Saltar al contenido

Hur man liveströmmer vinter-OS 2022

21 de julio de 2021
WinterOlympics2022LintaoShang GettyImagesAsiaPac 5b1eef061e9441179911acc2230a8bca

För att enkelt strömma OS behöver du appar (se länkar nedan) och ett nuvarande kabelabonnemang. Om du inte har ett kabelabonnemang kan du, om du vill, använda extra steg för att strömma OS. Om allt känns förlorat, ta hand om dig, kan du använda den icke-strömningsbara metoden: antennen. De kinesiska städerna Peking och Zhangjiakou valdes som värdstäder för vinter-OS 2022. Öppningsceremonier börjar den 4 februari 2022 och avslutningsceremonier kommer att äga rum den 20 februari 2022.

Det enklaste sättet att strömma OS

NBC har ett exklusivt kontrakt för att sända OS så du måste hantera alla restriktioner som NBC har infört. OS kommer att omfatta totalt 4500 timmar av sportinnehåll som sänds på NBC, NBCSN och över NBC Universal-nätverk. Du kan komma åt detta innehåll via NBCOlympics.com, din kabel-tv-leverantör (det vill säga vanlig kabel-TV) eller via NBC Sports-appen på vilken mobil enhet som helst. Det är enkelt att registrera sig för apparna, men du måste ange din e-postadress och lösenord för kabelprenumeranter om du har en.

  • NBC iOS-app
  • NBC Android-app
  • NBC Roku App
  • Andra NBC-appar

Strömma OS på Internet-TV

Om nätverksalternativ inte är det rätta valet för dig – de erbjuder begränsningar och många av oss har klippt sladden och blivit kabelfri – kan du fortfarande strömma OS-evenemang via Internet-TV-leverantörer. De flesta av dessa leverantörer erbjuder också en gratis provperiod, så om du inte redan prenumererar på en Internet-TV-tjänst kan du fortfarande få åtminstone delar av OS gratis. Den längsta testversionen är tillgänglig från YouTube TV, men du kan också få tillgång till testversioner från Hulu Live TV, Sling TV, PlayStation Vue och Fubo TV och DirectTV Now. Du kan få gratis testversioner av många av dessa tjänster:

Tittar OS på en antenn

Ditt sista alternativ för att se OS är en antenn. Innan du handlar efter en antenn, ta en titt runt ditt hem eller hyreshus. Varför? Kanske finns det redan en antenn på plats. Gamla hem och flerbostadshus kan redan ha antennen och kablarna på plats, så det är värt att kolla in det. Det finns en försiktighet med att använda en antenn. Du kommer förmodligen inte att få alla vinter-olympiska sportevenemang. Det finns några händelser, som öppnings- och avslutningsceremonier som vanligtvis visas uteslutande på NBC-nätverkskanaler. Men du kan få de flesta händelserna, inklusive de viktigaste händelserna, som ofta är de mest populära.