Saltar al contenido

Hur man tittar på film på YouTube

23 de junio de 2021
youtube s free streaming movies and tv shows 1357439 ddbc3cf482e24a539c67009c07310ae1

YouTube är känt som en videodelningswebbplats med musikvideor och direktsändning, men det erbjuder också gratis onlinefilmer i sin ursprungliga fulla längd, vissa även med undertexter. Det finns också några TV-program. De gratis filmerna på YouTube kommer från många platser eftersom massor av olika användare kan ladda upp innehåll, så nya filmer läggs ofta till. Vissa filmer har annonser före eller under videon, men det är ett litet pris att betala för gratis filmer.

YouTubes gratis filmer

Filmerna erbjuds i olika genrer, inklusive komedi, action och äventyr, animerade, brott, dokumentärer, skräck och klassiker. Men även om det finns många videor i dessa genrer kan du faktiskt inte bläddra igenom filmerna inom en viss genre. De är istället bara en del av resten av YouTubes massiva videosamling.

Det finns dock ett avsnitt av «Gratis att titta på» filmer som du kan komma åt här; alla är annonsstödda och tillhandahålls officiellt från YouTube. Ett annat sätt att hitta filmer är genom specifika kanaler som Viewster, The Paramount Vault, Maverick Movies, FUNimation, Tidlösa klassiska filmer, Tidlösa västerländska filmer och Popcornflix. Gå till VIDEOKLIPP flik och sortera filmerna efter popularitet eller datum för att hitta en gratis film att strömma.

Maverick filmer gratis filmer på YouTube

Att söka är ännu en metod. Hitta filmer i full längd på YouTube via FILTRERA alternativ när du söker. Du kan filtrera resultaten för att bara visa filmer och / eller ändra längden för att bara visa långa videor, vilket skulle hjälpa dig att hitta gratis filmer.

Filtrerad YouTube-sökning

Andra webbplatser som Zero Dollar Movies är också bra. De har katalogiserat tusentals gratis filmer från webbplatsen så att du kan bläddra bland genrerna de har byggt eller söka efter en titel. De har filmer från tidigt 1900-tal fram till 2015. Du kan också hitta filmer från Bollywood, Tamil och Telugu.

Zero Dollar Movies webbplats

Hela filmer på YouTube, via Reddit, liknar Zero Dollar-filmer där användare kan lägga upp länkar till hela filmer som de har upptäckt på YouTube. Resultaten kan sorteras efter decennium så att du kan hitta till och med aktuella filmer, samt genre och upplösning, inklusive 1080p.

Gratis strömmande tv-program på YouTube

Det finns också gratis TV-program på YouTube, men de är inte lätt att söka. Det finns en Show-sida, men ingen av dem är fria att titta på. Du kan prova Reddits fullständiga tv-program på YouTube, men utöver det är det bästa sättet att hitta program på YouTube som du inte behöver hyra eller köpa att göra en manuell sökning precis som du skulle göra för någon annan video.

YouTubes videokvalitet

YouTube-filmens alternativ för videokvalitet

Videor på YouTube är tillgängliga från 144p upp till höga upplösningar som 1080p och 4K. Om du väljer ikonen för små inställningar längst ner på en video kan du växla mellan tillgängliga kvalitetsinställningar. Du kan hitta filmer i 4K eller annan upplösning genom «funktioner» -filtret när du söker.

Fördelar med att registrera dig på YouTube

Registrering är helt gratis och vem som helst kan gå med. Om du har ett Google-konto, till exempel en Gmail-e-postadress, kan du logga in på det sättet. Registrering är dock inte nödvändig, så du kan titta på många gratis filmer utan att någonsin skapa ett konto. Vissa videoklipp klassificeras på en viss mognadsnivå som kräver att YouTube ska verifiera din ålder. Om så är fallet kan du titta på ännu fler filmer genom att registrera dig.

Där YouTube hämtar sina filmer

Företag kan visa gratis filmer på sina registrerade YouTube-konton. Sedan samlas de gratis filmerna på ett ställe för enkel visning. Vissa filmer är från Crackle, Starz och Viewster, för att bara nämna några källor. Du kan dock ofta hitta en film en dag och sedan upptäcka att den har tagits bort strax efter. Detta beror på att vem som helst kan ladda upp videor, vilket innebär att även upphovsrättsskyddat material kan laddas upp då och då. Dessa typer av filmer och TV-program tas dock regelbundet bort för att städa upp videosamlingen.

Systemkrav för YouTube

Det är nödvändigt att ha en webbläsare som Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari eller Opera för att titta på videor. Och även om det är perfekt att ha ett uppdaterat operativsystem som Windows 10 eller Windows 8, är äldre versioner av Windows och andra operativsystem också bra. Du kan också titta på filmer från din telefon eller surfplatta via YouTube-appen. Det är inte lika filmfokuserat som andra filmströmningsappar, men det fungerar om du inte har något emot att gräva. Det är också viktigt att ha minst en 1 Mbps internetanslutning för att säkerställa en stadig ström av bra visningskvalitet (men mer är bättre). Vissa YouTube-innehåll kan orsaka buffring när du tittar på videorna, men det är vanligtvis bara ett problem vid långsammare anslutningar.