Saltar al contenido

Så här öppnar du alltid e -postmeddelanden i maximerat Windows

9 de septiembre de 2021
overhead view of man working on laptop with huge monitor 630904195 57d88dce5f9b589b0a096a0a

Om du vill optimera din bildskärms användning medan du läser e -postmeddelanden, maximera meddelandefönstret. Om du inte vill behöva göra det för varje meddelande du öppnar, använd det här tricket för att få det att hända automatiskt varje gång. Tricket är baserat på hur Microsoft Windows sparar och återanvänder fönsterstorleksinformation. Följande instruktioner förklarar hur du kan ändra storlek på standardfönstret, så meddelandefönster öppnas i den storlek du föredrar. Dessa instruktioner gäller för Microsoft Windows -operativsystemet.

Öppna e -postmeddelanden i maximerat Windows

Följ dessa steg när du vill visa dina e -postmeddelanden så att meddelandefönstren fyller skärmen:

  1. Öppna alla e-postmeddelanden genom att dubbelklicka eller dubbelklicka på det.

  2. Se till att fönstret inte är maximerat. Om det är det, i det övre högra hörnet av fönstret, välj Återställa ner ikon (bredvid X) för att minimera fönstret.

  3. Flytta fönstret till det övre vänstra hörnet av skärmen, så långt till hörnet du kan få det.

    E-postfönstret flyttades till skärmens övre vänstra hörn

  4. Dra fönstret längst ned till höger i fönstret till skärmens nedre högra hörn. Du maximerar i huvudsak manuellt fönstret utan att det passar perfekt på skärmen.

    E -postfönstret nästan maximerat

  5. Stäng e -postfönstret och öppna samma eller ett annat e -postmeddelande igen. E-postmeddelandet bör öppnas i detta halvmaksimerade tillstånd varje gång.