Saltar al contenido

Recension av Polaroid 64GB SDXC-kort

31 de enero de 2023
hero SQ Polaroid 64GB SDXC Card 5 543e2ad267114251b6782012de6e60ab

Polaroid 64GB SDXC-kort

Vad vi gillar

 • Relativt höga skrivhastigheter
 • 4K-videokapabel

Vad vi inte gillar

 • Skrivprestanda inkonsekvent
 • Dyr
 • Alltså något under genomsnittlig läshastighet

Polaroid 64GB SDXC-kortet erbjuder bättre prestanda än genomsnittet för ett UHS-I-klass SD-kort, men prissätter sig självt för de flesta shoppare.

4.2

Polaroid 64GB SDXC-kort

Polaroid 64GB SDXC-kort

i den här artikeln

Vi köpte Polaroid 64GB SDXC-kortet så att vår expertgranskare kunde testa och bedöma det noggrant. Fortsätt läsa för vår fullständiga produktrecension.

Polaroid 64GB High Speed ​​SD-kort är U3-klassat och redo för 4K-inspelning. Liksom många tillverkare av de bästa SD-korten gör de djärva påståenden om de maximala hastigheterna som vi inte helt kunde bevisa i våra tester, men det betyder inte att det inte fungerade bra jämfört med konkurrenterna. Låt oss titta på hur det här kortet ligger och se hur värt det är för dig.

Polaroid 64GB SDXC-kort

Design: Boilerplate

Polaroid 64GB SDXC-kortet har en svart plastkropp och en gul kortlåsknapp. Du kommer att se orden «Extreme Performance» utsmyckade på framsidan, vilket försäkrar alla förbipasserande att prestanda inte är något du tar lätt på. Synliga är också kapaciteten (64GB), SD-storlek och prestandaklasser (SDXC, U3, Class 10), och naturligtvis Polaroids oförskämda tillkännagivanden om kortets hastighet (95 MB/s läsning, 90 MB/s skriv).

Installationsprocess: Ingen svett

Som de flesta SD-kort kräver Polaroid 64GB SDXC-kortet ingen riktig installation. Ta helt enkelt ut kortet ur förpackningen och börja använda det direkt.

Prestanda: Ganska snabb

Polaroid 64GB SDXC-kortet är ett U3-klassat SDXC-kort, vilket innebär att det garanterat fungerar med en minsta sekventiell skrivhastighet på 30 MB/s. Polaroid fortsätter sedan med att hävda att kortet klarar upp 90 MB/s skrivhastigheter och 95 MB/s läshastigheter. «Upp till» är den viktigaste delen av dessa uttalanden. Polaroid kunde mycket väl ha kunnat få det här kortet att skriva i 90 MB/s under en bråkdel av en sekund med en väldigt liten fil. Det som är viktigt för oss är dock de snabbaste hastigheterna vi kan få kortet att konsekvent uppnå med realistiska filstorlekar.

Det dyraste (per GB) av UHS-I-korten vi testade. För våra tester fokuserade vi på sekventiella skriv- och läshastigheter med två benchmarkingapplikationer: CrystalDiskMark och Blackmagic Disk Speed ​​Test. Med CrystalDiskMark testade vi sekventiella hastigheter med en 1 GiB-fil med 9 tester. För Blackmagic använde vi en filbelastning på 5 GB. I CrystalDiskMark uppnådde Polaroid 64GB SDXC-kortet skrivhastigheter på 51,5 MB/s och läshastigheter på 87,61 MB/s. I Blackmagics Disk Speed ​​Test registrerade vi skrivhastigheter på 74,4 MB/s och läshastigheter på 91,2 MB/s. Inget av dessa tester lyckades uppnå skrivhastigheter så nära Polaroids påstående på 90 MB/s, men detta är fortfarande ett ganska snabbt resultat för ett UHS-I-kort. Detta kommer att vara tillräckligt snabbt för att hantera 4K-inspelning på nästan alla nyare kamera som stöder 4K-inspelning, som Panasonics GH5 eller någon av Sonys a7-serier.

Polaroid 64GB SDXC-kort

Pris: Prissatt

Polaroid 64GB SDXC-kortet har en MSRP på $46 men har under det senaste året noterats på Amazon mellan $28-$52. I skrivande stund var den tillgänglig för $32,77, eller $0,51/GB. Detta gör det till det dyraste (per GB) av de UHS-I-kort vi testade. Även för $28 skulle det inte vara en bra affär. Det enda riktiga fallet där någon skulle välja det här kortet skulle vara om de behövde den extra hastighet som detta kort erbjöd över vissa av konkurrenterna.

Polaroid 64GB höghastighets SD-kort vs. Samsung EVO / EVO Select

Det största hotet mot Polaroid 64 GB SDXC kommer i det lilla, intet ont anande microSD-paketet med Samsung EVO / EVO Select-kort. Dessa kort hade anmärkningsvärt konsekvent prestanda (~65MB/s skriv) över alla tester och testplattformar, och kan köpas för cirka $12. Båda dessa kort kommer med en vanlig SD-kortadapter som fungerar lika bra inuti sitt hölje som de gjorde inbyggt.


Slutlig dom

Ett snabbt UHS-I-alternativ med prisreservationer.
Polaroid 64GB SDXC-kortet är definitivt ett mycket snabbt UHS-I SD-kort, men nuvarande prissättning gör det till en svår rekommendation. De flesta köpare skulle vara bättre av att utforska ett Samsung EVO microSD-kort (om de behöver hastighet) eller ett Lexars 633x SDXC-kort (om de kan leva med lite mindre hastighet). Det enda verkliga scenariot som kommer upp till Polaroids fördel är när hastigheten är nödvändig, priset inte är ett stort problem och en köpare är försiktig med microSD på grund av den lilla formfaktorn som är lätt att förlora.

Specifikationer

 • produktnamn

  64GB SDXC-kort

 • Produktmärke

  Polaroid

 • Pris

  46,00 USD


 • Utgivningsdatum

  juni 2016

 • Färg

  Svart

 • Kort typ

  SDXC


 • Lagring

  64 GB

 • Hastighetsklass

  10