Saltar al contenido

Hur man köper spel från Nintendo 3DS eShop

13 de septiembre de 2021
nintendo 3ds 5bef443f46e0fb005156002b

Om du har en Nintendo 3DS är din spelupplevelse inte begränsad till de spelkort du köper i butiken och ansluter till baksidan av ditt system. Med Nintendo eShop kan du använda din 3DS för att köpa spel och appar online från det nedladdningsbara DSiWare -biblioteket. Du kan också komma åt den virtuella konsolen och köpa retro Game Boy-, Game Boy Color-, TurboGrafx- och Game Gear -spel.

Hur man köper Nintendo eShop

Tänk på att Nintendo 3DS eShop inte använder Nintendo -poäng: Alla priser anges i riktiga kontanter (USD). Wi-Fi är nödvändigt. Innan du fortsätter, se till att du har konfigurerat Wi-Fi på din Nintendo 3DS.

 1. Uppdatera din 3DS för gott mått. Du kan till och med behöva göra en uppgradering innan du kan använda Nintendo eShop.

 2. Klick Nintendo eShop på 3DS: s nedre skärm. Det ser ut som en shoppingpåse.

 3. Hitta ett spel att ladda ner i Nintendo eShop. Du kan göra det med en manuell sökordssökning eller genom att bläddra via kategori eller genre.

 4. Välj det spel du vill köpa. En liten profil för spelet kommer att dyka upp. Notera priset (i USD), ESRB -betyget och användarnas betyg från tidigare köpare. Klicka på spelets ikon för att läsa ett stycke som förklarar spelet och dess historia.

  Bild på ett spel från 3DS eShop

 5. Välja Tryck här för att köpa. Lägg vid behov till pengar på ditt Nintendo 3DS -konto. Du kan använda ett kreditkort eller ett förbetalt Nintendo 3DS -kort. För att skjuta upp att få spelet just nu kan du välja att lägga till det i din önskelista. Nintendo eShop använder inte Nintendo -poäng, till skillnad från de virtuella shoppingkanalerna på Wii och Nintendo DSi. Istället görs alla eShop -transaktioner i verkliga monetära valörer. Du kan lägga till $ 5, $ 10, $ 20 och $ 50.

 6. En sammanfattningsskärm för kassan visar spelets kostnad, plus eventuella skatter. Det visar också ditt SD -kortutrymme, som representeras som block. Du kan se hur många block en nedladdning kommer att ta och hur många fler som finns kvar på ditt SD -kort genom att rulla inköpsöversikten med pennan eller genom att trycka på Ner på d-pad.

 7. Knacka Köp när du är redo att slutföra transaktionen. Din nedladdning börjar så länge du hade tillräckligt med block tillgängliga.

  Bild på ett 3DS -spel i eShop med köpknappen

  Stäng inte av Nintendo 3DS eller ta bort SD -kortet.

 8. Visa kvittot när nedladdningen är klar eller tryck på Fortsätta att fortsätta handla i eShop. Alternativt kan du trycka på Hem för att återgå till Nintendo 3DS huvudmeny.

 9. Ditt nya spel kommer att finnas på en ny hylla på den nedre skärmen på din 3DS. Tryck på den nuvarande ikonen för att öppna ditt nya spel och njut!

Hur man gör 3DS Virtual Console -återställningspunkter

Om du behöver spara ett virtuellt konsolspel snabbt kan du skapa en återställningspunkt genom att trycka på menyn Virtual Console längst ned på skärmen. Med återställningspunkter kan du återuppta ett spel precis där du slutade.