Saltar al contenido

Topp 6 Pokémon Go Cheat Codes

28 de junio de 2021
GettyImages 586745390 5c3e6779c9e77c000168483c

Nintendos Pokemon Go uppmuntrar spelare att komma ut i världen och fånga en mängd små fickmonster med sina mobila smartphones; spelet kan dock också bli konkurrenskraftigt och dessa fusk kan hjälpa dig att ligga före. Oavsett om du behöver fånga en Pokémon som inte finns i ditt geografiska område eller inte kan vänta på att ett evenemang ska slutföras, har vi täckt dig. Fusk rekommenderas inte av skaparna av Pokémon Go och vissa fusk, såsom lokalförfalskning, kan orsaka att ditt konto blir förbjudet. Var försiktig.

Spoof din Pokemon Go-plats

Pokemon Go är ett platsbaserat mobilspel, vilket innebär att vissa Pokemon kanske eller inte är tillgängliga beroende på din geografiska plats. Som ett resultat av denna begränsning har vissa spelare tagit sig till det som kallas plats eller GPS-spoofing där de lurar sin enhet att tro att den är någonstans som den inte är.

Vill du se någonstans som du inte är ?.

För att följa dessa steg på en iPhone måste den först fängslas.

Spoofing Pokemon Go Location på iOS

 1. Öppna Cydia app på din jailbroken iPhone.

 2. Söka efter iOSRoamingGuide och installera den.

 3. Öppna Äpple Kartor på din iPhone och placera kartan på en plats där du vill förfalska din GPS.

 4. Tryck på platsen på kartan för att släppa en nål.

  Släppa en nål i Apple Maps

 5. Scrolla neroch välj bit kinesisk text – knappen är på ett främmande språk och kan inte ändras. För att återgå till din faktiska GPS-angivna plats, ta bort stiftet från Apple Maps och tryck sedan på på plats-knappen (ihålig pil) i det nedre vänstra hörnet för att återställa din plats.

 6. Du är nu redo att spela Pokemon Go på din valda plats!

Spoofing Pokemon Go Location på Android

 1. Ladda ner Fake GPS Go från Google Spela Lagra.

 2. Öppna inställningar app på din Android-enhet.

 3. Bläddra ner till Om telefon och välj det – det här alternativet kan finnas under Systemet menyn beroende på din telefonmodell.

 4. Knacka visas Bygga nummer sju gånger för att din enhet ska placeras i utvecklarläge.

 5. Välj nu Utvecklaralternativ menyalternativ som visas.

  Utvecklaralternativ på Android

 6. Välj Välj mock location app och välj Falsk GPS Go.

 7. Slutligen öppna Falsk GPS Go app och välj plats du vill förfalska. För att sluta spoofing, tryck bara på Sluta knapp.

 8. Du är nu redo att spela Pokemon Go på din valda plats!

Hoppar över Pokémon Go-animationer

Ibland har du bara inte tid att sitta igenom alla animationer som finns i Pokemon Go-appen – trots allt kan du fånga Pokémon istället för att bara sitta. Följ dessa steg för att hoppa över raid-, fångst- och evolution-animationerna i Pokemon Go.

Pokemon Go-spel i en hand. Zubat

Har du inte tid att vänta? Prova dessa knep för att påskynda ditt spel.

Skip the Catch Animation

 1. Tryck på Pokémon du vill fånga som vanligt.

 2. Använd ett finger för att använda den andra handen svep från höger till vänster längst ned på skärmen – lämna fingret kvar i det vänstra hörnet och ta inte bort den.

 3. Kasta Poke-bollen som du normalt skulle göra.

 4. Ta bort fingret från vänster hörn när Poke-bollen träffar Pokémon.

 5. Tryck på skärmen för att lämna menyn Poke Ball och tryck sedan på Springa ikon längst upp till vänster för att slutföra fångsten medan du kringgår fångningsanimationen.

 6. Kontrollera om du lyckats fånga Pokémon, om inte, försök igen.

Skip the Raid Animation

 1. Skapa ett tomt team för raiden.

 2. Gå med i raiden du vill delta i.

 3. Välj det tomma laget du hade skapat tidigare.

 4. Vänta tills raiden börjar. När det väl är uppmanat kommer du att uppmanas att göra det välj ditt riktiga raid-team – detta går förbi den normala Raid-animationsskärmen.

Hoppa över Evolution Animation

Har du inte tid att vänta på att evolutionsanimationen är klar? Sluta spelet och starta om det – processen är verkligen så enkel. När evolutionsanimationen börjar, helt enkelt tvinga sluta speletoch starta den igen. Processen för att starta spelet är vanligtvis mycket kortare än den tid det tar för evolutionanimationen att slutföra, vilket sparar lite tid.

Pokemon Go-samling i Rom

Ta enkelt ner gym med vänner.

Sparka enkelt Pokémon från gym

Om du har några vänner med dig är det möjligt att ta bort alla Pokémon från ett gym. Ingenting kan stoppa dig och dina vänner med detta fusk ombord. Vet bara att detta är ett kraftfullt fusk, så använd dess makt med ansvar och försiktighet.

 1. Börja din gymkamp med två andra vänner, vilket gör tre spelare totalt.

 2. Har båda Spelare 1 och spelare 2 drop-out omedelbart och låt spelaren 3 fortsätta slåss.

 3. Har båda Spelare 1 och spelare 2 går med i en ny gymkamp.

 4. Ha Spelare 1 drop-out omedelbart och tillåta Spelare 2 att fortsätta slåss.

 5. Ha Spelare 1 gå med i en ny gymkamp.

 6. Ha varje spelare avsluta sina strider. På grund av hur Pokemon Go hanterar gymkampar kommer Pokemon i fråga att hanteras avsevärt mer, så att du kan ta bort den från gymmet.

Hoppa framåt i tiden

Behöver du gå framåt i tid för att slutföra en uppgift eller bara inte kan vänta med att hämta ditt nästa raidkort? Ett alternativ är att skjuta telefonens datum och tid manuellt framåt i inställningarna. Följ dessa steg för att enkelt ändra datum på din telefon och få det du behöver på kortare tid.

Stoppur och färgglada lampor

Många av telefonens tjänster och appar kan förlita sig på klockan och att ändra enhetens tid kan orsaka oönskat beteende på din enhet.

Ändra tid på iPhone: Inställningar> Allmänt> Tid och datum

Ändra tid på Android: Inställningar> Mer> Datum och tid

Leta upp Pokémon med online-spårare

Har du inte tid att hitta var en specifik Pokemon kan dyka upp på kartan? Använd gratis spårare online för att hålla ett öga på det omgivande området och känna till statusen för gym, raider och andra evenemang som dyker upp runt dig. Vår bästa rekommendation för en sådan webbplats är PokeHuntr, följt av Pokemon Go Map, men du kan också hitta dina egna alternativ genom att söka med din favoritsökmotor.

Åsidosätt körspärren med Apple Watch

Pokemon Go baserar ett antal åtgärder i spelet beroende på hur långt du går eller reser – till exempel äggkläckning. Om du börjar röra dig med en hastighet över 10 km i timmen slutar processen eftersom den antar att du befinner dig i ett fordon i rörelse; Om du har en Apple Watch kan du dock åsidosätta funktionen.

En person som tittar på en Apple Watch medan han sitter i en bil

Från din Apple Watch och Pokemon Go-appen, börja ett träningspass. När du reser, behåll bara din handen studsar upp och ner på ditt knä – den här åtgärden kommer att lura Pokémon Go att tro att du deltar i fysisk aktivitet. Observera bara att om du går för fort kommer även Pokemon Go att veta att du ljuger.