Saltar al contenido

Hur man ser Live Stream från Special Tony Awards 2020

30 de julio de 2021
GettyImages 1154999914 56569ab5e30d479c8438f678536fd68c

Tony Awards, även känd som Tonys, hålls vanligtvis den första eller andra söndagen i juni varje år klockan 17.00 PT/ 20.00 ET. Denna välrenommerade händelse, som presenteras av American Theatre Wing, visar upp det bästa inom Broadway-teater med live-action. Oavsett om du ställer in för att se vem som vinner eller för att kolla in några av de fantastiska prestationerna, kommer dessa utmärkelser aldrig att imponera.

74: e årliga Tony Awards -detaljer

Datum: 26 september 2021
Live presentation: 17.00 PT/ 20.00 ET
Broadway är tillbaka! Konsert: 18.00 PT/ 21.00 ET
Plats: Virtuell
Kanal: CBS
Ström: Paramount+ Se hela listan över nominerade för Broadway -säsongen 2020.

Special Tony Awards 2020

Efter att säsongen 2019-2020 avbröts sköts Tony Awards upp i mer än ett år. Evenemanget i september kommer att sammanfalla med återupptagandet av Broadway och har ett annat format. Först kommer en timmes sändning att hedra föreställningarna och föreställningarna för säsongen 2019-2020. Denna presentation kommer att följas av Tony Awards Present: Broadway’s Back! Programmet, som sänds från 9 till 23 pm Eastern, kommer att innehålla specialframträdanden från nominerade Tony Award och live -presentation av bästa pjäs, bästa revival av en pjäs och bästa musikaliska utmärkelser.

Hur man tittar på Tony Awards Live Stream

Om du har klippt sladden, men du fortfarande vill hålla koll på Broadway, finns det ingen anledning att missa ett ögonblick av glamour, action eller underhållning. Du kan titta på Tony Awards live stream från din dator, surfplatta, smartphone eller till och med på din tv med en kompatibel strömningsenhet. CBS har ensamrätten att sända Tonys, men det finns många olika sätt att strömma ceremonin.

Paramount+

Om det är Tonys tid och du inte är i närheten av en TV kan du navigera till CBS.com och titta på streamingtjänsten Paramount+ (tidigare CBS All Access). Det här alternativet kräver en prenumeration, men det finns en gratis provperiod om du aldrig har checkat ut det tidigare. För att strömma Tonys på CBS.com, gå till webbplatsen, välj Prova Paramount+ i det övre högra hörnet och registrera dig för rättegången. När du är klar, återgå till CBS.com under Tony Awards, välj Live TV, och showen börjar.

Andra sätt att livestreama Tonys

Förutom Paramount+kan du också livestreama CBS och Tony Awards via flera streamingabonnemangstjänster. CBS är inte tillgängligt i alla områden från alla tjänster, så se till att kontrollera tillgängligheten innan du registrerar dig. De flesta av dessa tjänster erbjuder en gratis provperiod, vilket är ett bra sätt att titta på Tonys gratis medan du kontrollerar att tjänsten har CBS i ditt område.

AT & T TV NU

AT&T TV Now, tidigare känd som DirecTV Now, inkluderar denna tjänst ABC, CBS, Fox, NBC och många fler kanaler.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV kommer med lokala ABC-, CBS-, Fox- och NBC -kanaler, kabelkanaler som ESPN och mer. En 30-dagars gratis provversion erbjuds.

YOUTUBE TV

YouTube TV erbjuder live-on-demand-strömmande TV-kanaler och har också en molnbaserad DVR. Med den här tjänsten får du ABC, CBS, Fox, NBC och mer. Det finns en gratis provperiod.

SLING TV

Sling TV erbjuder bara NBC och Fox på ett begränsat antal marknader. En gratis provversion är tillgänglig, men du kommer förmodligen inte att kunna titta på Tonys med den här. Dessa leverantörer erbjuder livestreamande CBS -program som Tony Awards endast på specifika marknader. Kontrollera din egen lokala tillgänglighet i förväg för att se till att du kommer att kunna se Tonys.

Tony Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

Tonys är kanske mest kända för framträdandena under showen, men några av de bästa uppriktiga små stunderna inträffar på röda mattan innan showen ens börjar. Ladda upp CBS Twitter -flödet kl 17.00 på evenemangsdagen för att fånga varje ögonblick av åtgärden.