Saltar al contenido

Så här vidarebefordrar du Windows Live Hotmail till Gmail

14 de septiembre de 2021
outlook com inbox 595f88fc3df78c554d669890

En enkel inställning för vidarebefordran av konton i ditt Outlook.com-konto skickar kopior av all din e-post till Gmail samtidigt som ditt Outlook.com-konto bevaras för framtida bruk. Microsoft ersatte Hotmail med Outlook.com i början av 2013. Outlook.com -användare kan fortsätta att skicka och ta emot e -post med sina Hotmail -adresser. Så här omdirigerar du alla dina nya inkommande Outlook.com -e -post automatiskt till ditt Gmail -konto:

  1. Logga in på ditt Outlook.com -konto.

  2. Klicka på inställningar ikon högst upp på skärmen (det liknar en kugge). I botten av inställningar fönster, klicka Visa alla Outlook -inställningar för att starta ett fönster med helskärmsinställningar.

  3. Välj Post > Spedition från de två vänstra navigeringsrutorna för att avslöja inställningen för vidarebefordran av adresser.

  4. Kolla Aktivera vidarebefordran och skriv din Gmail -adress i rutan. Om du vill bevara en kopia av meddelandet i ditt Outlook.com -konto väljer du Behåll en kopia av vidarebefordrade meddelanden. Om du låter den här inställningen vara avmarkerad omdirigeras Outlook utan att spara.

Gmailify som ett alternativ till vidarebefordran

Istället för att vidarebefordra från Outlook.com kan du också importera Outlook.com till Gmail med Gmailify From i Gmail, Gmailify-verktyget stöder kontoimport och skicka-as-funktioner, så att du fortfarande kan svara på Outlook.com-e-postmeddelanden som din Outlook.com -e -postadress, men från Gmail: s välbekanta gränssnitt. Besök var och en av dina e -posttjänster minst en gång var tredje månad. Vissa e -postleverantörer raderar inaktiva konton, inklusive e -post och mappar som de innehåller.