Saltar al contenido

Så här ställer du in en standardsignatur i Apple Mail

19 de agosto de 2021
GettyImages 172178405 51300c946d7a41b7a2bda4f938b0c798

Vad man ska veta

 • Välj Post > Preferenser > Underskrifter. Markera ett konto, tryck på + för att skapa en ny signatur och namnge signaturen.
 • Välj Matcha alltid mitt standardmeddelandefont så signaturen och meddelandetexten matchar. Eller välj Formatera > Visa teckensnitt att göra ändringar.
 • Välj Formatera > Visa färger för att ändra signaturfärg. Välj Redigera > Lägg till länk för att lägga till en länk. Dra en bild till signaturområdet för att lägga till den.

Den här artikeln förklarar hur du ställer in en standard e -postsignatur i Apple Mail och använder olika signaturer för olika konton. Instruktionerna täcker Mail för macOS 10.10 och senare.

Så här ställer du in en standardsignatur för ett konto i Mac OS X Mail

Om du vill definiera standardsignaturen för ett e -postkonto i Mac OS X Mail öppnar du programmet Mail. Sedan:

 1. Välj Post > Preferenser från menyraden. Tangentbordskommandot är Kommando+, (kommatecken).

 2. Gå till Underskrifter flik.

  Fliken Apple Mail Signatures

 3. Markera önskat konto i den vänstra panelen.

  Apple Mail Signatures -fönster med en e -postadress markerad

 4. tryck på + knappen för att skapa en ny signatur. Skriv ett namn som hjälper dig att känna igen signaturen, till exempel «Arbete», «Personligt», «Gmail» eller «Citat».

  Apple Mail Signatures -fönstret med plustecknet markerat

 5. Mail skapar en standardsignatur för dig. Redigera signaturens text i området till höger i fönstret.

  Teckensnittsfönster i Apple Mail

 6. Markera rutan bredvid Matcha alltid mitt standardmeddelandefont om du vill att signaturtexten ska matcha meddelandetexten. Markera inte den här rutan om du vill ändra teckensnittet i din signatur. Om du vill ändra texten markerar du den och väljer Formatera > Visa teckensnitt i menyraden. Gör dina val på skärmen Teckensnitt.

  Matcha alltid teckensnittslådan i Apple Mail

 7. Om du vill ändra färgen på hela eller delar av din signatur markerar du texten och väljer Formatera > Visa färger i menyraden. Välj en ny färg.

  Apple Mail med alternativet Visa färger under menyn Format markerad

 8. Om du vill lägga till en webbplatslänk till din signatur skriver du huvuddelen av webbadressen, t.ex. lifewire.com. Mail gör det till en live -länk. Om du vill visa länkens namn istället för URL -adressen anger du namnet, t.ex. Lifewire, markera det och välj Redigera > Lägg till länk från menyraden. Skriv webbadressen i listrutan och tryck på OK.

  Apple Mail med alternativet Lägg till länk under redigeringsmenyn markerat

 9. Lägg till en liten bild i din signatur genom att dra den till signaturfönstret. Du kan också dra poster i din Kontakter -app till signaturfönstret, där de visas som vCards.

 10. Markera kryssrutan bredvid Placera signaturen ovanför den citerade texten.

  "Placera signatur ovanför citerad text" i Apple Mail -inställningar

 11. Stäng Underskrifter inställningsfönster för att spara ändringarna.

Varje meddelande du skickar från det valda kontot innehåller standardsignaturen du just skapat.

Applicera en signatur i farten

Om du inte använder en standardsignatur med ett konto kan du välja vilken signatur som helst som du har skapat för ett e -postmeddelande. När du skriver ett nytt meddelande, mittemot Från fältet på höger sida av skärmen är a Signatur rullgardinsmenyn. När du har skrivit din e-post väljer du signaturen du vill använda från rullgardinsmenyn och Mail lägger till den längst ner i ditt meddelande.

Att välja en signatur