Saltar al contenido

Popcornflix: Streama filmer och shower gratis

30 de junio de 2021
popcornflix stream free movies and tv shows 1357444 24c0619589124822b3ed78c54d129296

Popcornflix är en helt laglig webbplats som låter dig titta på gratisfilmer i full längd i över 60 länder, inklusive USA och Kanada. Du kommer att se många skådespelare och skådespelerskor du känner igen i filmer du har hört talas om och andra som du inte har.

Ingen registrering krävs, så du kommer att njuta av din valda film eller gratis TV-show på några sekunder. Denna videostreamingtjänst är Annonsstödda, dock, så du måste gå igenom några kommersiella pauser.

Det finns ett brett utbud av gratis filmer

Popcornflix har en snygg samling av gratis strömmande filmer i vanliga och populära genrer som komedi, drama, action, skräck, romantik, Sci-Fi, dokumentärer, familj, Espanol, brofilmer och utländska filmer.

Skärmdump av populära gratisfilmer på Popcornflix

Du kan titta på avsnitt från flera filmskoloriginaler och webbserier, till exempel Regenesis, Women Behind Bars, Cheaters, Sonic the Hedgehog, Legend of Zelda, och Amerikas dummaste.

Sök efter filmer efter titel eller kolla in sidorna New Arrivals eller Most Popular.

Var hittar du fler popcornflix-filmer och -program

Popcornflix har också en separat webbplats, Popcornflix Kids, som ser nästan ut som Popcornflix men bara erbjuder filmer för barn.

Skärmdump av Popcornflix Kids

Dessa filmkategorier inkluderar Kids Choice, Adventure Time!, Family och Staff Picks. Några exempel på filmer vi har sett här inkluderar Paws to the Rescue, The Sign of the Beaver, Dog Gone, och The Adventures of Mickey Matson and the Copperhead Treasure.

Titta på Popcornflix-filmer med gratisappar

Skärmdump av Popcornflix iPad-appen

Popcornflix-app (iPad).
Det finns en gratis Popcornflix-filmapp tillgänglig så att du kan titta på dessa titlar på din iPhone, iPad, iPod touch, Android, Xbox, Apple TV och Roku. Popcornflix Kids-webbplatsen har också en mobilapp för iOS-enheter och Android-enheter. Det skiljer sig från den vanliga Popcornflix-appen genom att det bara finns barnfilmer här, precis som på webbplatsen. Detta är en bra idé för barn så att de inte av misstag snubblar på läskigt eller olämpligt innehåll.

Varifrån Popcornflix-filmer kommer

Popcornflix ägs av Screen Media Ventures, en stor oberoende filmdistributör, och det är där den får sina filmer. Detta är ett partnerskap, så filmerna är helt lagliga att strömma.

Popcornflix-alternativ

Om du inte säljs på Popcornflix efter att ha testat det – och vi tror att du kommer att bli det – kan många andra webbplatser titta på filmer gratis och de är 100 procent lagliga att använda. Några exempel inkluderar YouTube, Tubi, Vudu och Classic Cinema Online. Om du hellre inte vill strömma dina filmer finns det webbplatser som låter dig ladda ner filmer gratis också.