Saltar al contenido

Så här får du Netflix gratis

22 de junio de 2021
how to get netflix for free 4173976 5dcc9ff02a5646a89af61e18952539da

Netflix är en streamingtjänst med massor av bra innehåll, inklusive originalprogram och filmer som du inte kan se någon annanstans. Mellan ökande medlemsavgifter och tuffa ekonomiska tider har inte alla råd att prenumerera, men det finns några sätt att titta på Netflix gratis. Om du hoppas på att hitta sätt att få fler Netflix-gratis testversioner, bli inte för upphetsad. Netflix har avslutat gratis testversioner i USA med resonemanget att det är gratis att säga upp din prenumeration när som helst.

Dela Netflix-konton med vänner eller familj

Den grundläggande Netflix-planen låter dig bara titta på en show eller film åt gången, men standard- och premiumplanerna gör att du kan titta på flera saker på flera enheter. Med standardplanen kan du titta på upp till två saker samtidigt, och premiumplanen låter dig strömma upp till fyra program eller filmer samtidigt. Den grundläggande Netflix-planen stöder inte HD-streaming, så om du känner någon med en Netflix-prenumeration finns det en god chans att de har standard- eller premiumplanen. Om de litar på dig tillräckligt för att ge ditt lösenord kan du logga in och titta på vad du vill utan att störa deras binge-watching.

Hur du delar ditt Netflix-konto

Netflix låter dig skapa upp till fem separata profiler, som alla kan ha sina egna bevakningslistor och rekommendationer. Detta gör att du kan dela ditt konto utan att dina vänner eller familj täcker dina rekommendationer med program du inte har något intresse av. Så här ställer du in en separat Netflix-profil:

 1. Navigera till Netflix.com.

 2. Välj din användarikon i det övre högra hörnet. Om du ser Vem tittar på? skärm; hoppa ner till steg 3.

 3. Välj Hantera profiler.

 4. Välj Lägg till profil.

  Knappen Lägg till profil på sidan Netflix Hantera profiler

 5. Ange ett namn för den nya profilen och välj FORTSÄTTA.

  Fortsätt-knappen i skärmen Lägg till profil på Netflix

 6. Välj GJORT.

Du kan inte tilldela olika lösenord till varje profil. Nya profiler loggar in med samma e-postadress och lösenord som du använder. Dela bara ditt Netflix-konto med familjemedlemmar och vänner du litar på. Som kontoinnehavare är du ansvarig för de åtgärder som vidtas av alla du tillåter att använda ditt konto.

Så här får du Netflix gratis från ditt telefon- eller kabelföretag

Vissa företag, inklusive mobiltelefonleverantörer och kabelföretag, erbjuder erbjudanden som inkluderar ett gratis Netflix-konto. Det här är inte helt gratis eftersom du måste köpa något för att få det, men det är ett giltigt sätt att få Netflix utan att betala för det direkt. Om du ändå letar efter en ny telefon- eller kabelleverantör kan det vara värt att kolla om det skulle vara en bra affär. Och om du redan är kund hos ett företag som tillhandahåller gratis Netflix finns det ingen nackdel med att dra nytta av erbjudandet. För mer information, kontakta ditt telefon- eller kabelföretag och fråga om de erbjuder några planer som ger fri tillgång till tjänster som Netflix, Hulu eller HBO Go.

Så här får du Netflix gratis med T-Mobile

T-Mobile kastar in ett Netflix-konto utan extra kostnad, men affären är inte tillgänglig för alla kunder. Om du väljer en plan som inte kräver en kreditkontroll eller en förbetald plan är det gratis Netflix-erbjudandet utanför bordet.

T-Mobile webbsida som visar Netflix-affären

Så här får du gratis Netflix från T-Mobile:

 1. Registrera dig för en T-Mobile One-plan.

 2. Se till att du inte väljer en förbetald eller ingen kreditcheckplan.

 3. Lägg till minst en extra rad till din plan. Det gratis Netflix-erbjudandet är endast tillgängligt om du har minst två rader.

 4. Välj att delta i Netflix On Us funktion.

 5. Vänta på ett SMS från T-Mobile och följ instruktionerna.

T-Mobile kan när som helst ändra användarvillkoren för Netflix.