Saltar al contenido

Hur man livestreamar MTV VMA: er (2021)

2 de julio de 2021
MTVVMAs dc58dfe9c62b4c7180e08febd5e54e14

Du kan titta på hela MTV VMA-showen gratis om du har en antenn eller ett kabelabonnemang. Sladdklippare kan titta på hela livestreamen från en dator, surfplatta, smartphone eller tv med en kompatibel strömningsenhet och vilken tjänst som helst som erbjuder MTV.

Evenemangsdetaljer

Datum: 9 september 2021
Tid: 20.00 ET / PT (Förprogrammet börjar 18:30 ET)
Plats: Barclays Center, Brooklyn, NY
Värd: TBD
Kanal: MTV
Strömma vidare: MTV, MTV.com eller MTV-appen; AT&T TV nu; fuboTV; Hulu + Live TV; Philo TV; Sling TV; eller YouTube TV

Hur man tittar på VMAs livestream med MTV

MTV äger rättigheterna att sända VMA: er, men du har gott om streamingalternativ att välja mellan och fånga hela showen (plus före-show upptåg). Du kan gå direkt till MTV.com för VMA eller så kan du strömma VMA till din telefon, surfplatta eller till och med TV-strömmande enhet med MTV-appen. Appen är tillgänglig för iOS, Android, Amazon Fire, Apple TV, Android TV, Roku och mer. Hur som helst måste du tillhandahålla din streamingleverantör, kabel- eller satellituppgifter för att få tillgång till en livestream av aktuell MTV-programmering.

Andra sätt att leva streamar VMA

Det finns ett antal streamingtjänster som erbjuder MTV i sina programmeringsuppställningar. För alla behöver du bara logga in på ditt konto på vilken enhet du använder och hitta MTV vid angivna tider. Följande tjänster som erbjuder MTV erbjuder alla gratis test av något slag, så om du inte redan har en streamingtjänst kan du prova en medan du tittar. Lära sig mer om:

  • AT&T TV nu
  • fuboTV
  • Hulu + Live TV
  • Philo TV
  • Sling-TV
  • YouTube TV