Saltar al contenido

Roliga Instagram Hashtags för torsdag, fredag ​​och mer

21 de junio de 2021
fun instagram hashtags 3485854 d399f9cd5f74460d89175b587edfb111

Instagram är utmärkt för att dela massor av foton med dina vänner när du är på språng, men vissa människor kommer att använda nästan vilken ursäkt som helst för att lägga upp foton och interagera med andra användare. Trendiga Instagram-hashtags avsedda att användas på specifika veckodagar som torsdag, fredag, lördag, söndag och resten av veckan är ett bra sätt att göra det.

Hashtags som är inriktade på en viss veckodag har vanligtvis ett visst tema kopplat till sig, varför de är särskilt populära idag. #ThrowbackThursday (eller #TBT) uppmuntrar till exempel Instagram-användare att lägga upp ett gammalt foto på torsdagar. Throwback torsdag är utan tvekan den veckodag hashtag-trend som omfamnas mest av sociala medier entusiaster runt om i världen, men om du behöver en ursäkt för att posta något på måndag, lördag eller när som helst, måste du leta efter en annan hashtag att använda. Det finns oändliga hashtagstrender på vardagar för varje veckodag, och de växer bara. Här är några fantastiska hashtags på vardagar som du kan börja använda just nu. Välj bara en veckodag, hitta ett foto med det temat, lägg upp det med hashtaggen så är du klar!

Söndag Hashtags

Ah, söndag! Dags att koppla av lite och kanske till och med förbereda dig för den nya veckan framöver.

#SelfieSunday: Behöver du en ursäkt för att lägga upp en selfie? Naturligtvis kan du posta selfies vilken dag i veckan som helst, men på söndagar har du en extra anledning att göra det på grund av den här hashtaggen.

#Söndag kuldag: Det är ingen skam att visa upp allt det roliga du har haft hela helgen. Denna hashtag uppmuntrar dig att dela vilken rolig aktivitet du än gör innan du åker tillbaka till jobbet eller skolan en vecka till.

#Lat söndag: För dem som behöver balans mellan en hektisk eller rolig lördag och en dag till för att helt släppa loss och slappna av finns #LazySunday. Visa dina vänner och följare vad du älskar att göra under din stilleståndstid.

#SinfulSunday: Fortsätt och skicka ett NSFW-foto av dig själv om du mår bra med att dela det med världen (och det faktum att när det är online är det online för gott). Om inte, finns det ingen skada att bläddra igenom den här hashtaggen för att se vad som finns där, naturligtvis i en NSFW-vänlig miljö.

Måndag Hashtags

Måndagar är svåra. Lyckligtvis finns det massor av roliga hashtags för att distrahera dig från början av en ny arbetsvecka.

#ManCrushMonday eller #MCM: Måndag är en speciell dag för alla kvinnliga användare på Instagram eftersom de uppmuntras att posta ett foto av någon kille som de tycker är attraktiv. Det är inte förvånande att den här hashtaggen ser många bilder av manliga kändisar, modeller och idrottare.

#MondayMotivation: Det här är ett bra hashtagg för att lägga upp foton av motiverande citat för att inspirera dina vänner (och bli inspirerad själv) när du inte riktigt känner det när du kommer tillbaka till jobbet efter helgen.

#MondayBlues: Mittemot #MondayMotivation är #MondayBlues där i stället för att alla inspirerar varandra, är alla bara medkänsla med hur svårt det är att komma tillbaka till den dagliga malen.

#MeowMonday: Kattägare och kattälskare, måndagen är för dig. Dela ett foto av din katt eller till och med bara en rolig kattmeme på internet. När allt kommer omkring kan internet aldrig ha för många katter.

Tisdag Hashtags

På tisdagar kan Instagram-användare bli kreativa med en mängd olika teman att välja mellan.

#TransformationTuesday: Många människor lägger upp foton av sig själva när de var yngre och gör en jämförelse sida vid sida för att visa hur de ser ut den aktuella dagen. De lägger också ofta upp sina träningsresultat eller de berättar bara om någon annan historia om hur de har vuxit och förändrats över tiden.

#TuesdayTip: Vänner och anhängare kan alltid uppskatta lite råd från någon som har kunskap och erfarenhet relaterad till något viktigt. Dela ett tips som du tror kan gynna dem den här dagen.

#TacoTuesday: Finns det någon i den här världen som faktiskt inte gillar tacos? Tisdag är tacokväll, så dela dina läckra skapelser online för att få allas mun att vattna.

#TongueOutTuesday: Om du är hundägare kan du ta ett foto av din valp när han eller hon har sin tunga hängande. Det finns inget mer bedårande än en hund som i princip ler för kameran!

Onsdag Hashtags

Det är mitten av veckan, så du behöver några coola hashtags för att klara dig fram till fredag.

#WomanCrushMonday eller #WCW: Det här är precis som #ManCrushMonday, förutom att det naturligtvis handlar om foton av kvinnor istället för män. Lägg upp ett foto av galan som du har en förälskelse på och tagga den med detta på onsdagar.

#HumpDay: Vad gör du för att hålla dig stark i mitten av veckan? Dela det på Instagram och andra sociala medieplattformar för att hjälpa vänner som kan använda lite pick-up.

#WednesdayWisdom: Du kan ge ut tips på tisdag, men spara dina sanna klumpar av visdom till onsdag. Och skriv en lång Instagram-bildtext om du behöver!

#WineWednesday: Humpdag är också en bra ursäkt för att bryta ut vinet. Dela dina eleganta vinfoton med den här hashtaggen.

Torsdag Hashtags

Åh pojke, alla älskar att dela på torsdagar! Torsdag kan bara vara den mest aktiva dagen på sociala medieplattformar som Instagram.

#ThrowbackThursday eller #TBT: Den här hashtaggen handlar om att lägga upp allt som känns retro och nostalgiskt. Faktum är att den är så populär att du ofta ser att den används på andra populära sociala nätverk, som Twitter och Facebook.

#TorsdagTankar: Har du något du behöver för att få bort bröstet? Vent eller dela dina tankar om absolut vad som helst genom att posta med den här hashtaggen.

#TackfulThursday: Hej, du är nästan genom veckan! Det här är en bra tid att reflektera över vad du är tacksam för. Det kan bara inspirera andra att också vara tacksamma.

#TörstigTorsdag: Den här kan tas bokstavligt (som törstig efter en drink) eller metaforiskt för allt du verkligen önskar. Var försiktig eftersom vissa användare brukar lägga upp NSFW-innehåll under den här hashtaggen!

Fredag ​​Hashtags

Det är slutet på veckan, ingen anledning att stå upp tidigt nästa morgon, så det är dags att fira!

#FlashbackFriday eller #FBF: Konstigt nog har fredagen till och med sin egen version av Throwback Thursday. Det har exakt samma tema som #ThrowbackThursday (postar nostalgiskt innehåll) men för dem som missade chansen att göra det torsdag. #FlashbackFriday ger dem bara en extra dag att göra det.

#FridayReads: För dem som föredrar att sparka tillbaka med en bra rygg efter en lång vecka snarare än att gå ut och festa finns # hashtaggen #FridayReads, som uppmuntrar dig att dela det du läser.

#Fredag ​​kväll: Om du är en av de som gillar att leva upp i slutet av veckan och stannar sent, dela din fredagskväll med det här hashtaggen.

#FridayFunday: Liknar #FridayNight, fortsätt och använd den här hashtaggen för att skryta om hur mycket kul du har på fredagen.

Lördag Hashtags

Woohoo, det är helg igen! Även om inte så många människor är online på lördag eftersom de är ute efter att göra saker, är det fortfarande en fantastisk dag att posta.

#Lördag kväll: #FridayNight är en annan hashtagg som sträcker sig till nästa dag. Alla vet att lördagskvällen är en stor festkväll också, så det är bara naturligt att vilja dela allt roligt.

#SexySaturday: Klä upp dig för att gå ut denna lördag? Ta ett foto och dela din stil med dina vänner.

# Lördag: Yup, katter igen. Om du inte kan få tillräckligt med katter för #MeowMonday, det finns alltid Caturday!

#SaturdayShenanigans: Lördag är en dag att vara upptagen med att springa ärenden och göra roliga aktiviteter med familjen eller dina vänner. Använd den här hashtaggen för att låta alla veta vad du gör med denna lördag.