Saltar al contenido

Hur man livestreamar Oscar (2022)

12 de julio de 2021
GettyImages 645739336copy 5a944cac8e1b6e003764236a

Academy Awards, mer populärt känd som Oscars, hålls vanligtvis på en söndag i februari varje år klockan 17 PT / 20:00 ET. Denna glittrande händelse är toppen av utmärkelsesäsongen, komplett med mode, drama och överraskningar, liksom potentialen för upprördhet och kontrovers. Du behöver inte missa en minut av det roliga, även om du är på språng eller inte har kabel. Titta på Oscars online eller livestreama evenemanget från din smartphone, dator, surfplatta eller till och med en kompatibel streaming-enhet.

Evenemangsdetaljer

Datum: 27 februari 2022 Tid: 20:00 EST Plats: Dolby Theatre, Los Angeles Ström: ABC.com, Hulu + Live TV, YouTube TV, Sling TV och AT&T TV Now

Har du inte varit på film mycket? Hoppa över teatern och strömma många av de Oscar-nominerade filmerna hemma.

Hur man ser Oscars Live Stream

ABC har exklusiva rättigheter till Oscars, och det finns en mängd olika sätt att strömma showen.

ABC.com

Om du har en dator som är praktisk men ingen TV kan du titta på Oscars på ABC.com. Detta alternativ kräver en tv- eller satellitprenumeration, och din marknad måste erbjuda ABC. För att streama Oscar på ABC.com, gå till webbplatsen, välj Titta live, och verifiera ditt kabel- eller satellitabonnemang. Observera att strömmen inte kommer att vara tillgänglig förrän Oscars utsändning börjar. För mer information om huruvida du kan streama Oscars från din plats, se ABC: s lista över deltagande tv-leverantörer. Titta på Oscars på din telefon, surfplatta eller strömmande enhet med ABC-appen. ABC-appen är tillgänglig för iOS, Android, Amazon Fire, Apple TV, Android TV, Roku och mer. När du har installerat appen på din enhet anger du inloggningsinformationen för din kabel- eller satellitleverantör. Liksom ABC.com är tillgängligheten begränsad beroende på var du bor.

Andra sätt att leva strömmar Oscar

Livestream ABC från prenumerationstjänster du kanske eller inte behöver titta på Oscars. Överväg en gratis testperiod för att testa en tjänst och se om den passar dig.

AT & T TV NU

AT&T TV Now, tidigare kallat DirecTV Now, inkluderar ABC, CBS, Fox, NBC och fler kanaler.

HULU + LIVE TV

Hulu + Live TV inkluderar ABC, CBS, Fox, NBC och ESPN och mer. En 30-dagars gratis testperiod erbjuds.

YOUTUBE TV

YouTube TV erbjuder direktuppspelning, on-demand-TV och en digital digital DVR-inspelare. YouTubeTV ger dig tillgång till ABC, CBS, Fox, NBC och mer. Det erbjuds en gratis provperiod.

SLING-TV

Sling TV erbjuder tjänster för on-demand och direktuppspelning av tv-program. Sling TV är dock endast tillgängligt på utvalda marknader. En gratis testversion är tillgänglig. Dessa leverantörer erbjuder direktuppspelade ABC-shower endast på specifika marknader. Innan du registrerar dig, se till att du kan se Oscars.

Oscars Red Carpet Pre-Show Live Stream

Några av de mest minnesvärda ögonblicken i Oscar händer på den röda mattan innan showen börjar. Fånga den officiella förprogrammet för röda mattan via alternativet ABC.com eller ABC-appen, eller kolla in Academy Twitter-feed hela dagen för uppdateringar. E! nätverket strömmar vanligtvis sin röda mattan från 13:00 ABC Oscars: All Access-sidan är en utmärkt plats för exklusiva intervjuer och annat innehåll, men det kommer inte att ha den faktiska utsändningen.