Saltar al contenido

Hur man tar bort en PopSocket

12 de julio de 2021
GettyImages 547453357 5bd7d2b746e0fb002de77999

PopSockets är bra för att hålla en smartphone med ena handen medan du smsar med den andra, men om du har ett nytt fodral eller uppgraderar din telefon och vill behålla din PopSocket måste du ta bort den från din nuvarande enhet. Fram till iPhone 12 och dess nya magnetiska bakpanel var alla PopSockets klibbiga och oförenliga med Qi-induktiva laddare. De nya MagSafe PopSockets som fäster vid en ring av magneter på baksidan av iPhone hindrar inte trådlösa laddare.

Hur man tar bort en Sticky PopSocket

Det är enkelt att ta bort en klibbig PopSocket. Den självhäftande gelén som håller fast den på din telefon eller fodral kan återanvändas av designen och lämnar inga rester kvar. Här är stegen för att ta bort PopSocket:

  1. Dölj PopSocket så att den ligger platt mot din enhet.

  2. Bänd PopSocket bort från enheten. Flytta din nagel, spudger eller annat verktyg under och runt disken när du lyfter den. Har du svårt att få PopSocket att lossna? Skjut tandtråd under limet för att komma igång. Detta är lättare med ett andra par händer att hjälpa till.

  3. Dra försiktigt bort PopSocket från enheten tills den släpper.

    När du flyttar en PopSocket till en ny position, fodral eller annan telefon, gör det inom 15 minuter efter att du tagit bort PopSocket så att självhäftande gel inte torkar ut.

  4. Medan gelén är klibbig, flytta PopSocket till en annan enhet eller fodral eller flytta den till en annan plats på den aktuella enheten.

Om gelén på en PopSocket blir smutsig, tvätta den med vatten och låt den torka i 10 minuter innan den byts ut. Telefonen är ren och PopSocket-fri, så att du är redo att lägga till ett nytt fodral, sätt telefonen i bakfickan igen eller sätt PopSocket på din nästa enhet.

Hur man tar bort en MagSafe PopSocket

Att ta bort en MagSafe PopSocket är ännu enklare än att ta bort den klibbiga typen. Eftersom den fästs i telefonväskan med magneter kan den lyftas och placeras om eller tas bort helt utan ansträngning, när du vill. Den enda nackdelen är att den magnetiska anslutningen inte är lika stark som den klibbiga anslutningen.