Saltar al contenido

Hur man liveströmmer sommar-OS 2021 gratis

13 de julio de 2021
summerolympics eade695dcbde4f1dadb17374deda3420

Sommar-OS är en av de största händelserna inom sporter, som kommer runt vart fjärde år som urverk, och NBC har sändningsrättigheter igen 2021. Från det första spännande ögonblicket av invigningsceremonierna i Tokyo, Japan, till de sista ögonblicken avslutande ceremonier, kommer du att kunna strömma all action genom NBC, NBC Sports, andra NBC-kabelkanaler och NBC: s online-streaminguttag. Det finns många metoder för att titta på OS med kabel.

Spel i XXXII Olympiad Detaljer

Plats: Tokyo, Japan
Datum: 23 juli 2021 till 8 augusti 2021.
Ström: NBC, NBC Sports, Olympics Channel

Paralympics 2020

Plats: Tokyo, Japan
Datum: 24 augusti 2021 till 5 september 2021.
Ström: NBC, NBC Sports, Olympics Channel, Tennis Channel

Hur man streamer de olympiska sommar-spelen i Tokyo från NBC

De olympiska sommarspelen sänds över luften av din lokala NBC-station, så du kan ställa in gratis om du har en TV, en antenn och en närliggande NBC-filial. Om du inte har klippt av kabeln och har ett giltigt kabelabonnemang, eller om du kan låna en, kan du också streama hela evenemanget via NBC Sports webbplats. För mer information om officiella NBC-strömmar och ytterligare täckning för OS, kolla in NBCOlympics.com. Förutom NBC Sports webbplats kan du också ladda ner en NBC Sports-app för din telefon, strömmande enhet eller till och med spelkonsol. Så här streamer du OS genom NBC Sports:

Hur man tittar på NBC Sports Live Stream gratis

 1. Navigera till NBC Olympics Channel. Spelaren laddas och täckning från OS spelas om någon händelse eller annan programmering för närvarande är live.

  NBC Sports låter dig bara titta på en kort liveförhandsgranskning som standard. Användare med giltiga kabel- eller satellitabonnemang kan ta bort denna tidsgräns.

 2. När din begränsade förhandsgranskning går ut och du antingen har eller kan låna en kabelinloggning, bläddra ner och välj VERIFIERA NU.

  En skärmdump av den begränsade kostnadsfria förhandsgranskningen av NBC Sports.

 3. Välj din kabel- eller satellitleverantör.

  En skärmdump av TV-leverantörer på NBC Sports.

 4. Logga in på ditt kabel- eller satellitkonto.

  En skärmdump av TV-leverantörens inloggning på NBC Sports.

 5. Om du anger giltig inloggningsinformation tas tidsgränsen bort och du kan se hela evenemanget. Eftersom NBC Sports webbplats bara ger en kort kostnadsfri testperiod är detta inte en bra metod för sladdklippare. För en längre testperiod, titta på tjänster som Hulu eller fuboTV.

Vilka streamingtjänster inkluderar de olympiska spelen i Tokyo?

Det bästa sättet för kabelskärare att strömma OS är via en internet-streamingtjänst. Dessa tjänster ger tv-åtkomst som liknar kabel, förutom att du strömmar live-tv via internet. För att kunna använda någon av dessa tjänster behöver du en dator, bärbar dator, mobiltelefon eller surfplatta eller en kompatibel smart-TV och en höghastighetsinternetanslutning. Var och en av dessa streamingtjänster har tecknat avtal med nätverk och TV-stationer, vilket gör att de kan sända live-tv. Det är därför du får tillgång till en live NBC-ström på vissa tjänster, och andra ger dig bara förinspelat innehåll på begäran från NBC. Tillgänglighet baseras på din fysiska plats och huruvida en viss tjänst har gjort ett avtal med ditt lokala NBC-dotterbolag eller inte.

 • Hulu med Live TV: Den här tjänsten ger bredast tillgång till NBC. Om det inte finns i ditt område, prova en annan.
 • YouTube TV: NBC finns på de flesta större marknader och många mindre marknader, även om den här tjänsten.
 • DirecTV Now: Den här tjänsten har också anständig NBC-täckning.
 • Sling TV: NBC är endast tillgängligt på utvalda större marknader via den här tjänsten, men det är ett mycket prisvärt alternativ om ditt område är täckt.
 • fuboTV: Denna sportfokuserade streamingtjänst har begränsad NBC-täckning, men det är fortfarande värt att kolla in om ditt område ingår.

Om du bestämmer dig för att använda en av tjänsterna ovan ska du veta att de alla också har appar. Kolla in våra individuella recensioner av varje tjänst för mer information om deras respektive appar.

Titta på en olympisk onlineström på mobil, strömmande enheter och konsoler

Förutom att strömma via en webbläsare på din dator kan du också strömma OS på din telefon, surfplatta, strömmande enhet och till och med spelkonsol om du har rätt app. NBC Sports har appar för de flesta större enheter, men du behöver fortfarande en giltig kabel- eller satellitprenumeration för att logga in. Här är de appar du behöver för att streama OS genom NBC Sports:

 • Android: NBC Sports
 • iOS: NBC Sports
 • Amazon-enheter: NBC Sports
 • Roku: NBC Sports
 • PS4: NBC Sports
 • Xbox One: NBC Sports

Kan du titta på OS med en antenn?

Eftersom NBC har rättigheter till OS i USA kan du titta på mycket täckning gratis om du har en antenn och en lokal NBC-filial. Du missar alla täckningar som NBC skiftar till sina kabelkanaler och onlineströmmar, men de mest populära händelserna sänds vanligtvis på NBC. För att titta på OS med den här metoden behöver du bara en TV och en antenn. Om du har en äldre TV behöver du också en digital omvandlarbox, och du kan också behöva uppgradera din äldre antenn också. Kolla in vår lista över de bästa digitala TV-antennerna, om du inte redan har en. Om du är klar med en antenn kan du faktiskt ansluta den till din dator och använda Plex Live TV för att strömma OS till dina datorer, bärbara datorer och mobila enheter. Denna metod kräver också ett TV-mottagarkort för din dator. Det tar den fria TV-signalen från din antenn, bearbetar den på din dator och strömmar den sedan till dina enheter.

Kan du titta på OS på gratis webbplatser för sportströmning?

Ja, de flesta gratis webbplatser för sportstreaming innehåller länkar till olympiska evenemang. Händelserna är begränsade och dessa webbplatser stöds ofta av invasiva, så det här är inte det bästa alternativet. Här är några av de webbplatser där du kan strömma gratis sport, inklusive OS:

 • Stream2Watch
 • FromHot
 • Bosscast
 • Cricfree