Saltar al contenido

Hur man tittar på Wimbledon Live Stream (2022)

20 de julio de 2021
wimbledonlivestream c22d5eefbf8f40e9b25ba4cab1734ece

ESPN har sändningsrättigheter för Wimbledon-mästerskapen, så kabel- och satellitprenumeranter kan se Wimbledons livestream via den officiella WatchESPN-webbplatsen. Alla andra kan titta på Wimbledon live stream via online-streamingtjänster som Sling TV. För att se den här livestreamen behöver du bara en höghastighetsinternetanslutning, en enhet som en smartphone eller en bärbar dator och rätt TV-streamingapp.

2022 Schemaöversikt

1: a omgången: 27-28 juni
2: a omgången: 29-30 juni
3: e omgången: 2-3 juli
4: e omgången: 4 juli
Kvartsfinal: 5-6 juli
Semifinaler: 7-8 juli
Final: Lördag 9 juli och söndag 10 juli
Plats: Centre Court vid The Championships, Wimbledon, London
Ström: ESPN

Vad är WatchESPN?

Kabel- och satellit-tv-abonnenter kan titta på Wimbledon på ESPN och ESPN2, men tänk om du inte vill sitta framför din TV i två hela veckor i juli? WatchESPN är en streamingtjänst som är tillgänglig för kabelprenumeranter, och du kan använda den för att titta på Wimbledon live stream på din dator, telefon, surfplatta eller till och med spelkonsol. De enda kraven är en höghastighetsinternetanslutning och din kabelabonnemang måste inkludera ESPN och ESPN2.

Hur man tittar på Wimbledon genom WatchESPN

Så här kan du titta på Wimbledon live stream via WatchESPN:

 1. Navigera till WatchESPN.com när Wimbledon Championship är på luften. Leta reda på spelaren som är märkt Wimbledonoch klicka på uppspelningsknapp.

  Om du ser din kabel- eller satellitleverantörs logotyp i det övre högra hörnet på sidan kanske du inte behöver logga in. Klicka på Wimbledon spelaren och livevideoen börjar spelas direkt om du var inloggad automatiskt.

 2. Välj din kabel- eller satellitleverantör.

  En skärmdump av ESPN-leverantörssidan.

 3. Logga in på ditt kabel- eller satellitkonto och klicka Logga in, Logga in, eller Fortsätta.

  En skärmdump av en TV-leverantörs inloggningssida för WatchESPN.

  Inloggningssidan du ser varierar beroende på din leverantör, men du måste alltid ange din e-postadress och ditt lösenord för kabel- eller satellitkontot för att logga in.

 4. Om Wimbledons livestreamvideo inte öppnas automatiskt, återvänd till WatchESPN.com och klicka på uppspelningsknapp om igen. Webbplatsen WatchESPN fungerar på Windows-, macOS- och Linux-datorer och bärbara datorer, så länge du använder en webbläsare som Chrome eller Firefox som stöder streaming. Du behöver inte ladda ner en app, för du kan titta på liveströmmen direkt på webbplatsen.

Alternativet Streaming Service

Sladdklippare kan inte använda WatchESPN, men det betyder inte att du är avstängd från Wimbledon-livestreamen om du inte betalar för kabel. Istället för att använda ett kabelabonnemang kan kabelskärare titta på samma åtgärd via vilken TV-streamingtjänst som helst som inkluderar ESPN och ESPN2. Streamingtjänster ger åtkomst till samma direktsända tv-kanaler som du normalt skulle titta på via ett kabel- eller satellitabonnemang. Istället för att använda en kabelanslutning eller parabolantenn strömmar du livevideoen via en höghastighetsinternetanslutning. Dessa tjänster erbjuder vanligtvis fler alternativ och kostar mindre än traditionell kabel-TV. Eftersom hela Wimbledon-turneringen sänds på ESPN och ESPN2 är det viktigt att välja en tjänst som inkluderar åtkomst till båda dessa ESPN-kanaler. De flesta streamingtjänster inkluderar ESPN, men några populära tjänster bär det inte.

Streaming Services för att titta på Wimbledon Live Stream

Det här är de mest populära streamingtjänsterna som ger dig tillgång till Wimbledon live stream:

 • Sling TV: ESPN och ESPN2 ingår båda i den prisvärda Sling Orange-planen. Andra tjänster kostar mer och erbjuder fler kanaler, men det här är ett utmärkt val om du bara bryr dig om Wimbledon.
 • YouTube TV: Denna tjänst inkluderar både ESPN och ESPN2 med basplanen.
 • Hulu med Live TV: Den här tjänsten ger tillgång till ESPN och ESPN2, och det finns inga förvirrande planer eller tillägg att hantera.
 • DirecTV Now: ESPN och ESPN2 ingår båda i varje plan.

Alla dessa tjänster erbjuder någon typ av gratis provperiod, så välj din favorit så kan du börja titta på Wimbledon live stream gratis.

Wimbledon på mobila enheter, strömmande enheter och konsoler

Webbplatsen WatchESPN är utformad för att fungera med bärbara och stationära datorer, så den kanske inte fungerar på din mobila enhet. Om du vill titta på Wimbledon-liveströmmen på din telefon, surfplatta eller en strömmande enhet som Roku eller Apple TV, måste du ladda ner ESPN-appen på din enhet. Det här alternativet är endast tillgängligt om du har ett kabel- eller satellitabonnemang. ESPN-appen låter dig bara strömma liveevenemang som Wimbledon Championships om du prenumererar på kabel- eller satellit-TV. Om du inte gör det har alla streamingtjänster i föregående avsnitt också appar. Här är de appar du behöver för att se Wimbledon live stream via WatchESPN:

 • Android: ESPN
 • iOS: ESPN
 • Amazon-enheter: ESPN
 • Roku: ESPN
 • PS4: ESPN
 • Xbox One: ESPN