Saltar al contenido

Så här vidarebefordrar du flera e-postmeddelanden från en Mac

23 de julio de 2021
abstract backgrounds pattern of lots of arrows pointing in same direction 903607642 5b38c25f46e0fb005b455342 02966446c7894ffc97647593a4aa6a80

Varje dag skickar, tar du emot och vidarebefordrar e-postmeddelanden i Mail-appen på din Mac. Men visste du att du kan vidarebefordra flera olika e-postmeddelanden i Mail och få dem alla att visas som ett enda meddelande? Vi visar dig hur du gör just det. Du kanske undrar varför du behöver vidarebefordra flera e-postmeddelanden samtidigt snarare än att bara skicka varje meddelande individuellt. Det korta svaret är att om alla meddelanden är relaterade – kanske du köper biljetter till ett evenemang för en grupp vänner och du kommunicerar med dessa vänner individuellt – kan det vara förvirrande för mottagarna att hålla reda på dem. Instruktionerna i den här artikeln gäller Mail på macOS Catalina (10.15). Samma funktion finns i tidigare versioner av Mail, men meny- och kommandonamnen kan skilja sig åt.

Hur vidarebefordrar du flera e-postmeddelanden

Så här vidarebefordrar du flera e-postmeddelanden i Mail:

  1. I Mail, i meddelandelistan, håll ner kontrolltangenten och välj sedan alla meddelanden du vill vidarebefordra. Om du grupperar dina meddelanden efter tråd, markeras som standard hela tråden genom att välja det första meddelandet i tråden.

  2. Från Meddelande menyn, välj Fram.

    För att vidarebefordra hela meddelandet, inklusive rubriken, från Meddelande menyn, välj Vidarebefordra som bilaga. Ett nytt e-postmeddelande öppnas med vidarebefordrade meddelanden i kroppen.

  3. I det nya e-postmeddelandet skriver du namnen eller e-postadresserna på de personer du vill vidarebefordra e-postmeddelandena till, ett ämne för ditt e-postmeddelande och eventuella meddelanden i e-postmeddelandet. När du är klar väljer du Skicka.

Hur du vidarebefordrar flera e-postmeddelanden i tidigare versioner av e-post

Om du använder Mail-appen på en dator som kör Mac OS X Lion (10.7) eller tidigare, gör du följande steg för att vidarebefordra flera e-postmeddelanden:

  1. I Mail, i meddelandelistan, håll ner kontrolltangenten och välj sedan alla meddelanden du vill vidarebefordra.

  2. Från Fil menyn, välj Nytt meddelande.

  3. I det nya e-postmeddelandet skriver du namnen eller e-postadresserna på de personer du vill vidarebefordra e-postmeddelandena till, ett ämne för ditt e-postmeddelande och eventuella meddelanden i e-postmeddelandet.

  4. Från Redigera menyn, välj Lägg till valda meddelanden. I vissa versioner av Mail är Lägg till valda meddelanden kommandot visas i Meddelanden menyn istället.