Saltar al contenido

Hur man tittar på Emmys Live Stream (2021)

30 de junio de 2021
GettyImages 1176509186 46984ab579fd40a487b5581be546b8be

Du kan titta på hela 73: e Primetime Emmys-showen gratis om du har en antenn eller ett kabelabonnemang. Sladdklippare kan strömma Emmys från en dator, surfplatta, smartphone eller tv med en kompatibel strömningsenhet och vilken tjänst som helst som erbjuder CBS.

Evenemangsdetaljer

Datum: Söndagen den 19 september 2021
Tid: 5-8 pm PT / 8-11 pm ET
Plats: TBD
Värd: TBD
Kanal: CBS
Strömma vidare: Paramount +

Hur man ser Emmy Awards Live Stream med ABC

CBS sänder årets Primetime Emmys, men det betyder inte att du behöver en antenn- eller kabelabonnemang för att titta på. Kabelskärare har ett antal alternativ för att strömma hela ceremonin online.

CBS.com

Om du sitter fast vid din dator eller har en bärbar dator, men det finns ingen tv i sikte, gå över till CBS.com för att strömma Emmys. Detta kräver en kabel- eller satellitprenumeration, men det är ett utmärkt alternativ om du inte kan sitta framför din TV under hela prisutdelningen. För att strömma Primetime Emmys på CBS.com, gå till webbplatsen i din webbläsare och välj Live TV länk. Verifiera din satellit- eller kabelabonnemang om du blir ombedd, och du bör vara bra att gå. Återvänd samma dag som ceremonin, så får du liveströmmen.

Paramount +

Tidigare kallad CBS All-Access, Paramount + är CBS-nätverkets livestreamingtjänst. Emmys kommer att strömma både live och on-demand på plattformen i september. Paramount + har en sju dagars gratis testperiod; därefter kostar det $ 5,99 / månad. Det finns också en annonsfri nivå som kostar $ 9,99 / månad.

Andra sätt att leva streamar Emmys

Förutom den officiella CBS-webbplatsen kan du liveströmma din lokala CBS-kanal och Primetime Emmy Awards genom ett antal populära streamingtjänster. Dessa live-TV-streamers fungerar genom att göra affärer med lokala stationer, så det här alternativet är endast tillgängligt om din lokala CBS-station är ombord med en eller flera av dessa tjänster. De flesta av dessa tjänster har någon typ av gratis provperiod, så se till att registrera dig lite tidigt och se till att CBS fungerar i ditt område. Om en tjänst inte har CBS kan du inte strömma Emmys.

AT & T TV NU

AT & T TV Now var tidigare känt som DirecTV Now, och det har alla samma kanaler. De kan tillhandahålla ABC, CBS, Fox, NBC och andra i de flesta områden.

HULU + LIVE TV

Hulu + Live TV parar en av de mest populära streamingtjänsterna med live-tv. Det erbjuder lokala ABC-, CBS-, Fox- och NBC-kanaler i de flesta områden och bär också kabelkanaler som ESPN och mer. De har en 30-dagars gratis testperiod.

YOUTUBE TV

YouTube TV är en live-tv-streamingtjänst från Google som också erbjuder on-demand-innehåll och en molnbaserad DVR. De erbjuder ABC, CBS, Fox, NBC och mer i de flesta områden. De erbjuder också en gratis provperiod.

SLING-TV

Sling TV erbjuder endast NBC och Fox på ett begränsat antal marknader, så det här är inte ett bra val för Emmys. En gratis testversion är tillgänglig, men spara den för något som sänds på NBC eller Fox. Livestreaming-tv från CBS är endast tillgängligt från dessa leverantörer på deltagande marknader. Se till att kontrollera tillgängligheten i ditt område före Emmys.

Om de officiella Emmy Awards Live Stream inte är tillgängliga

Om du bor i ett område där CBS inte är tillgängligt via sin officiella webbplats eller någon av streamingtjänsterna finns det inget officiellt sätt att titta på Emmy Awards. I så fall kan du behöva vända dig till mindre officiella medel. Inofficiella strömmar är mindre tillförlitliga och vanligtvis lägre i kvalitet, men de finns. Källor som Ace Stream låter dig titta på strömmar som hostas av andra tittare utan att ladda ner någonting alls. Om du vill använda den här metoden väntar du till dagen för Emmy Awards och söker på internet efter Emmys Ace Stream-innehålls-ID eller inofficiella Emmys live-streams. Håll dig till betrodda källor för dina Ace Stream-innehålls-ID och inofficiella liveströmmar när det är möjligt. Innan du besöker okända webbplatser i din sökning efter denna typ av innehåll, installera en bra annonsblockerare och antivirusprogram. Se upp för skadliga popup-annonser och ange aldrig din e-postadress eller kreditkortsnummer. Använd denna typ av tjänster på egen risk.

Emmy Awards Red Carpet Pre-Show Live Stream

För närvarande finns det inget ord om när Emmys röda mattan förprogrammet börjar. Du kan hålla koll på Emmys Where to Watch-sidan för uppdateringar inom en snar framtid.