Saltar al contenido

Hur man ser Stanley Cup Livestream (2022)

31 de julio de 2021
GettyImages 1129921413 7bcb28acfbd94dca94129bf32a7f4962

NBC har sändningsrättigheter för Stanley Cup, och spel kommer att visas på NBC, NBC Sports, CNBC, USA och möjligen Golf Channel. Det bästa sättet att strömma är genom din kabelleverantör eller en streamingtjänst som Hulu eller YouTube TV med bra täckning för NBC -familjen av nätverk. Du kan också livestreama Stanley Cup med ett abonnemang på NHL TV. NHL-säsongen 2020-2021 startade onsdagen den 13 januari. NHL-slutspelet började i mitten av maj. Den 5 juli vann Tampa Bay Lightning sitt andra Stanley Cup -mästerskap i rad.

NHL 2021-2022 Säsongsinformation

 • Säsongstart: 12 oktober 2021 (i avvaktan på godkännande av gränsöverskridande resor)
 • Säsongsslut: juni 2022

 

Hur man ser Stanley Cup Livestream

NHL -slutspel kommer att sändas på minst fyra kanaler, inklusive tre kabelkanaler och ett större nätverk. Du kan inte fånga all action om du litar på en antenn för att titta på TV. Även om du har kabel, kontrollera att paketet innehåller de nödvändiga kanalerna. Om du är en sladdskärare är det bästa sättet att ta hela Stanley Cup-slutspelet genom en livestreamad tv-tjänst. Om du vill titta på varje match i NHL -slutspelet är det här kanalerna som kommer att sända spel:

 • NBC: Stanley Cup -matcherna kommer att sändas på NBC under slutspelet, och finalen delas mellan NBC och NBC Sports. Om du vill fånga de viktigaste spelen måste du absolut ha NBC.
 • NBC Sports: Spel sänds på NBC Sports under slutspelet, och ett par matcher från Stanley Cup -finalen sänds också på detta nätverk. Det gör detta till din näst högsta prioritet.
 • CNBC: Många spel, särskilt tidiga spel, sänds på CNBC, så detta är också ett viktigt nätverk att rikta in sig på.
 • USA: NBC väljer vanligtvis att sända ett anständigt antal Stanley Cup-spel i första omgången i USA. Om du vill ha tillgång till dessa spel, se till att du har något sätt att titta på eller strömma USA.
 • Golfkanalen, NHL Network: Historiskt sett har NBC valt att sända en handfull Stanley Cup -spel på dessa kanaler. Om NBC väljer att sända ett spel på en av dem kan det löna sig att ha tillgång.
 • NHL TV: Detta är den officiella streamingtjänsten för NHL, som sänder varje NHL -spel.

 

Så här får du tillgång till Stanley Cup Livestreams från NBC, NBC Sports, CNBC och USA

Eftersom enskilda spel kommer att visas på fyra nätverk är det bästa sättet att strömma NHL -slutspelet att använda en streamingtjänst som innehåller allt. Tv -streamingtjänster ger liveåtkomst till samma kanaler som du normalt skulle titta på via kabel eller satellit, men du strömmar dem över internet istället. För att dra nytta av en av dessa tjänster behöver du en prenumeration på tjänsten, en enhet som kan strömma och en höghastighetsinternetanslutning. Dessa tjänster ger tillgång till olika kombinationer av kanaler, och vissa har bättre täckning för nätverk som NBC. Det betyder att vissa har bättre täckning för NHL -slutspel än andra. Enheter som kan strömma inkluderar din dator (via alla moderna webbläsare), din smartphone, en digitalbox som en Roku och spelkonsoler som Xbox One, Xbox S/X, PlayStation 4 och PS5. Här är dina alternativ, inklusive de relevanta kanalerna de erbjuder:

NBC Sports CNBC USA NBC
YouTube TV Ja Ja Ja Bredaste täckning
Hulu Med Live TV Ja Ja Ja Bra täckning
AT&T TV nu Ja Ja Ja Anständig täckning
Sling -TV Sling Blue Tillägg Sling Blue Begränsade marknader
fuboTV Ja Ja Ja Begränsade marknader

För de flesta representerar Hulu med Live TV det bästa alternativet för att strömma NHL -slutspel. Det inkluderar NBC Sports, CNBC, USA och har NBC på fler marknader än sina konkurrenter. YouTube TV är också ett bra alternativ, eftersom det erbjuder alla nödvändiga kanaler och har NBC på ett stort antal marknader. AT&T TV Now är också ett lönsamt alternativ om det erbjuder NBC där du bor. fuboTV är också ett bra alternativ, men det erbjuder bara NBC på ett begränsat antal marknader. Detsamma gäller Sling TV. Men om du väljer Sling måste du betala för tillägget News Extra. Eftersom tillgängligheten för NBC skiljer sig från en tjänst till en annan, kontrollera varje tjänst för att se om NBC är tillgängligt i ditt postnummer.

 

Livestreama Stanley Cup -slutspelet på din telefon, surfplatta eller strömmande enhet

Om du vill se Stanley Cup-slutspelet på din mobila enhet, digitalbox eller spelkonsol, här är de appar du behöver:

 • iOS: Hulu, NBC Sports, CNBC, USA
 • Android: Hulu, NBC Sports, CNBC, USA
 • Amazon -enheter: Hulu, NBC Sports, CNBC, USA
 • Roku: Hulu, NBC Sports, CNBC, USA
 • PlayStation: Hulu, NBC Sports,
 • Xbox: Hulu, NBC Sports, CNBC

 

Streama Stanley Cup -slutspelet på NHL TV

NHL har sin egen streamingtjänst som heter NHL TV. För 9,99 dollar i månaden kan du strömma livespel i en webbläsare eller på din smart -TV. Registrera dig på den officiella webbplatsen för att börja titta i din webbläsare. För att titta på din TV, ladda ner NHL TV -streaming -appen på din smart -TV och gå till inställningar > Logga in.

 

Gratis sportwebbplatser online för att strömma Stanley Cup -slutspelet

Som en sista utvägsmetod är det sista alternativet för livestreaming av Stanley Cup -slutspelet att använda en gratis webbplats för sportströmmar. Dessa webbplatser har inte rättigheter att streama NHL -spel eller några spel alls, så de länkar vanligtvis till gratis strömmar. Här är namnen på några gratis sportströmmingssajter som vanligtvis tillhandahåller Stanley Cup -slutspel:

 • Stream2Watch
 • FrånHot
 • Bosscast
 • Cricfree

Gratis webbplatser för sportströmmar kan ibland ha skadliga annonser som installerar skadlig kod på en dator. Innan du besöker någon av dessa webbplatser kanske du vill installera ett bra annonsblockerande plug-in.

 

Hela Stanley Cup -slutspelet

Besök ESPN för det senaste om Stanley Cup -slutspel.