Saltar al contenido

Så här stänger du av och på din Fitbit Tracker

30 de junio de 2021
fitbitonoff 5c1090f0c9e77c000164f572

Processen att stänga av och sätta på en Fitbit-tracker kan variera från modell till modell, men det är möjligt att göra det på de flesta enheter. Här är allt du behöver veta om att slå av och på din Fitbit igen. Att stänga av en Fitbit-tracker skiljer sig från en omstart eller en återställning. En omstart kommer att stänga av och slå på trackern, inom en åtgärd, och du förlorar ingen data. En återställning tar bort alla data och återställer enheten till fabriksinställningarna. Dessa instruktioner är för att stänga av en Fitbit och sedan slå på den.

Vilka Fitbit Trackers stänger av?

Inte alla Fitbit-modeller stängs av. De som kan är Fitbit Blaze, Fitbit Ionic, Fitbit Versa, Fitbit One, Fitbit Surge och Fitbit Sense. Möjligheten att stänga av en Fitbit bör inte påverka ditt beslut när du väljer vilken fitnessspårare du ska köpa, eftersom väldigt få människor faktiskt behöver göra det. De viktigaste funktionerna du bör titta efter när du köper en Fitbit är: batteriets livslängd, spårningsfunktioner och enhetens övergripande utseende och stil. Instruktioner för hur du stänger av en Fitbit-tracker varierar beroende på modell eller typ av bärbar dator.

Hur man stänger av en Fitbit Blaze

 1. Från Hem svep åt vänster tills du ser inställningar redskap.

 2. Knacka inställningar.

 3. Bläddra ner och knacka på Stänga av.

 4. Knacka Ja att bekräfta.

  Fitbit Ionic Fitness Tracker.

  .

 5. Tryck på valfri knapp för att slå på Blaze igen

Hur man stänger av en Fitbit Ionic, Versa eller Versa 2

 1. Från Hem svep åt vänster tills du ser inställningar redskap.

 2. Knacka inställningar.

 3. Bläddra ner och knacka på Handla om.

 4. Bläddra ner och knacka på Stänga av.

 5. Knacka Ja att bekräfta.

 6. Tryck på valfri knapp för att slå på Fitbit igen.

Hur man stänger av en Fitbit Sense och Versa 3

 1. Från Hem svep åt vänster tills du ser inställningar redskap.

 2. Knacka inställningar.

 3. Bläddra ner och knacka på Stänga av.

 4. Knacka Ja att bekräfta.

 5. För att sätta på Sense och Versa 3 igen, håll ned knappen tills enheten vibrerar.

Hur man stänger av en Fitbit Surge

 1. Från Hem svep åt vänster tills du ser inställningar redskap.

 2. Knacka inställningar.

 3. Bläddra ner tills du ser Stänga avoch tryck på pilen i det nedre högra hörnet.

 4. Tryck på bock för att bekräfta avstängning.

 5. Tryck på valfri knapp för att slå på Surge igen.

Hur man stänger av en Fitbit One

Anslut Fitbit One till USB-laddningskabeln och anslut den till en strömkälla. Håll den intryckt medan den är inkopplad huvudknappen för åtminstone 12 sekunder. För att sätta på One igen, tryck och håll ned valfri knapp i några sekunder. För att aktivera en Fitbit-fitnessspårare, se till att den har åtminstone lite batteriström genom att ladda den i minst fem minuter.

Ska jag stänga av min Fitbit?

Att helt stänga av en Fitbit-tracker har väldigt liten fördel, men det kan vara användbart när du ger en Fitbit till någon annan eller sparar batteritid när du reser utan laddningskabel. Till exempel, om du reser utomlands och glömmer att packa laddningskabeln, vore det meningsfullt att stänga av Fitbit medan du är i ett fordon eftersom det är osannolikt att du registrerar många steg vid den tiden. Medan många flygningar fortfarande ber passagerare att stänga av en del av sin elektronik, har du inget säkerhetsrelaterat behov av att stänga av en Fitbit medan du är på ett flygplan.

Vad gör jag om min Fitbit inte stängs av?

Om din Fitbit-modell inte har en avstängningsfunktion kan du fortfarande stänga av den genom att vänta på att batteriet tar slut. För att sätta på den igen, anslut laddningskabeln och anslut den till ett eluttag. Det bör börja laddas och slås på.