Saltar al contenido

Så här fixar du Disney Plus felkod 43

31 de julio de 2021
disneypluserrorcode43 25f7141217a14715845aa72ebaeef679

Disney Plus felkod 43 är en felkod för uppspelning som kan orsakas av anslutnings- eller tillgänglighetsproblem. Det kan uppstå när din Disney Plus -app eller webbspelare inte kan ansluta till Disney Plus -servrarna, och det kan också dyka upp om du försöker spela upp en film eller ett program som har tagits bort från tjänsten. Du kan åtgärda det tidigare problemet genom att reparera eventuella anslutningsproblem som du kan ha, medan det senare bara kan lösas om Disney tar tillbaka innehållet vid ett senare tillfälle.

Hur ser Disney Plus -felkod 43 ut?

När detta fel uppstår ser du vanligtvis detta felmeddelande:

 • Vi kan tyvärr inte spela upp videon du begärde. Var god försök igen. Besök Disney+ Hjälpcenter (felkod 43) om problemet kvarstår.

Vad orsakar Disney Plus felkod 43?

Disney Plus felkod 43 anger ett problem med anslutning eller tillgänglighet. Den vanligaste orsaken till denna felkod är ett anslutningsproblem mellan din Disney Plus -app eller webbspelare och Disney Plus -servrar, som kan åtgärdas genom att fixa din internetanslutning, reparera din Disney Plus -app eller uppdatera din webbläsare. Den mindre vanliga orsaken är tillgänglighet på innehåll, vilket i huvudsak betyder att serien eller filmen du försöker titta inte längre finns på Disney Plus -servrarna.

Så här fixar du Disney Plus felkod 43

För att fixa Disney Plus felkod 43 och börja strömma igen, följ var och en av dessa uppsättningar i ordning:

 1. Försök ladda videon igen. Om felkoden orsakades av ett tillfälligt anslutningsproblem kan det spela bra på det andra försöket.

 2. Prova att spela en annan video. Om andra videor spelar bra kan den du försöker titta på ha tagits bort från Disney Plus. I så fall kan du kontakta Disney Plus kundtjänst för att fråga om det finns en tidslinje för när den kan komma tillbaka till tjänsten.

 3. Se till att din enhet är kompatibel. Kontrollera den officiella kompatibilitetslistan för Disney Plus. Medan tjänsten fungerar på ett brett utbud av enheter finns det vissa, särskilt äldre strömmande enheter, som inte stöds.

 4. Starta om Disney Plus -appen eller din webbläsare. Avsluta appen eller din webbläsare helt om du tittar på en dator. När den har stängts av helt startar du appen eller din webbläsare igen och kontrollerar om felkod 43 kvarstår.

 5. Stäng av och starta om enheten. Oavsett om du använder en telefon, dator eller set-top-streamingbox, stäng av den helt och starta om den. I vissa fall kan du behöva koppla bort enheten från strömmen för att stänga av den helt. När det har startat om, kontrollera om felkoden har försvunnit.

 6. Verifiera din internetanslutningshastighet och stabilitet. Utför ett internethastighetstest, helst med samma enhet som du ser felkoden. Kör till exempel hastighetstestet med din telefon om Disney Plus -telefonappen visar felkod 43. Disney Plus rekommenderar en internetanslutning som kan uppfylla eller överstiga följande hastigheter:

  • Högupplöst innehåll: 5.0+ Mbps
  • 4K UHD -innehåll: 25,0+ Mbps

  Om din anslutningshastighet inte är tillräckligt snabb, kontakta din internetleverantör (ISP) för hjälp. Du kanske kan uppgradera, eller det kan vara ett problem med din tjänst som de kan åtgärda.

 7. Kontrollera andra streamingappar. Om du har andra streamingappar, som Netflix, Hulu eller YouTube, kontrollera om de kan strömma. Om ingen av dina streamingappar fungerar, är det något fel med din internetanslutning. Om din enhet inte alls har tillgång till internet måste du fixa din internetanslutning för att fortsätta.

 8. Rensa dina cachade data. Om du försöker titta på Disney Plus med webbspelaren, rensa webbläsarens cacheminne. Om du använder en Disney Plus-app måste du följa enhetsspecifika steg för att rensa cacheminnet. Vissa enheter ger inte det alternativet alls, i vilket fall avinstallation och ominstallering av appen kommer att ha samma effekt. Här är några enhetsspecifika procedurer:

  • Rensa cacheminnet på din Android
  • Rensa cacheminnet på din iOS -enhet
  • Rensa cacheminnet på din Fire TV -enhet

  Så här rensar du cacheminnet på en Roku:

  1. tryck på Hem på fjärrkontrollen för att återgå till startskärmen.
  2. Tryck Hem fem gånger
  3. Tryck Upp en gång, Spola tillbaka två gånger, då Snabbspola dubbelt.
  4. Din Roku rensar cacheminnet och startar om om cirka 30 sekunder.
 9. Logga ut från Disney Plus -appen eller webbplatsen. Logga ut helt och logga sedan in igen. I sällsynta fall kan denna kod orsakas av autentiseringsproblem. Genom att logga ut och in igen, uppdaterar du dina uppgifter och kan lösa problemet.

 10. Kontrollera din faktureringsstatus. I sällsynta fall kan problemet orsakas av problem med din faktureringsstatus. Kontrollera din faktureringssida i ditt Disney Plus -konto för att se till att du har angett rätt information. Du kan också kontakta Disney Plus kundtjänst för att se till att du är aktuell med dina betalningar och att ditt konto är aktivt.