Saltar al contenido

Så här ändrar du ett Apple Watch-namn på din iPhone

20 de junio de 2021
TopviewofiPhoneXandAppleWatch d29365857f38452e97f57b8faf4c7970

Vad du ska veta

 • Du kan ändra ditt Apple Watch-namn till vad du vill att det ska vara genom att gå till äpple klocka app> Min klocka > Allmän > Handla om > namn.
 • Din klocka uppdateras automatiskt med det nya namnet.
 • Liksom alla Apple-produkter tilldelas Apple Watch automatiskt ett vänligt namn, vanligtvis inklusive ditt namn och produktens namn.

Den här artikeln beskriver hur du ändrar visningsnamnet på din Apple Watch så att det blir lättare att känna igen när du söker efter dina enheter.

Hur man byter namn på din Apple Watch

Apple Watch använder ditt namn och modellen i enhetsnamnet. Det är bra om det bara finns en person i din familj med ditt namn eller om du bara har en av varje produkt. Men om dessa två villkor inte gäller, vad då? Så här ändrar du ditt Apple Watch-namn till det som fungerar i din värld med din iPhone.

 1. Öppna äpple klocka app på din iPhone.

 2. Välj Min klocka längst ned i appen, till vänster om appen inte öppnas automatiskt för den fliken.

 3. Rulla sedan ner och välj Allmän.

 4. Knacka Handla om.

 5. Knacka namn.

 6. Skriv sedan namnet du vill använda i textrutan. Tryck sedan på Gjort på tangentbordet. Sedan kan du gå tillbaka från Apple Watch-appen och det nya namnet du skapade synkroniseras automatiskt med din klocka.

  Skärmbilder som visar var och hur man ändrar namnet på en Apple Watch med Apple Watch-appen på iPhone.

När du har uppdaterat ditt Apple Watch-namn kan du ändra det igen när som helst. Om du lägger till flera Apple-klockor eller delar ditt konto med någon annan vet du alltid vems klocka tillhör vem.

Varför byta namn på din Apple Watch?

Det kan finnas många anledningar till att du vill ändra namnet på din Apple Watch. Apples namngivningssystem kanske inte fungerar för dig om du letar efter ett enklare sätt att identifiera din enhet när du försöker ansluta den till ett nätverk eller andra enheter eller för att du tycker att det är mycket roligare att namnge dina livlösa objekt efter tecken från din favoritfilm kan byta namn på din Apple Watch hjälpa dig att visa din personlighet och göra det lättare att hitta din enhet om det är något du ofta gör eller om det finns flera Apple Watches anslutna till ditt nätverk.