera en nedladdning av .sims3pack, dubbelklickar du bara på filen och spelet tar hand om resten. Det tar längre tid än att packa upp nedladdningarna och flytta filerna, men det goda är att den automatiska installationsprocessen säkerställer att filerna finns i rätt mappar och att det inte finns någon chans att de placeras i fel mappar.

Installerar .Sim-filer

När du har laddat ner och packat upp den .sim-fil du vill flytta filen till mappen «SavedSims» och öppna spelet. Du kanske redan har en SavedSims-mapp. Titta här:

  • Windows Vista / 7: C: Users (användarnamn) Documents Electronic Arts The Sims 3
  • Windows XP: C: / Dokument och inställningar (användarnamn) Mina dokument Electronic Arts The Sims3
  • Mac OS X: / Användare / (användarnamn) / Dokument / Electronic Arts / The Sims 3 /

Om du inte har en mapp som heter «SavedSims» kan du bara skapa en i dokumentmappen enligt formatet ovan och lägga filerna där, men mappnamnet måste vara exakt – SavedSims.

Installera paketfiler

Paketfilerna måste installeras manuellt. Hitta din «The Sims 3» -mapp (eller skapa en om du inte redan har en) och skapa en ny mapp inuti som heter «Mods.» Dina nedladdade .package-filer går till Mods-mappen. Om det är nödvändigt att skapa mappen använder du det här sökformatet: Dokument / Electronic Arts / The Sims3 / Mods / Packages-mappen.