Saltar al contenido

Så här fixar du Disney Plus-felkod 14

15 de junio de 2021
disneypluserrorcode14 f199cfba1d5146f59c40652c75c4e62e

Disney Plus-felkod 14 är en inloggningsfelkod som indikerar ett problem med att logga in på Disney Plus-tjänsten. Du kan ha angett fel e-postadress eller lösenord, fel e-postadress eller lösenord kan ha sparats i din Disney Plus-streamingapp, eller så kan du ha anslutit för många enheter till tjänsten. Under mindre vanliga omständigheter kommer den här koden att visas på grund av ett problem med Disney Plus-servrarna.

Hur ser Disney Plus-felkod 14 ut?

När detta fel inträffar ser du vanligtvis ett av dessa felmeddelanden:

 • Vi kunde tyvärr inte hitta din e-postadress (eller ditt lösenord) i vårt system. Ange din e-postadress igen och försök igen. Om problemet kvarstår besöker du Disney + Help Center (Felkod 14).
 • Fel lösenord. Ange lösenordet igen och försök igen. Om problemet kvarstår kan du försöka återställa lösenordet genom att välja «Glömt lösenord?» (Felkod 14).

Vad orsakar Disney Plus-felkod 14?

Disney Plus-felkod 14 visas vanligtvis när du anger fel användarnamn eller lösenord. Detta är vanligtvis associerat med strömmande enheter som använder Disney Plus-appen, men du kommer också att se ett felkod 14-meddelande när du anger fel lösenord på Disney Plus-webbplatsen. Förutom felaktiga inloggningsuppgifter kan den här felkoden också uppstå om du når maximalt antal auktoriserade enheter på ditt konto. När det händer kan du vanligtvis åtgärda problemet genom att tvinga varje enhet att logga ut. Disney använder ett enhetligt registreringssystem där du använder samma inloggningsinformation för Disney Plus, Disney.com och andra Disney-tjänster. Om du ändrade dina inloggningsuppgifter för Disney.com eller en annan tjänst måste du använda de nya uppgifterna för att logga in på Disney Plus.

Så här fixar du Disney Plus-felkod 14

För att fixa Disney Plus-felkod 14, följ var och en av dessa steg i ordning.

 1. Kontrollerar att du har aktiverat ditt konto. Om du är en helt ny Disney Plus-användare och ser felkod 14 första gången du använder tjänsten, kolla din e-post efter en aktiveringslänk från Disney Plus. Klicka på den länken och följ instruktionerna för att aktivera ditt konto så skulle felet försvinna. Detta steg är endast för första gången användare. Hoppa över detta steg om du framgångsrikt har strömmat från Disney Plus tidigare.

 2. Se till att du använder rätt e-postadress. Kontrollera din e-post och leta efter Disney Plus-kontobekräftelsen som du fick när du först registrerade dig. Om du har flera e-postadresser kan du ha registrerat dig med en annan än den du försöker logga in med.

 3. Försök att logga in på Disney Plus-webbplatsen. Om din e-postadress och lösenord fungerar på Disney Plus-webbplatsen vet du säkert att du anger rätt information.

 4. Se till att du inte ändrade ditt lösenord av misstag. Om du ställer in ett nytt lösenord för en annan Disney-tjänst eller webbplats med samma e-postmeddelande som är kopplat till ditt Disney Plus-konto måste du använda det nya lösenordet för att logga in på Disney Plus-webbplatsen och appen.

 5. Testa en annan streaming-enhet. Om Disney Plus fungerar på andra strömmande appar medan du tillhandahåller en felkod 14 på en enhet, finns det ett problem med den enheten. Det kan vara ett problem med appen, eller så kan enheten inte vara korrekt auktoriserad på grund av att det redan finns för många auktoriserade enheter inloggade på ditt Disney Plus-konto.

 6. Installera om din Disney Plus-app. Ta bort Disney Plus-appen från streaming-enheten som ger dig problem och installera sedan om den. När installationen är klar försöker du logga in och strömma.

 7. Tvinga alla enheter att logga ut. Detta får alla auktoriserade enheter att logga ut från Disney Plus-appen, så att nya enheter kan godkännas.

  1. Logga in på ditt konto på Disney Plus-webbplatsen.
  2. Flytta muspekaren över din profilikon i det övre högra hörnet och klicka konto i rullgardinsmenyn.
  3. Klick Logga ut från alla enheter.
  4. Ange ditt lösenord och klicka LOGGA UT.
  5. Logga in igen på enheten som tillhandahöll kod 14-felet och se om felet kvarstår.
 8. Återställ ditt Disney Plus-lösenord. Detta kommer att säkerställa att du har ett giltigt lösenord, och det ger dig också möjlighet att tvinga enheter att logga ut.

  1. Klicka på Disney Plus-huvudsidan LOGGA IN.
  2. Ange din e-postadress och klicka FORTSÄTTA.
  3. Klick GLÖMT DITT LÖSENORD?
  4. Vänta på ett e-postmeddelande från Disney Plus, ange koden du får och klicka FORTSÄTTA.
  5. Ange nytt lösenord och klicka FORTSÄTTA.
  6. Använd ditt nya lösenord för att logga in på Disney Plus-appen på din telefon eller strömmande enhet och kontrollera om kod 14 kvarstår.
 9. Kontakta Disney Plus. Om du fortfarande ser felkod 14 kan du kontakta Disney Plus kundtjänst. Det kan finnas ett pågående problem eller till och med ett helt nytt fel som de inte vet om du inte berättar för dem.