Saltar al contenido

Hur man ser Pirates of the Caribbean-filmerna i ordning

24 de junio de 2021
Piratesofthecarribean 0fc72c9f13da4b29a527546ed83edce3

Pirates of the Caribbean-serien spänner över fem filmer och som en Disney-egendom är de alla tillgängliga för att strömma på Disney + -tjänsten. Du kan också hitta alla filmer på Amazon Prime Video om du vill dra nytta av din Prime-prenumeration för att titta på dem där – även om du måste betala extra för de flesta av dem. Medan Amazon har alla filmer måste bonusinnehåll som castintervjuer och raderade scener ofta köpas specifikt eller hyras tillsammans med enskilda filmer. På Disney + är innehållet automatiskt tillgängligt som en del av din prenumeration och tillgängligt i menysystemet tillsammans med varje film.

 

Pirates of the Caribbean-serien i ordning

Film Utgivningsdatum Var man kan titta
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl 2003 Disney +
Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest 2006 Disney +
Pirates of the Caribbean :: At World’s End 2007 Disney +
Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2011 Disney +
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell Now Tales 2017 Disney +

Pirates of the Caribbean-filmerna har en total körtid på 726 minuter, så det skulle ta dig drygt 12 timmar att se dem alla i rygg. Det tar dock inte hänsyn till pauser – vilket du definitivt borde göra – och inte heller de få värdefulla sekunder det tar att navigera från en film till en annan i Disney +. Så vanligt som det är för stora filmfranchises att hoppa runt i tid, vilket gör det desto mer komplicerat för fans som vill se dem i optimal ordning, du vill se Pirates of the Caribbean i kronologisk ordning – det matchar kronologin för filmuniverset också. Från och med den ursprungliga versionen av Pirates of the Caribbean 2003: The Curse of the Black Pearl kan du se Pirates of the Caribbean-serien i ordning och inte missa någonting. Om du vill ha mer kan du kolla in några av de extra du kan hitta på Disney +. Det finns massor av extra och borttagna scener, originella trailers, blooper-rullar och till och med CGI-scenutvecklingsshorts som är väl värda din tid. När du är klar med Pirates of the Caribbean, överväga att titta på Star Wars-filmerna i ordning nästa. Du kan också använda Disney + för det.

 

Superfläkt? Lägg till den hemliga kortfilmen i din lista

Att titta på The Pirates of the Caribbean i kronologisk ordning är enkelt om du håller dig till huvudfilmerna, men det finns en kortfilm som tekniskt fungerar som en prequel för hela franchisen. Pirates of the Caribbean: Tales of the Code – Wedlocked släpptes endast officiellt som en specialfunktion på den amerikanska 15-skivan 3D Blu-ray / 2D Blu-ray / DVD + Digital Copy-version som innehåller de fyra första filmerna, samt UK set med fem skivor.