Saltar al contenido

Hur man påskyndar nedladdningar av Xbox One

12 de agosto de 2021
xboxslowdownload 5c3eb99ac9e77c000135b6f4 0af063a05e314b6f877cf8c72eae000c

Vad man ska veta

 • Stora spelfilstorlekar brukar sakta ner nedladdningshastigheter på Xbox One.
 • Att sluta med alla spel och appar hjälper vanligtvis att påskynda nedladdningar. Att koppla bort andra enheter från internet kan också hjälpa.
 • Kabelförbindelser är (nästan) alltid snabbare än Wi-Fi. Anslut en Ethernet -kabel för att få nedladdningen att gå.

Den här artikeln förklarar de mest effektiva sätten att få videospel att ladda ner snabbare på en Xbox One -konsol.

Snabba nedladdningar genom att stänga spel och appar

På Xbox One laddas videospel och appar ned i bakgrunden. Detta är en bekväm funktion eftersom den låter dig spela ett spel eller titta på videor på YouTube, Netflix eller DC Universe när ditt köp laddas ner. Tyvärr kan en annan aktivitet medan något laddas ner i bakgrunden dramatiskt minska nedladdningshastigheten, särskilt om det kräver online -anslutning. Att sluta med alla spel och appar kan vara ett bra sätt att påskynda nedladdningar på en Xbox One. Det är en bra idé att testa den här metoden med alla de bästa apparna och spelen på din Xbox One -startskärm. Detta kan snabbt göras med följande steg:

 1. Markera appen eller spelet ikon på startskärmen.

 2. tryck på Meny -knappen på Xbox -kontrollen. Menyknappen är den lilla svarta knappen på vänster sida av Xbox -kontrollen med tre horisontella linjer ovanpå varandra.

 3. Klick Sluta med. Om Sluta med alternativet visas inte när du väljer ett spel, det betyder att det redan har stängts.

Inaktivera internetanslutningar på andra enheter

Om andra enheter i ditt hem, som din dator, bärbar dator eller smartphone, använder samma internetanslutning som din Xbox One, kan detta också orsaka långsam nedladdningshastighet. För att påskynda nedladdningen av ett tv -spel eller en app på din konsol är det värt att koppla bort alla dina enheter från internet under nedladdningen. Det verkar inte som om din telefon eller dator använder mycket data men du vet aldrig när en enhet kan börja installera app- eller OS -uppdateringar eller synkronisera filer till molntjänster som Dropbox, OneDrive eller Google Drive.

Pausa andra Xbox One -nedladdningar

Nedladdning av flera spel eller appar samtidigt sänker naturligtvis nedladdningshastigheten på en Xbox One -konsol. Du kan dock pausa andra nedladdningar så att ditt föredragna spel eller app hämtas först av sig själv. Här är hur.

 1. tryck på Xbox -logotypknapp på din handkontroll för att visa guiden.

 2. Tryck ned D-pad eller joystick en gång för att markera Mina spel och appar.

 3. Tryck A.

 4. Markera Se allt och tryck på A.

 5. Rulla ner till vänster -menyn till . Du bör se alla dina aktiva nedladdningar. Om det här avsnittet är tomt betyder det helt enkelt att du för närvarande inte har några aktiva nedladdningar.

 6. Markera nedladdningen du vill pausa och tryck på Meny knappen på din handkontroll.

 7. Markera Paus och tryck på A.

Ladda ner snabbare med en trådbunden anslutning

Ofta kan en fast internetanslutning ge snabbare uppladdnings- och nedladdningshastigheter än att använda Wi-Fi trots hur bekväm den senare metoden är. Om du vill ansluta din Xbox One -konsol till internet via en trådbunden anslutning ansluter du ena änden av en Ethernet -kabel till din internetrouter och den andra till Ethernet -porten på konsolens baksida. Xbox One ansluter automatiskt till en trådbunden anslutning och prioriterar den framför alla tidigare använda Wi-Fi-anslutningar så att du inte behöver ange eller radera inställningar manuellt.

Starta om din Xbox One för att fixa buggy -nedladdningar

Om din spelnedladdning verkar ovanligt långsam eller helt har slutat kan återställning av Xbox One -konsolen korrigera eventuella anslutningsproblem som den specifika nedladdningen kan ha.

 1. Tryck på Xbox -logotypen på din handkontroll för att aktivera guiden.

 2. Tryck till höger på D-pad eller joystick tre gånger för att navigera till Systemet rutan.

 3. Markera Starta om konsolen och tryck på A. Din Xbox One startar om och nedladdningen ska fortsätta som vanligt.

Starta om din internetrouter för att öka hastigheterna

Ibland orsakas problemet med dina Xbox One -nedladdningshastigheter av själva internetanslutningen, som kan sakta ner eller kopplas bort på grund av ett tekniskt problem på din leverantörs sida. Det snabbaste och enklaste sättet att åtgärda allmänna internetproblem som detta är att starta om din router. Gör detta genom att koppla bort routern från väggen, vänta i cirka tre minuter och ansluta den igen. Detta återställer din anslutning till din leverantör och förhoppningsvis ger dig en ny som är snabbare.