Saltar al contenido

Hur man ser Australian Open Live Stream (2022)

10 de julio de 2021
AustralianOpen2021GettyImages 1301007503 40ecb9e68d1c4c01a555e41865c9b08c

Australian Open är årets första Grand Slam-tennisturnering. Du kan fånga varje ögonblick av midsommarhardcourt-action från södra halvklotet utan att någonsin slå på din TV.

Schemaöversikt

Första omgången: 17 januari 2022
Final: 27 januari 2022
Plats: Melbourne Park, Melbourne, Australien
Ström: WatchESPN

Hur man tittar på Australian Open

ESPN har Australian Open sändningsrättigheter, så kabel- och satellitabonnenter kan strömma genom den officiella ESPN-webbplatsen. Om du har klippt av sladden kan du strömma matchningar genom tjänster som Hulu With Live TV och YouTube TV. För att strömma Australian Open behöver du en dator, dedikerad strömmande enhet eller telefon, en höghastighetsinternetanslutning och rätt tv-streamingapp.

Vilka streamingtjänster inkluderar Australian Open?

Medan kabel- och satellitabonnenter är fria att streama hela Australian Open via WatchESPN, har kabelskärare andra alternativ. Om du har klippt sladden är det bästa sättet att fånga Australian Open att prova en tv-streamingtjänst som inkluderar ESPN. ESPN + -prenumeranter kan fånga en begränsad mängd av åtgärden via ESPN +. TV-streamingtjänster fungerar på samma sätt som kabeltjänster, eftersom de låter dig titta på live-tv. Den enda skillnaden är att du strömmar den på din internetanslutna dator, telefon eller någon annan kompatibel strömningsenhet. Så om du har en tv-streamingtjänst som inkluderar ESPN kan du använda den för att strömma Australian Open. Eftersom du behöver ESPN för att strömma Australian Open är det viktigt att välja en streamingtjänst som inkluderar den. Dessa är de mest populära streamingtjänsterna som ger dig tillgång till Australian Open:

 • Sling TV: Välj Sling Orange-planen om allt du bryr dig om är Australian Open eftersom det inkluderar ESPN, ESPN2 och ESPN3. Kolla in Orange & Blue-planen för ännu fler kanaler.
 • YouTube TV: Denna tjänst inkluderar både ESPN och ESPN2 med basplanen.
 • Hulu med Live TV: Denna tjänst inkluderar ESPN och ESPN2, och det finns inga förvirrande planer eller tillägg att hantera.
 • DirecTV nu: ESPN och ESPN2 ingår båda i varje plan, men det här är ett ganska dyrt alternativ.

Alla dessa tjänster erbjuder en gratis provperiod, så välj din favorit så kan du börja titta på Australian Open gratis. Prova till exempel en månads gratis testversion av Hulu.

Hur man streamer Australian Open från ESPN

Kabel- och satellitabonnenter kan streama Australian Open via ESPN-webbplatsen eller WatchESPN-appen istället för att titta på TV. Den officiella ESPN-webbplatsen tillåter prenumeranter att se gratis strömmar och tidigare inspelat innehåll från ESPN. För att kunna använda WatchESPN på en Windows-, macOS- eller Linux-dator eller bärbar dator behöver du en webbläsare som Chrome eller Firefox. Du behöver också en höghastighetsinternetanslutning och tillgång till inloggningsuppgifterna för en kabel- eller satellit-tv-prenumeration. Så här streamer du Australian Open genom WatchESPN:

 1. Gå till WatchESPN.com när Australian Open är i luften. Leta reda på spelaren som är märkt Australian Open och välj Spela knapp.

  En skärmdump av ESPN.

 2. Välj din kabel- eller satellitleverantör.

  En skärmdump av ESPN.

 3. Logga in på ditt kabel- eller satellitkonto och välj sedan Logga in, Logga in, eller Fortsätta.

  En skärmdump av en TV-leverantörs inloggningssida för WatchESPN.

  Inloggningssidan du ser varierar beroende på din leverantör, men du måste alltid ange din kabel- eller satellitkonto-e-postadress och lösenord för att logga in.

 4. Om Australian Open-videon inte öppnas automatiskt efter att du loggat in kan du försöka återvända till ESPN-webbplatsen och klicka på Spela upp igen.

Se Australian Open på konsoler, mobila enheter och strömmande enheter

Webbplatsen WatchESPN fungerar bäst på bärbara datorer och stationära datorer, men du kan fortfarande få tillgång till tjänsten från din telefon, surfplatta, spelkonsol och strömningsenheter som Roku och Apple TV. För att det ska fungera måste du ladda ner och installera ESPN-appen på din enhet. Det här alternativet fungerar bara om du har ett kabel- eller satellitabonnemang. Om du inte gör det, men ändå vill strömma Australian Open när du är på språng, måste du prenumerera på en streamingtjänst och sedan kolla in deras mobilapp. Här är de appar du behöver för att streama Australian Open via WatchESPN:

 • Android: ESPN på Google Play
 • iOS: ESPN i App Store
 • Amazon-enheter: ESPN på Amazon App Store
 • Roku: ESPN-kanal på Roku
 • PS4: ESPN i PlayStation Store
 • Xbox One: ESPN i Microsoft Store