Saltar al contenido

Så här fixar du när Discord inte kommer att installeras

29 de julio de 2021
discordwontinstall04 b352347b7651493dbaa64eebd79e70b4

När Discord inte laddar ner eller installerar, hindrar det dig från att chatta med de personer du älskar mest eller åtminstone gillar att spela spel med. Lyckligtvis finns det ett antal sätt att fixa det när oenighetskonfigurationen misslyckades. Dessa instruktioner fungerar för Windows 7, 8.1 och 10, även om skärmdumpar togs i Windows 10.

Orsakerna till Discord-installationen misslyckades Fel

Om du har problem med att Discord inte laddar ner finns det ett antal skäl som kan vara fallet – troligtvis är det en mjukvara, eller kanske till och med din webbläsare, som blockerar processen. Om du stöter på Installations misslyckades fel när du försöker installera Discord är det inte alltid klart varför det händer. Lyckligtvis löser problemet med en ren installation som börjar helt från början.

Hur man felsöker när oenighet inte laddas ner

Om du tycker att Discord inte laddas ner ordentligt, vilket gör det omöjligt att installera det i första hand, finns det några saker du kan försöka fixa.

  1. Se till att du försöker ladda ner Discord från den officiella webbplatsen. Det är möjligt att du har försökt ladda ner den från en olaglig källa som är mer intresserad av att visa annonser och skadlig programvara än programvaran du vill installera.

  2. Testa en annan webbläsare. Det är möjligt att webbläsaren du använder har ett inbyggt skyddande tillägg eller program som förhindrar nedladdning av programvara.

  3. Starta om datorn och försök igen. Det kan hända att det finns programvara som kör som stör Discord-nedladdningen ordentligt.

Hur man löser Discord-installationen misslyckades fel

Om du bara kan ladda ner Discord men installationen av Discord-uppdateringen misslyckades eller om du stöter på olika Windows-installationsfel måste du rensa systemet och installera om det från grunden. Om du fortfarande har problem är det troligt att ovanstående tekniker för ren installation hjälper till att åtgärda något misslyckades installationen misslyckades fel, men om inte, finns det ett par andra saker som är värda att prova också.

  1. Uppdatera Windows. Det är möjligt att din version av Windows inte uppfyller minimikraven för Discord och så får installationsprogrammet problem. En Windows-uppdatering till den senaste versionen för att se till att du har allt du behöver för att köra Discord ordentligt.

  2. Uppdatera dina drivrutiner. Även om det är osannolikt är det möjligt att en drivrutinkonflikt orsakar att ditt system har problem med att installera applikationer som Discord. Uppdatera dina drivrutiner för att se till att det inte är problemet.

  3. Kör en skadlig programvara. Skadlig programvara kan orsaka alla slags frustrerande problem på din dator. Om du har en bra antivirusklient installerad är du förmodligen säker, men det gör aldrig ont att köra en genomsökning på samma sätt.