Saltar al contenido

Lyssna på dina iTunes-låtar på vilken MP3-spelare som helst

14 de julio de 2021
itunes compatible mp3 players 2018 5b199af3ba617700371762d4

Om du har en musiksamling i iTunes behöver du inte en iPod från Apple för att lyssna på den när du är på språng, och du behöver inte heller en MP3-spelare som du kan använda med iTunes. Du kan lägga musik från iTunes på vilken MP3-spelare som helst. Om din MP3-spelare endast accepterar MP3-musikfiler konverterar du musiken till MP3-format i iTunes-programmet eller med en tredjepartsomvandlare. Dessa anvisningar gäller för iTunes 12.9 och nyare på Windows 10-datorer, för iTunes på macOS Mojave (10.14) och tidigare och till appen Music i macOS Catalina (10.15) och senare.

Hur konverterar du iTunes-musik till MP3 i iTunes

I iTunes eller appen Music är inställningarna för att konvertera iTunes-låtar till MP3-format enkla. Välj de låtar du vill ha på din MP3-spelare och gå till Fil > Konvertera > Skapa MP3-version.

Musik som är kopieringsskyddad med DRM-krypteringssystemet som Apple använde 2009 och tidigare kan inte konverteras med iTunes.

Hur man konverterar till MP3 med en tredjepartsomvandlare

Ditt andra alternativ är att använda en ljudfilkonverterare för att spara iTunes-musiken till MP3. Det finns online-omvandlare och offline-omvandlare. Använd en online-omvandlare som Convertio för att lägga några iTunes-låtar på din MP3-spelare. Offline sådana som Freemake Audio Converter är bättre för att konvertera massor av filer på en gång. Om du väljer ett filkonverterarverktyg, leta reda på låten på din dator. För att göra det högerklickar du på låten du vill ha på din MP3-spelare och väljer sedan Visa i Windows Explorer (för Windows) eller Visa i Finder (på en Mac). Ladda sedan upp filen till online-ljudfilkonverteraren eller importera den till offline-omvandlaren.

Convertio med iTunes-musik vald

Hur man lägger iTunes-musik på din MP3-spelare

När iTunes-låtarna du vill ha på din MP3-spelare har konverterats till rätt format för din enhet, flyttar du filerna till MP3-spelaren. Inte alla MP3-spelare fungerar på samma sätt. Se dokumentationen för din specifika enhet om dessa steg inte fungerar.

  1. Anslut MP3-spelaren till din dator.

  2. Öppna iTunes och leta upp låtarna du vill kopiera. Ett enkelt sätt att göra detta är att högerklicka på låten och välja Visa i Windows Explorer (Windows) eller Visa i Finder (Mac).

    Visa i Windows Explorer-kommandot i iTunes

  3. Kopiera låtarna. Se till att välja MP3-versionen om det finns flera ljudfilformat. Om filtilläggen är dolda kan du ändra inställningarna för att visa dem. Om du har programvara kopplad till MP3-spelaren, använd den för att importera iTunes-låtar.

    Kopiera kommando för en låt i Windows

  4. Klistra in iTunes-musiken på din MP3-spelare. Det är vanligtvis en mapp som du kan komma åt som en flash-enhet.

    Klistra in kommandot i Windows