Saltar al contenido

Topp tio Monster Legends Tips och tricks

16 de julio de 2021
MonsterLegends main 5a6b7623875db90037b581f9 5bd1df78c9e77c00512d8481

Monster Legends är ett roligt spel, och det är roligare när du utvecklar en framgångsrik strategi och håller fast vid den. Följ tipsen och knep i denna Monster Legends guide för att bli en sann Monster Master.

Känn elementen inifrån och ut

Precis som en kemist har intim kunskap om det periodiska systemet, måste en spelare från Monster Legends förstå spelets element och styrkor och svagheter hos var och en. Allt i spelet kretsar kring dessa element, från vilken livsmiljö som ska byggas för ett visst monster till templet de behöver för att avancera över nivå 10. Vår Monster Legends avelsguide är kategoriserad efter element, från eld till metall, och ger viktiga detaljer om varje . Du kan lära dig mer om elementen i spelet när du går igenom nybörjarnivåerna och följer de fördefinierade målen och matchar enkelelement och hybridmonster med lämpliga byggtyper. Att göra elementen perfekt är också nyckeln när du kör dig i strid.

Anpassa dig till din motståndare

Monster Legends teambuilding

Teambuilding är en viktig kompetens som du behöver förfina. En välstrukturerad grupp avgör ofta om du lämnar slagfältet triumferande eller inte. Monster Legends ger en unik funktion som inte är tillgänglig i de flesta slagsmål, både verkliga och virtuella. Du kan lägga till eller ta bort lagmedlemmar från scrum baserat på vem din motståndare är. Genom att göra dessa förändringar on-the-fly kan du noggrant strategisera innan du går in i en strid. På det här sättet kan du vara säker på att monstren du skickar in i striden ger dig bästa chansen mot en viss uppsättning fiender. Att välja vilka monster som ska användas vid en given tidpunkt bör baseras på deras offensiva och defensiva styrkor eller svagheter mot vissa element, och de speciella färdigheter och motstånd som varje innehar.

Gör dina speciella färdigheter perfekt

Monster Legends speciella färdigheter

Var och en av dina monster har en specifik uppsättning färdigheter som kan visas på deras profilsida, tillsammans med relevanta detaljer som deras effekter i strid. Att förstå ett monsters grundläggande skicklighetsuppsättning är viktigt innan du väljer en kamp. Deras speciella färdigheter kan vinna en strid när de används korrekt. Särskilda färdigheter finns längst ner på profilskärmen. Dessa färdigheter är ofta de mest kraftfulla. Många kan attackera flera fiender samtidigt eller läka och skydda flera lagmedlemmar samtidigt. Att perfektera dessa elitfärdigheter och veta när och var man ska distribuera varje färdighet är en viktig överlevnadsfärdighet i Monster Legends, särskilt mot fiender i översta nivån.

Ta en målinriktad strategi

Monster Legends mål

Från det ögonblick du går in i Monster Legends-världen är det tydligt att det finns många intressanta saker du kan göra från din startö. Även om det kan vara kul att freestyle direkt ut ur porten, är struktur en bra sak tills du är etablerad. Du kan avvika från vägen när du blir mer bekväm. När Pandalf hälsar på dig och går igenom specifika uppgifter, lyssna på honom. Den lurviga lilla killen är en erfaren Monster Master och kan sina grejer. Även efter att han har tagit baksätet är målknappen nästan alltid synlig. Du bör trycka på den regelbundet. Att följa de uppgifter som anges i den ordning som presenteras kan hjälpa dig att gå vidare till högre nivåer och ge en mer tillfredsställande spelupplevelse. När det gäller krigföring är det också bra att följa Adventure Map enligt plan. Att hoppa från kamp för att slåss på ett progressivt sätt hjälper dig att få ovärderlig erfarenhet medan du vänjer dig vid olika typer av fiender och stridsstrategier. Du kan också samla massor av byte och XP (erfarenhetspoäng) längs vägen.

Bli en mästareuppfödare

Monster Legends avel

Det enda sättet att sammanställa en stark och mångsidig bestiary är genom avelens magi. Att para ihop två varelser för att producera ett sällsynt, episkt eller legendariskt monster är en säker metod för att äga spelets mest kraftfulla djur. Mycket avel i Monster Legends är en crapshoot, och ofta är resultatet inte vad du hoppades på. Du kan dock inte vara rädd för att experimentera, och ägg kan alltid säljas till butiken om du inte är nöjd. Resultatet av att skicka två monster till Breeding Mountain är allt annat än säkert. Det finns dock riktlinjer som du bör följa för att ge dig själv en bättre chans till önskad kläckning. Vår djupgående avelsguide innehåller allt som behövs för att göra vetenskapen om parning i spelet perfekt.

Få ut det mesta av din inventering

Monster Legends-föremål

I kampens hetta fokuserar många Monster Legends-spelare på offensiva och defensiva färdigheter. De brukar glömma bort det användbara lager de bär på sig. Oavsett om de erhållits i seger eller köpt från butikens massiva urval kan dessa artiklar ge dig en fördel över tävlingen. Innan en kamp, ​​känner till syftet och effekten av varje objekt du har, och var redo att använda saker när det behövs. Oavsett om det är en helande rull eller en pinne av dynamit, är din inventering lika viktig som dina monsters färdigheter.

Bygg rikedom genom att dela och rekrytera

Monster Legends rekrytering

Det finns många sätt att få guld och ädelstenar i Monster Legends. Dessa inkluderar att få en rikedom för att vinna en strid eller tjäna byte från dina monster i deras livsmiljöer. Du kan också köpa virtuella pengar med faktiska kontanter om du vill. En enkel metod för att samla rikedom är att länka ditt Facebook-konto och dela uppdateringar och andra statuser när spelet uppmanar dig att göra det. I de flesta fall får du guld eller ädelstenar som kompensation. Ett annat sätt att fylla dina pengar är att bjuda in vänner och familjemedlemmar att spela. För att komma igång, bygg en rekryteringskrog på din ö. Tavernan kan köpas i avsnittet Byggnader i butiken till ett lågt pris på 500 guld. Ditt spelkonto måste vara länkat till Facebook för att skicka inbjudningar från kaféet. Förutom guld och ädelstenar kan rekrytering av nya spelare framgångsrikt tjäna dig gratis mat och monster.

Tilling the Fields

Monster Legends jordbruk

Mat är en nödvändighet när det gäller överlevnad och framgång i Monster Legends. Utan ordentlig näring kan dina monster inte höja sig och du kommer att tappa i nybörjarområdena. Mat behövs också för att uppgradera livsmiljöer och andra byggnadstyper på vissa nivåer. Du kan tjäna mat genom dagliga bonusar, besegra datorstyrda monster eller genom att stjäla den från andra spelare under PvP-strider. Det kan också köpas i butiken med ädelstenar. Dina monster kräver mycket mat, och dessa metoder producerar inte tillräckligt för att hålla jämna steg. Det är därför du måste bygga och underhålla gårdar på din ö. Detta gör att du kan odla dina egna grödor. Gårdar köps i butiken i spelet. Gårdsstorleken och produktionen beror på din nivå. Du kan bara bygga en liten gård när du börjar. Det antalet fortsätter att växa tillsammans med dig och når ut till 14 gårdar för spelare på nivå 55 eller högre.

Öva tålamod

Monster Legends påskyndar tålamodet

Utanför striden innebär många handlingar i Monster Legends att vänta. Att bygga en ny byggnad, föda upp två av dina djur eller vänta på att ett ägg kläcks har en nedräkningstimer. Ju starkare monster eller ju mer komplex arkitektur, desto längre väntan. Spelet erbjuder ett sätt att påskynda saker om du är villig att dela över lite virtuell deg. Det är frestande att spendera guld och ädelstenar snarare än att hantera stillestånd, särskilt tidigt i spelet. Men du behöver den plundringen senare när efterfrågan ökar och allt blir dyrare. Spara dina pengar. Denna återhållsamhet kommer att löna sig tio gånger när du går framåt såvida du inte har något emot att spendera verkliga pengar för att köpa pärlpaket från butiken i spelet. I så fall kanske tålamod inte alltid är en dygd.

Håll din ö ren

Monster Legends rensar träd stenar buskar

Rengöring är tråkigt! Oavsett om det är ditt rum, tvätt eller något annat, är denna uppgift inget annat än en nödvändig syssla. Det sista du vill göra när du spelar ett videospel är rent. I Monster Legends borde du dock känna dig annorlunda när du rätar upp dig runt huset – fel, ö. Att använda dina arbetare för att rensa buskar, stenar och träd ger mer utrymme för att bygga livsmiljöer, gårdar, tempel och andra viktiga byggnader. Det är inte den enda fördelen med att städa din ö. Du tjänar XP för varje naturlig hinder som tas bort.