Saltar al contenido

Så här ansluter du GoPro till din dator

8 de agosto de 2021
Race 982fb219114a48fb96b9c5a2c6f93847

Är du redo att ta bort dina GoPro -bilder från din kamera och till din dator? Vill du ladda upp den till YouTube och bli en stjärna, eller dela dina bästa äventyrsfilmer med dina vänner och familj? Det finns några olika sätt att ansluta din GoPro till din dator och börja arbeta med dina bästa filmer idag. Så här kan du göra det.

Anslut GoPro till datorn med en mikro -USB -kabel

Det enklaste sättet att ansluta din GoPro till din dator är via den medföljande överföringskabeln. Om du inte har kabeln som följde med kommer de flesta GoPro -modeller att använda en USB till Micro USB -kabel, vilket är samma kabel som används för de flesta Android -telefoner.

  1. Stäng av din GoPro -kamera innan du ansluter den till din dator. tryck på Kraft -knappen på kamerans ovansida eller framsida och stäng av den.

  2. Anslut Micro USB -kabeln till din GoPro -kamera, hitta sedan en öppen USB -port på din dator och anslut de två.

  3. Slå på din GoPro -kamera. Den går automatiskt in i USB -läge, enligt en symbol på skärmen. Om det inte går in i USB -läge kan du behöva använda Lägesval knappen för att komma åt den. På många datorer dyker det upp ett meddelande som ger dig åtkomst till innehållet. Om ett meddelande inte visas kontrollerar du stegen nedan, beroende på om du har en Windows- eller Mac -dator, för att hitta filerna på din GoPro -kamera.

  4. På Windows: Om ditt GoPros innehåll inte visas automatiskt när du sätter på kameran, gå till Start meny och välj Min dator (eller Denna PC). Du bör se en GoPro -enhet listad som ett av de objekt du kan bläddra i.

  5. På Mac: En kameraikon ska visas på skrivbordet. Få åtkomst till den via Finder eller genom att minimera alla dina andra fönster och hitta den på din Macs skrivbord.

Hur man ansluter en GoPro till en dator med ett microSD -kort

Instruktionerna för att göra detta är nästan identiska; din dator kommer att läsa microSD -kortet precis som det kommer att läsa din GoPro.

  1. Ta ut SD -kortet från din GoPro och sätt in det i en microSD -läsare.

  2. Du bör då kunna följa samma instruktioner som ovan för att komma åt dina filmer från din enhet.

  3. När du har tillgång till dina GoPro -bilder kan du kopiera det till din dator för enklare redigering och uppladdning.