Saltar al contenido

Hur man utvecklar Eevee i Pokemon Go

26 de junio de 2021
pokemon go evolve eevee featured leafeon 7c223abfc97a45a7a72e96789365d276

Få Pokémon i Pokémon Go har en mer komplex evolutionsmetod än Eevee, som kan utvecklas till ett ständigt ökande antal andra etappsutvecklingar, ibland kallad «Eevee-lutions.» Här är allt du behöver veta om Eevee-utvecklingen i Pokémon Go och hur man får dem. För varje utveckling behöver du en Eevee för att utvecklas och 25 Eevee-godis, som kan tjänas genom att fånga Eevee, gå med en Eevee som din kompis eller genom att överföra Eevee till professorn.

Hur man utvecklar Eevee till Vaporeon i Pokemon Go

Kommer in på # 134 i Pokedex, är Vaporeon Eevees vattenutveckling så det är starkt mot rock och mark Pokemon som Graveler. Förutom att vara fångbar i naturen vid mycket sällsynta tillfällen, kan du få en Vaporeon genom att utveckla en Eevee med 25 godis.

Att utveckla en Eevee med godis kan också ge dig en Jolteon eller en Flareon, men du kan garantera en Vaporeon genom att använda namnet fusk och byta namn på din Eevee «Rainer» i förväg. När din Rainer-namngivna Eevee har utvecklats till Vaporeon kan du ändra sitt namn tillbaka till Vaporeon. Till skillnad från de viktigaste Pokémon-spelen kan du byta namn på din Pokemon så många gånger du vill Pokémon Go.

Hur man utvecklar Eevee till Jolteon i Pokemon Go

Pokémon # 135, Jolteon, är Eevees blixtutveckling och utvecklas på ett liknande sätt som Vaporeon.

Jolteon i Pokemon Go.

Att utveckla en Eevee med 25 Eevee-godis ger dig en-av-tre chans att få en Jolteon. Att byta namn på Eevee «Sparky» garanterar dock det. Jolteon kan också fångas i naturen, men detta är en sällsynt händelse. Namnet fusk fungerar bara en gång för varje Eevee-utveckling.

Hur man utvecklar Eevee till Flareon i Pokemon Go

Flareon är 136th Pokémon i Pokedex och den tredje av de ursprungliga Eevee-evolutionerna. Som namnet och utseendet antyder är Flareon eldutvecklingen, så det är bra att ha till hands när man kämpar med gräs och Pokemon-typ.

Flareon i Pokemon Go.

För att få så många Eevee-godis som möjligt, lägg till en Eevee eller en Eevee-lution som din kompis och slå på Adventure Sync. Detta gör att du kan tjäna godis helt enkelt genom att bära din smartphone, även med Pokémon Go appen stängd. Liksom Vaporeon och Jolteon kan Flareon också fångas i naturen vid super sällsynta tillfällen, och kan också utvecklas från en Eevee, med en-till-tre-chans, genom att använda 25 Eevee-godis. Dess utveckling kan låses in genom att byta namn på Eevee «Pyro» innan den utvecklas.

Hur får man Espeon i Pokemon Go

Espeon är # 196 i Pokedex och är den första Eevee-utvecklingen från Johto-regionen. Den här Pokémon är en psykisk typ, vilket betyder att den är bra att använda när man kämpar mot strider och förgiftar Pokemon som Grimer.

Espeon i Pokemon Go.

Det snabbaste sättet att få en Espeon är att ändra ett Eevees namn till «Sakura» och sedan använda 25 Eevee-godis för att utveckla det. Alternativt kan du gå med den som din kompis i 10 km och sedan utveckla den under dagtid. Det är dock viktigt att komma ihåg allt Pokémon Go spelare kommer så småningom att bli ombedda att utveckla en Eevee till en Espeon som en del av «A Ripple in Time» specialforskning. Så det är värt att spara ditt godis och vänta tills du får det här specifika uppdraget, vilket kräver att du gör en Eevee till din kompis och går med den i 10 km. När du väl har gått det avståndet, utveckla Eevee med 25 godis under dagen och det ska förvandlas till en Espeon. Se till att du inte byter kompis Pokémon medan du gör detta och bara utvecklar Eevee under dagtid.

Hur man får Umbreon i Pokemon Go

Umbreon är nummer 197 i Pokedex och är den andra Eevee-utvecklingen från Johto. Denna Pokemon är en mörk typ, så den är användbar mot psykiska och spöktyper.

Umbreon i Pokemon Go.

Liksom Espeon är det snabbaste sättet att få en Umbreon att utveckla en Eevee med namnet fusk. För Umbreon, namnge din Eevee «Tamao» innan du utvecklar den. Att utveckla en blank Eevee eller en Eevee med ett speciellt utseende kommer att resultera i en blank eller speciellt snygg utvecklad form. Till exempel kan en blank Eevee utvecklas till en blank Flareon eller en blank Leafeon. På samma sätt som Espeon, kommer en Eevee att utvecklas till en Umbreon under speciella förhållanden en eventuell «A Ripple in Time» -uppdrag, så det är värt att vänta tills du får det uppdraget innan du får din Umbreon. Liksom Espeon-uppdraget har du till uppgift att gå 10 km med din Eevee innan du utvecklar den med 25 godis. Till skillnad från Espeon-uppdraget måste du dock utveckla Eevee på natten för att få en Umbreon.

Evolving Eevee Into Leafeon i Pokemon Go

Leafeon är 470th Pokémon och är den första Eevee-utvecklingen från Sinnoh-regionen. Leafeon är en gräs typ, så det är starkt i strider mot sten och mark typer, liksom vatten Pokémon som Poliwag.

Leafeon i Pokemon Go.

För att få Leafon, ändra bara ett Eevees namn till «Linnea», och utveckla det sedan med 25 Eevee-godis. En alternativ metod till namnet cheat är att köpa en Mossy Lure Module från Pokémon Go Förvara 200 mynt, placera den i ett Poke Stop och utveckla sedan en Eevee när du är nära den.

Evolving Eevee Into Glaceon i Pokemon Go

Glaceon är den andra Eevee-utvecklingen i Sinnoh-regionen och kommer in på # 471. Glaceon är en Pokemon av istyp, så det rekommenderas för slagsmål med gräs-, mark- och draktyper och flygande motståndare som Spearow.

Glaceon i Pokemon Go.

För att utveckla en Eevee till en Glaceon, ändra ditt Eevees namn till «Rea» och utveckla det sedan med godis som vanligt. På samma sätt som Leafeon under utveckling kan du också få en Glaceon genom att placera en speciell lockmodul på en Pokestop och utveckla en Eevee. Istället för Mossy-varianten, använd dock Glacial Lure Module.

Nya Eevee Evolutions kommer till Pokemon Go

De Pokémon Go spelet uppdateras ofta med tillägg av fler och fler Pokemon-arter från huvudtitlarna på konsolerna Gameboy, Gameboy Advance, Nintendo DS, Nintendo 3DS och Nintendo Switch. Så även om inte alla Pokémon är med i spelet ännu, kommer alla att läggas till så småningom. När Pokémon Go först lanserades hade den bara de ursprungliga tre Eevee-evolutionerna; Jolteon, Vaporeon och Flareon. Med efterföljande uppdateringar tillkom dock Espeon och Umbreon och följde så småningom av Leafeon och Glaceon. Medan Fairy Eevee-utvecklingen, Sylveon, ännu inte har kommit till Pokémon Go, dess tillägg är extremt troligt. Alla andra nya Eevee-utvecklingar som debuterar med Pokémon-svärd och Pokemon Shield förväntas komma till Pokémon Go också.