Saltar al contenido

Hur man lyssnar på Apple Watch Podcasts utan en iPhone

1 de julio de 2021
Apple watchOS 5 Podcasts screen 06042018 5b72159d46e0fb0025eeb529

Mellan Apples Podcasts-app och appar från tredjepartsutvecklare finns det flera sätt att lyssna på podcasts på din Apple Watch utan din iPhone i närheten. För att lyssna på podcasts på Apple Watch utan en iPhone behöver du en Apple Watch Series 3 eller nyare watchOS 5 (eller senare).

Hur man använder Apple Podcasts på Apple Watch

Apple Watch-appen på en iPhone kan synkronisera podcast-avsnitt direkt till Apple Watch-appen.

 1. Navigera till på din iPhone inställningar > Poddsändningar och slå på Synkronisera podcasts.

 2. Öppna Apple Watch-appen på iPhone. Gå till Min klocka flik. Bläddra ner och välj Poddsändningar.

 3. Välj Beställnings under Lägg till avsnitt från.

 4. Tryck på vippomkopplaren för de program som du vill synkronisera med din klocka. Showen synkroniseras med Apple Watch medan den är på laddaren.

  iPhone Watch-app som visar Podcast-alternativ

  Om du inte hittar en show öppnar du Podcasts-appen, söker efter den och väljer Prenumerera.

 5. Öppna Podcasts-appen på din Apple Watch, vrid Digital Crown för att bläddra bland alternativen och tryck sedan på en podcast för att börja spela den.

  Apple Watch visar Podcast-appen och podcasts

  Du behöver Bluetooth-hörlurar för att höra podcasten. Apple tar automatiskt bort avsnitt från Apple Watch efter att du lyssnat på dem.

Hämtar nya Apple Watch Podcast-avsnitt

Medan du laddar din Apple Watch synkroniseras podcasts som du prenumererar på automatiskt. Du kan också synkronisera podcasts manuellt. Så länge din klocka är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk kan den strömma och ladda ner avsnitt utan din iPhone. Nedladdning av podcaster via Bluetooth till Apple Watch förbrukar mycket batterikraft, så se till att hålla den laddad.

Hur man använder MiniCast för Apple Podcasts

MiniCast är en app som är utformad för att få podcasts direkt till Apple Watch. När du har köpt MiniCast-appen vill du se till att den visas på din Apple Watch. Om den inte gör det, följ dessa steg:

 1. Öppna Apple Watch-appen på din iPhone.

 2. Bläddra ner till MiniCast och välj MiniCast.

 3. Svep på Visa på Apple Watch växla för att aktivera det.

 4. Öppna MiniCast Watch-appen igen. Välj avsnittet för att ladda ner det till klockans interna lagring. Den här delen kan ta ett tag, men det gör att du kan para Bluetooth-hörlurar direkt till din klocka och lämna din telefon bakom.

Så här använder du träningspass ++ för Apple Podcasts

Om Workouts ++ -appen inte visas på din Apple Watch efter att du laddat ner den på din iPhone kan du lägga till den med Apple Watch-appen för iPhone.

 1. I appen Workouts ++ på din iPhone väljer du Poddsändningar i den nedre menyn och välj sedan Plus (+) i det övre vänstra hörnet.

 2. Sök efter önskad podcast. När du har lagt till en eller flera podcast-prenumerationer kan du strömma dem direkt från klockappen.

 3. För att ladda ner avsnitt till klockappen, välj ett avsnitt för att påbörja nedladdning och överföring.

 4. Öppna appen Workouts + watch för att se dina podcast-avsnitt. Skjut skärmen åt vänster för att se tillgängliga avsnitt och välj sedan ett avsnitt för att lyssna på det.