Saltar al contenido

Hur man ser SAG Awards Live Stream (2022)

28 de junio de 2021
GettyImages 1200646602 970fb5228dcb440ea1cadd043fd999f0

Screen Actor’s Guild Awards, även känd som SAG Awards, hålls vanligtvis i januari varje år. Om du inte vill missa en minut av åtgärden från Shrine Auditorium i Los Angeles, men du inte har enkel tillgång till en tv- eller kabelabonnemang, finns det många sätt att se hela SAG Awards live stream på din telefon, surfplatta, dator eller någon annan kompatibel strömningsenhet.

Evenemangsdetaljer

Datum: TBD
Tid: 18:00 PT / 21:00 ET
Plats: Shrine Auditorium (Los Angeles, Kalifornien)
Kanal: TBS, TNT
Ström: TBS.com, TNTDrama.com Besök sagawards.com för det senaste om nomineringar.

Hur man ser SAG Awards Live Stream

WarnerMedia äger rättigheterna att sända Screen Actors Guild Awards. Hela ceremonin simuleras på både TBS och TNT. Det betyder att du kan titta på showen på din TV om du har ett kabelabonnemang som ger tillgång till antingen TBS eller TNT.

TBS.com

Om du har en dator eller en bärbar dator och du kan få tillgång till inloggningsinformationen för ett kabelabonnemang, strömma SAG-utmärkelserna via den officiella TBS-webbplatsen. Gå till TBS.com, välj meny i det övre vänstra hörnet och välj sedan Live TV. Välj matning från öst eller västkust, välj Logga in för full åtkomstoch ange din information. På dagen för ceremonin är du redo att strömma showen.

TBS-app

Om du har tillgång till en kabel- eller satellitprenumeration, strömma SAG Awards genom TBS-appen. Gå till TBS.com/apps för en fullständig lista över dina alternativ, eller gå till TBS.com/activate om appen är installerad på din streamingenhet.

TNTDrama.com

Eftersom SAG Awards simuleras på TNT kan du också streama på TNTDrama.com. Detta alternativ kräver en kabel- eller satellitprenumeration, precis som TBS.com. Navigera till TNTDrama.com, välj meny i det övre vänstra hörnet och välj sedan Live TV. Välj matning från öst eller västkust och välj sedan Logga in för full åtkomst. När du har angett din kabel- eller satellitabonnemangsinformation kan du strömma ceremonin dagen den sänds.

TNT-app

Du kan direktsända SAG Awards genom TNT-appen om du har ett kabel- eller satellitabonnemang. Om du gör det, gå till TNTDrama.com/apps för en fullständig lista över dina alternativ, eller gå till TNTDrama.com/activate om appen är installerad på din streamingenhet.

Andra sätt att leva Stream the Screen Actors Guild Awards

Förutom de officiella sajterna för TNT och TBS, som endast är tillgängliga för kabelabonnenter, kan kabelskärare titta på live-flöden för dessa kanaler via vissa streamingtjänster. Förutom lokala kanaler erbjuder dessa streamingtjänster många grundläggande kabelkanaler som TNT och TBS. De flesta av dessa tjänster erbjuder en gratis testperiod av något slag, så du bör kunna registrera dig och streama SAG Awards gratis innan du bestämmer dig för om du ska hålla fast vid tjänsten eller inte. Nyckeln är att välja en som har antingen TNT eller TBS.

AT & T TV NU

AT&T TV Now var tidigare känt som DirecTV Now, och det har alla samma kanaler. TBS och TNT ingår i varje paket, så välj det du vill ha och kolla in det.

HULU + LIVE TV

Hulu + Live TV kombinerar den populära Hulu on-demand-streamingtjänsten med live-streaming-TV. TBS och TNT ingår, så det här är ett annat genomförbart alternativ för att streama SAG Awards. De erbjuder också en 30-dagars gratis testperiod.

YOUTUBE TV

YouTube TV är Googles direktuppspelningstjänst som även innehåller originalinnehåll. TBS och TNT ingår båda. De erbjuder också en gratis provperiod.

SLING-TV

Sling TV är ett billigare alternativ som inkluderar både TNT och TBS med båda sina lågprissubventioneringsalternativ. De har inte många lokala kanaler, men det spelar ingen roll om du bara vill streama SAG Awards. En gratis testversion är tillgänglig, så kolla in den.

SAG Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

SAG Awards-åtgärden börjar på den röda mattan, långt före ceremonin, och du kan fånga allt via livestream. People and Entertainment Weekly har tillhandahållit täckning före showen tidigare, så kolla in deras sociala medier. Du kan också kolla in den officiella SAG Awards Where to Watch-sidan för mer information om pre-show-röda mattan, men du kan inte strömma ceremonin där.