Saltar al contenido

Hur man skickar ett meddelande med Mozilla Thunderbird

26 de julio de 2021
GettyImages 533977579 57cee7263df78c71b644ea43

Vad du ska veta

 • Öppna ett meddelande som du vill vidarebefordra. Välj Fram. I Till fält, ange adresser. Valfritt: Redigera Ämne linje och kropp. Välj Skicka.
 • Alternativt väljer du Meddelande > Fram från menyn, eller använd Ctrl+L tangentbordsgenväg (Kommando+L på en Mac eller Alt+L för Unix).
 • Gå till alternativ > Sammansättning > Vidarebefordra meddelanden. Välja I kö att vidarebefordra som e-post eller Välj som bilaga som en bilaga.

Liksom andra e-postklienter och appar gör Mozilla Thunderbird vidarebefordran av e-postmeddelanden enkelt. Det är ett snabbt och praktiskt knep när du får ett e-postmeddelande som du vill dela med någon annan. Lär dig hur du vidarebefordrar e-post på Thunderbird.

Hur du vidarebefordrar ett e-postmeddelande i Thunderbird

När du får ett e-postmeddelande som du vill dela följer du dessa steg för att vidarebefordra det till en eller flera e-postadresser. Du kan också välja att redigera meddelandet innan du vidarebefordrar det.

 1. Öppna Mozilla Thunderbird och gå till inkorgen.

 2. Välj meddelandet du vill vidarebefordra. Dubbelklicka på e-postmeddelandet om du vill öppna meddelandet i ett nytt fönster.

 3. Välj Fram -knappen (finns i det övre högra hörnet av meddelandefönstret). Ett nytt fönster för vidarebefordran öppnas. Alternativt väljer du Meddelande > Fram från menyn, eller använd Ctrl+L tangentbordsgenväg (Kommando +L på en Mac eller Alt+L för Unix).

 4. I Till fält, ange e-postadressen eller adresserna som du vill vidarebefordra meddelandet till. Alternativt kan du välja pilen till vänster om Till, välj Cc eller Bcc, ange sedan e-postadressen eller adresserna som du vill vidarebefordra meddelandet till.

  Till fältalternativ

 5. Kolla Ämne linje. Som standard börjar det med Fwd: följt av det ursprungliga ämnet, men du kan redigera det genom att skriva in Ämne rutan om så önskas.

 6. Trimma till huvuddelen av meddelandet om så önskas. Till exempel för att ta bort onödiga e-postadresser eller ta bort irrelevant innehåll.

 7. Lägg till ett personligt meddelande i början av meddelandetexten, om så önskas.

 8. Välj Skicka för att vidarebefordra meddelandet till dina mottagare.

Alternativ för vidarebefordran av Thunderbird

Så här ändrar du om Mozilla Thunderbird infogar det vidarebefordrade meddelandet som en bilaga eller inbyggd i det nya e-postmeddelandet:

 1. Öppna Mozilla Thunderbird.

 2. Välj Thunderbird-menyn (finns i det övre högra hörnet av e-postfönstret).

  Thunderbird-menyn

 3. Välj alternativ (ligger nära mitten av menyn som visas).

  Välj inställningar

 4. I alternativ menyn väljer du alternativ ikonen för att öppna alternativ fönster.

  Alternativ-menyn

 5. I den vänstra rutan på alternativ väljer du Sammansättning flik.

  Fliken Komposition

 6. Välj Vidarebefordra meddelanden rullgardinsmeny. Välja I kö för att vidarebefordra meddelanden i huvuddelen av e-postfönstret. Välj Som bilaga för att vidarebefordra alla meddelanden som bilagor till e-postmeddelanden. Välj Lägg till förlängning till filnamnet kryssrutan för att skicka framåt som bilagor. Om du gör det kan dina mottagare se filtypen mer effektivt.

  Alternativ för vidarebefordran av meddelanden

 7. Stäng alternativ fönster.