Saltar al contenido

Så här tar du bort meddelanden på Apple Watch

20 de junio de 2021
GettyImages 1172890728 193b6b9bb30b411aa1bdc4c27587a884

En av de vanligaste användningarna av Apple Watch är att svara på textmeddelanden direkt på själva enheten. Tillsammans med att skapa texter kommer alternativet att radera meddelanden, vilket är viktigt för att bevara lagringsutrymme. Så här tar du bort meddelanden på en Apple Watch. Dessa instruktioner gäller alla versioner av Apple Watch och watchOS.

Varför ta bort meddelanden från Apple Watch?

Apple Watch levereras med mellan upp till 32 GB lagringsutrymme, beroende på modell. Det är inte troligt att du fyller i allt detta med enbart texter, men meddelanden är en plats där du kan rensa lite utrymme om behovet uppstår. Med tanke på hur tråkig processen är bör du överväga att ta bort textmeddelanden som ett av flera sätt för att frigöra data på din enhet.

Så här tar du bort meddelanden på Apple Watch

Det skulle vara vettigare och ta mindre tid att ta bort alla meddelanden från Apple Watch samtidigt. Tyvärr är en ren svepning av meddelanden inte ett alternativ. Du kan dock ta bort konversationer en i taget. Här är hur.

  1. tryck på Digital Crown på Apple Watch för att komma åt appskärmen.

  2. Välj Meddelanden och bläddra ner till konversationen du vill radera.

  3. Svep åt vänster på konversationen för att avslöja två alternativ.

  4. Tryck på det röda Soptunna till höger för att radera tråden.

  5. Upprepa dessa steg för alla konversationer som du vill ta bort från din Apple Watch.

Nackdelar med att ta bort meddelanden från Apple Watch

Medan många appar synkroniseras mellan Apple Watch och iPhone, är Messages inte en av dem. Konversationer som du tar bort från klockan kommer fortfarande att finnas på din iPhone och trådar som du rensar på din telefon kan finnas kvar på din klocka. Vad det betyder är att det inte finns några praktiska fördelar att radera meddelanden från Apple Watch utanför vissa organisatoriska förbättringar och extra lagringsutrymme. Du är nog bättre med att städa upp din musikapp, vilket kan vara mer en rymdsvin än meddelanden.