Saltar al contenido

Hur man strömmar Golden Globes (2022)

26 de julio de 2021
78th annual golden globe awards show 1304627457 f12e99296dd4488c81067bc9e5d2a65a

Golden Globe Awards, utdelade av Hollywood Foreign Press Association, är livligare och mindre formella än Academy Awards och andra evenemang. Om du är på språng eller inte har kabel är det enkelt att titta på Golden Globes online eller live-strömma evenemanget från din smartphone, dator, surfplatta eller en kompatibel streaming-enhet.

Evenemangsdetaljer

Datum: TBD (sker vanligtvis i januari)
Tid: 20.00 ET, med röda mattan täckning i cirka tre timmar tidigare
Värd: TBD
Plats: TBDia
Kanal: NBC
Ström: NBC Live eller NBC-appen

Hur man tittar på Golden Globes Live Stream

NBC har exklusiva rättigheter till Golden Globes och det finns en mängd olika sätt att titta på showen.

NBC-app

NBC-appen är tillgänglig för iOS och Android, vilket gör det enkelt att strömma Golden Globes till din smartphone eller surfplatta. Dessutom fungerar NBC-appen med enheter som Amazon Fire TV, Apple TV, Android TV, Roku, Samsung TV och Xbox. Du kan till och med använda NBC-appen med ditt Amazon Echo eller Alexa när du lägger till färdigheten.

NBC Online

Med din TV-leverantörsinloggning kan du titta på Golden Globes på NBC Live. Förra året sändes showen på NBC: s Facebook-sida, men nätverket har ännu inte meddelat om det kommer att upprepa detta. Om du vill titta på direktuppspelad tv på NBC.com eller via en NBC-app behöver du en TV-leverantörsprenumeration.

Andra sätt att streama Golden Globes

Du kan streama NBC från prenumerationstjänster som du kanske eller inte redan behöver titta på Golden Globes. Överväg en gratis testperiod för att testa en tjänst och se om den passar dig. Alla dessa tjänster inkluderar NBC om du bor i ett område där det lokala NBC-dotterbolaget tillåter streaming.

AT & T TV NU

AT&T TV Now, tidigare kallat DirecTV Now, inkluderar CBS, Fox, NBC och ESPN.

HULU + LIVE TV

Hulu + Live TV inkluderar CBS, Fox, NBC och ESPN. En 30-dagars gratis testperiod erbjuds.

YOUTUBE TV

YouTube TV erbjuder direktuppspelning, on-demand-TV och en digital digital DVR-inspelare. YouTubeTV ger dig tillgång till CBS, Fox, NBC och ESPN. Det erbjuds en gratis provperiod.

SLING-TV

Sling TV erbjuder tjänster för on-demand och direktuppspelning av tv-program. Sling TV är dock endast tillgängligt på utvalda marknader. En gratis testversion är tillgänglig.

FUBO TV

FuboTV, som också erbjuder en gratis provperiod, inkluderar CBS, Fox, NBC och NFL Network.

Live Stream Golden Globes Pre-Show

Förhandsvisningen av Golden Globes röda mattan, med sitt fantastiska och inte så fantastiska mode och intervjuer, är nästan lika populär som utmärkelserna visar sig. Titta på förprogrammet online från något av de streaming- och visningsalternativ som anges ovan från kl. 18.00 ET. Förra årets förprogrammering sändes på Facebook, men detta visningsalternativ har ännu inte meddelats. Håll utkik efter Instagram-täckning före showen också.