Saltar al contenido

Hur man lägger till vänner på Fitbit

16 de agosto de 2021
Fitbit Event Getty 5c169dbd46e0fb0001ac2c4c

Ett av de bästa sätten att öka din motivation och ansvar är att dela dina träningsmål med andra. Därför gjorde Fitbit det möjligt att lägga till och hitta Fitbit -vänner direkt från Fitbit -appen. Instruktioner i denna artikel gäller Fitbit -appen för iOS och Android.

Hur man lägger till vänner på Fitbit

Att göra din träningsresa mer social kan ha en inverkan på dina framsteg. När du har lagt till vänner kan du gå med i utmaningar, heja andra och jämföra prestationer.

  1. Öppna Fitbit -appen och tryck på konto ikon i det övre vänstra hörnet.

  2. Knacka ditt namn.

  3. Knacka Lägga till vänner under Vänner.

  4. Knacka Gör det möjligt (eller Anslut kontakter på iOS) och ge Fitbit behörighet att komma åt dina kontakter.

  5. Om du vill lägga till en kontakt som Fitbit -vän trycker du på Lägg till vän ikon (en kontur av en person och en plussymbol) bredvid deras namn. Om du väljer någon under Kontakter utan Fitbit rubrik, skickar Fitbit dem ett e -postmeddelande som uppmanar dem att skapa ett Fitbit -konto.

  6. Du kan också lägga till Facebook -vänner som Fitbit -vänner. Knacka på Facebook fliken högst upp på Friend Finder -skärmen.

    Aktivera, lägg till vän och Facebook i Fitbit -appen

    Om du vill lägga till eller bjuda in kontakter via e -postadress trycker du på E-post flik. Om du känner till någons Fitbit -användarnamn, gå till Användarnamn flik.