Saltar al contenido

Så här ställer du in Fitbit-aviseringar

15 de julio de 2021
GettyImages 1006857332 5c1435d5c9e77c0001cc3700

Förutom aktivitetsspårning har din Fitbit många användbara funktioner. Om du vet hur du ställer in aviseringar på Fitbit Versa kan du aktivera dina Fitbit-aviseringar för att spegla några av dina smarttelefons meddelanden, så att du kan hålla dig uppdaterad direkt från din handled. Instruktionerna i den här artikeln gäller iOS- och Android-enheter. Alla Fitbits med LCD-skärm kan stödja telefonaviseringar.

Så här ställer du in aviseringar på Fitbit för iPhone

För att få din iPhones aviseringar på din Fitbit behöver du telefonens Bluetooth-aktiverade, Stör ej avstängd och båda enheterna i närheten av varandra.

 1. Navigera till på din iPhone inställningar > Meddelanden och aktivera önskade appar.

 2. Öppna Fitbit-appen och tryck på konto ikonen till i det övre vänstra hörnet.

 3. Välj din enhet under Enheter.

 4. Knacka Meddelanden, växlar sedan varje meddelandekategori som du vill aktivera. Meddelanden skickas bara från standardappen för varje kategori.

 5. Om din Fitbit stöder appaviseringar, gå tillbaka till Meddelanden skärm och tryck på App anmälningaroch välj sedan varje app du vill ha aviseringar för.

 6. Navigera till konto > Din enhet > Synkronisera och tryck på Synkronisera nu för att tillämpa dina uppdaterade inställningar på din Fitbit-tracker.

Rich Fury / Getty.

Så här ställer du in aviseringar på Fitbit för Android

För att få din Android-smarttelefons meddelanden på din Fitbit behöver du telefonens Bluetooth-aktiverade, Stör ej avstängd och båda enheterna i närheten av varandra. Din telefon måste också ha Android 5.0 Lollipop eller högre. Följande instruktioner gäller menylayouterna för Android 8.0 och senare. Vissa menyelement kan finnas på olika platser i äldre versioner av Android, men processen förblir densamma.

 1. Navigera till på din Android-enhet inställningar > Appar och aviseringar > Meddelanden > På låsskärmen. Knacka Visa inte aviseringar alls om det är valt att inaktivera det.

 2. Navigera till inställningar > Appar och aviseringar > Se alla appar.

 3. Tryck på appen du vill kontrollera och tryck på Meddelanden. Aktivera aviseringar genom att slå på Visa notifikationer.

 4. Öppna Fitbit-appen och tryck på konto ikonen i det övre vänstra hörnet.

 5. Under Enheter, tryck på din tracker och bläddra sedan till Allmän rubrik och knacka Alltid ansluten för att aktivera det.

 6. Knacka Meddelanden.

 7. Tryck på aviseringskategorin som du vill aktivera. Alla tillgängliga appar för den kategorin visas och du kan välja din app för varje kategori.

 8. Om din Fitbit stöder appaviseringar, navigera till konto > Din enhet > Meddelanden > App anmälningar och välj varje app du vill ha aviseringar för.

 9. Navigera till konto > Din enhet > Synkronisera och knacka Synkronisera nu för att tillämpa dina uppdaterade inställningar på din Fitbit-tracker.

Om du inte får aviseringar från Fitbit Versa finns det ett antal saker du kan försöka fixa din Fitbit.

Vad är Fitbit-aviseringar?

Meddelandefunktionen relaterar inte till Fitbit-appens meddelanden på din smartphone. Det är en separat funktion som speglar några av dina smarttelefons meddelanden på din Fitbit-enhet. Fitbit har lagt till stöd för aviseringar till många av deras aktivitetsspårare de senaste åren, men stödnivån varierar mellan enheter och beror på vilken smartphone du använder. Om du har en Fitbit som släppts under de senaste åren som har en skärm, bör den ha någon form av anmälningssupport.